Gelgor canım afiyet olsun bu hafta akşam yemeğinde karbonhidrat yok bilgin olsun bugün ilk gün çok sorun değil uyumadan 20 squat mutlaka yap bize bildir. Kızlar gözünüze çok gelmesin mutfağa çay doldurmaya gidince tezgâhın kenarında bile yapılırHayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltı peynir zeytin domates salatalık haşlama yumurta yedim
Öğlen yemek yemedim
Akşam kırmızı et kavurma ve sebzeli bulgur pilavı yedim
3 litre su içtim
İlk gün cezamı da yapmış oldum kaldı iki
Süpersin dutcuummmSelam kızlar
Sabah limonlu su
25 dk gwj
1 sade kahve
İlk öğün 11 son öğün 17 de arada limonlu yeşilçay
20 squat tamam
3 lt ye yakın su içtim
Kahvaltı ekte
Akşam 1 porsiyon ekmeksiz patlıcan kebabı yedim yanında 1 kase yoğurt
Chocolita espressoc Eki Görüntüle 3638740 Eki Görüntüle 3638741
Afiyet olsun dostum 20 squat bekliyoruzChocolita
Ben bugün beslenemedim pek yaa. Kayınvalidem bende işteyken kızıma baksın diye. Yemek falan yaptım. Yaparken doydum kokusuyla. Yediklerimi yazayım. Bugünlük böyle olsun.
Kahvaltı yok
Ara da ceviz yedim ve 12 yeşil zeytin
Akşam et ve 4 tane misket köfte, kola zero
(köfteyi de pişmiş mi, tuzu nasıl diye 4 kere bakarken yedim o yüzden foto yok)
Keto yaptıgım için karb yok bende. Belki birazdan 1 kase yogurt yerim ya da peynir.
Ya beni es gecseniz olur mu ayağım çıktı yaGelgor canım afiyet olsun bu hafta akşam yemeğinde karbonhidrat yok bilgin olsun bugün ilk gün çok sorun değil uyumadan 20 squat mutlaka yap bize bildir. Kızlar gözünüze çok gelmesin mutfağa çay doldurmaya gidince tezgâhın kenarında bile yapılır
Teşekkür ederimSüpersin dutcuummm
Çok geçmiş olsunYa beni es gecseniz olur mu ayağım çıktı yabilekten
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Birden başlayanlara zor olur ama
Ben bölgesel hareket yaptigimda içinde mutlaka 20squat mutlaka yaparım bugün de yaptım yarın 30yapacaktim
Yazıyla alakası yok amaYa düzelen bişey yok. Bi yerden başlamam lazım .
Bu yüzden Ocak ayina kadar zayiflamam lazım 40 oluyorumYok kuzum. İsimlerini bile çok bilmiyorum o rahatsızlıkların insülin şekerle ilgili diyet yaparken öğrendim
Ama yaş 4240 a hangi kiloya girersen o kilo da kalırsın demişti bi diyetisyen sosyal medya da. Zor verirsin demek istiyor yani. Ben 52 ye inince daha da vermem. Almamak için de yine düşük karb devam edicem. Arada serbest tabi. Çünkü ilerisi menopoz
AA çok geçmiş olsunYa beni es gecseniz olur mu ayağım çıktı yabilekten
Hiç bilmiyorum ya bundan iki ay önce gene çıkmıştı iyileşti o zaman yeni yürüyüşten geldim biraz oturdum sonra kalktım yuruyemedim aynı yerden tekrardan çıkmışYazıyla alakası yok ama
Profil foton harika canım
Bu yüzden Ocak ayina kadar zayiflamam lazım 40 oluyorum
AA çok geçmiş olsun
Nasıl oldu
YapalımEki Görüntüle 3638603
Ara olarak yeşil çay içiyorum limon sıktım çok azgüzel detox tarifi bulursanız yapalım kızlar
Chocolita
Bu hafta karbonhidratsiz + 20 squat haftası yapalım mı
AttımYapalım canım. Listeyi tek beslenme üzerine hazırlayıp görsel şeklinde eklediğim için oraya yazmayayım bir daha.
Görenler like Atsın kızlar
Kişiler | Sağlıklı Karbonhidrat Haftası Sonuçları (1 gün |
| 2 |
TheDandelion | 0 |
| 3 |
labellevie | 2 |
| 6 🎖 |
| 4 |
armin83 | 3 |
| 3 |
G gelgor | 5 🎖 |
M Mavistez | 4 |
asliogretmen | 3 |
Bierfi | 2 |
Çok geçmiş olsun. Bu hafta egzersizin vardı onu yapma canım. Tamamen iyileşince bakarız. Neden tekrar çıktı acabaHiç bilmiyorum ya bundan iki ay önce gene çıkmıştı iyileşti o zaman yeni yürüyüşten geldim biraz oturdum sonra kalktım yuruyemedim aynı yerden tekrardan çıkmış
Yazıyla alakası yok ama
Profil foton harika canım
A geçmiş olsun canim tamam seni muaf tutalimYa beni es gecseniz olur mu ayağım çıktı yabilekten
Sağol canım inşallah yarın yapabilirimA geçmiş olsun canim tamam seni muaf tutalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?