Ayy önceden neler yapardık dut. Sen günde 20 000 adım atardın. Benim günde 2 saat spor yaptığım zamanlar vardıAlışırsın sonra 20 çerez gelirbak ben cardio yu 1 saat yapabiliyodum hamlamışım 20. Dakikada tıkandım
Ah maziAyy önceden neler yapardık dut. Sen günde 20 000 adım atardın. Benim günde 2 saat spor yaptığım zamanlar vardı
Yine yaparsın. Başlamak mesele. Önce kafa rahatlığı gerekiyor. Huzur veren şeylere yoğunlaşırsan diyet daha kolay gelirAh mazi73 oldum mu üzülüyodum . Aaah ah
Ya düzelen bişey yok. Bi yerden başlamam lazım .Yine yaparsın. Başlamak mesele. Önce kafa rahatlığı gerekiyor. Huzur veren şeylere yoğunlaşırsan diyet daha kolay gelir
Yürüyüş iyi geliyordu sana. Bu gibi şeylerden bahsediyorum. Okumayı seversen ya da örgü örmek vs. İbadet. Hayat şartları değişmez ki ne yapalım. Yine şükür bugünümüze. Mevcut şartlarda bir nefes alanı açmak lazımYa düzelen bişey yok. Bi yerden başlamam lazım .
Evet . Mesela bugün daha erken kalkıp kendime vakit ayırdım herkes kalkana kadar. Sporumu yaptım duşumu aldım sessizce sakin sakin kahvemi içtim.Yürüyüş iyi geliyordu sana. Bu gibi şeylerden bahsediyorum. Okumayı seversen ya da örgü örmek vs. İbadet. Hayat şartları değişmez ki ne yapalım. Yine şükür bugünümüze. Mevcut şartlarda bir nefes alanı açmak lazım
Kız okulların açılması o yönden çok iyi olduPsikologlar dışarı çıkın diyor. Kendinizi evden atın. Habire kendimizi dinliyoruz yoksa. Gözümüz Sağı solu görüyor
Çok iyi gelmedi miEvet . Mesela bugün daha erken kalkıp kendime vakit ayırdım herkes kalkana kadar. Sporumu yaptım duşumu aldım sessizce sakin sakin kahvemi içtim.
Kitap okuma saatimiz var gün içinde ekran kapanır herkes 10 dk da olsa bi kaç sayfa okur.
Örgüden sıkıldım
İbadete de biraz daha ağırlık verdim evet. Çok şükür her halimize.
Sorma. Benimki sabahçı olacak. Sabahın köründe yola revan olucaz ama onu bile bekliyorumKız okulların açılması o yönden çok iyi oldu
O kadar iyi geldi ki anlatamamÇok iyi gelmedi mine güzel yapmışsın
Benimkiler de sabahçıSorma. Benimki sabahçı olacak. Sabahın köründe yola revan olucaz ama onu bile bekliyorum
Kızlar artık menü kontrollerini Espressoc yapıyor. Onu etiket yapabilirsinizChocolita
TheDandelion
A acqua
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
armin83
@Gelgör
M Mavistez
@Aslıöğretmen
Bierfi
D u t
Kızlar iyi akşamlar bu hafta akşam yemeğinde 0 karbonhidratla devam ediyoruz artı 20 squat bugün başlıyoruz bilginiz olsun haftaya pazartesiye kadar
Yoktu. Ben hiç unlu omlet yemedim. Un katıldığını ilk kez duydum.Canım bu omlette un var mıydı?
Omlet yazarken unlu unsuz belirtelim kızlar
Yok kuzum. İsimlerini bile çok bilmiyorum o rahatsızlıkların insülin şekerle ilgili diyet yaparken öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?