Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi aksamlar kızlar. dünden beri şişkinliğim var diyordum bi anormallik var vucudumda diye bugun ara kanamam oldu regl degılım ama inanılmaz şiş hissediyorum karnım agrıyor. Hayrolsun insallah diyorum vucudum artık sinyal mi veriyor elini çabuk tut artık cocuk kararını ver diye bilmiyorum
Sabah kahvaltı yapmadım
oglen corba içtim
cacık ve nohut yemegi
arada acıktım 2 tane domatesli formun krakerinden yedim
aksam da
bezelye
yogurt
roka salatası

aksama dogru bi kefir içerim bitiririm gunu

Ya düzelen bişey yok. Bi yerden başlamam lazım .
Yürüyüş iyi geliyordu sana. Bu gibi şeylerden bahsediyorum. Okumayı seversen ya da örgü örmek vs. İbadet. Hayat şartları değişmez ki ne yapalım. Yine şükür bugünümüze. Mevcut şartlarda bir nefes alanı açmak lazım

Evet . Mesela bugün daha erken kalkıp kendime vakit ayırdım herkes kalkana kadar. Sporumu yaptım duşumu aldım sessizce sakin sakin kahvemi içtim.
Kitap okuma saatimiz var gün içinde ekran kapanır herkes 10 dk da olsa bi kaç sayfa okur.
Örgüden sıkıldım
İbadete de biraz daha ağırlık verdim evet. Çok şükür her halimize.

Çok iyi gelmedi mi ne güzel yapmışsın

Çok iyi gelmedi mi ne güzel yapmışsın
O kadar iyi geldi ki anlatamam
Sorma. Benimki sabahçı olacak. Sabahın köründe yola revan olucaz ama onu bile bekliyorum
Benimkiler de sabahçı biri 7 buçukta gidecek biri 8 buçukta . Bir 12 20 de çıkacak biri 14 30 da bana da harika bi yürüyüş fırsatı. Öğlene kadar evde tek eşim kalıyor. İnşallah bir an önce hayırlısıyla o da gider kendi kendime kalırım

Hayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltı peynir zeytin domates salatalık haşlama yumurta yedim
Öğlen yemek yemedim
Akşam kırmızı et kavurma ve sebzeli bulgur pilavı yedim
3 litre su içtim
İlk gün cezamı da yapmış oldum kaldı iki

Eklentiler

• 1000412232.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 4
G gelgor armin83 insülin direnci haşimato gibi kilo vermeye engel rahatsızlığınız var mıydı?
Yok kuzum. İsimlerini bile çok bilmiyorum o rahatsızlıkların insülin şekerle ilgili diyet yaparken öğrendim
Ama yaş 42 40 a hangi kiloya girersen o kilo da kalırsın demişti bi diyetisyen sosyal medya da. Zor verirsin demek istiyor yani. Ben 52 ye inince daha da vermem. Almamak için de yine düşük karb devam edicem. Arada serbest tabi. Çünkü ilerisi menopoz

Chocolita
Ben bugün beslenemedim pek yaa. Kayınvalidem bende işteyken kızıma baksın diye. Yemek falan yaptım. Yaparken doydum kokusuyla. Yediklerimi yazayım. Bugünlük böyle olsun.

Kahvaltı yok
Ara da ceviz yedim ve 12 yeşil zeytin
Akşam et ve 4 tane misket köfte, kola zero

(köfteyi de pişmiş mi, tuzu nasıl diye 4 kere bakarken yedim o yüzden foto yok)

Keto yaptıgım için karb yok bende. Belki birazdan 1 kase yogurt yerim ya da peynir.

Eklentiler

• 1000280705.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000280448.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…