Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Gelgor canım afiyet olsun bu hafta akşam yemeğinde karbonhidrat yok bilgin olsun bugün ilk gün çok sorun değil uyumadan 20 squat mutlaka yap bize bildir. Kızlar gözünüze çok gelmesin mutfağa çay doldurmaya gidince tezgâhın kenarında bile yapılır

Afiyet olsun dostum 20 squat bekliyoruz

Ya beni es gecseniz olur mu ayağım çıktı ya bilekten

İyi geceler kızlar

Sabah.,
Ekte

Öğlen
Buzlu üzüm yedim 15 tane falan

Akşam yoğurtlu kabak yemeği yanına salata birde fit brownie yapmıştım ondan bir parça yedim.

Adım 6 k
Şu miktarı 1.5 lt

Squatı birazdan yapacağım oğlanı uyuyunca

Chocolita espressoc

Eklentiler

• 1000037615.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 7
Birden başlayanlara zor olur ama
Ben bölgesel hareket yaptigimda içinde mutlaka 20squat mutlaka yaparım bugün de yaptım yarın 30yapacaktim

Ya düzelen bişey yok. Bi yerden başlamam lazım .
Yazıyla alakası yok ama
Profil foton harika canım

Bu yüzden Ocak ayina kadar zayiflamam lazım 40 oluyorum

Ya beni es gecseniz olur mu ayağım çıktı ya bilekten
AA çok geçmiş olsun
Nasıl oldu

Yazıyla alakası yok ama
Profil foton harika canım

Bu yüzden Ocak ayina kadar zayiflamam lazım 40 oluyorum

AA çok geçmiş olsun
Nasıl oldu
Hiç bilmiyorum ya bundan iki ay önce gene çıkmıştı iyileşti o zaman yeni yürüyüşten geldim biraz oturdum sonra kalktım yuruyemedim aynı yerden tekrardan çıkmış

Kişiler
Sağlıklı Karbonhidrat Haftası
 Sonuçları
(1 gün️ = 1 puan)
Chocolita 2
TheDandelion0
Acquaa 3
labellevie2
yiitee 6 🎖
Pembe Lotus 4
armin833
espressoc 3
G gelgor 5 🎖
M Mavistez 4
asliogretmen3
Bierfi2

yiitee 7 de 6 yapmışsın helal olsun tebrik ediyorum
G gelgor aynı şekilde 5 gün

Şimdii buna göre sizin kilo vermiş olmanız gerekiyordu. Demek ki bir şey eksik. Bu eksiği bulmamız gerekiyor. Fayda görende var. M Mavistez Pembe Lotus onlarda 4 gün yapmış. Bu haftanın yıldızı seçildiler. Egzersiz belirleyici olmuş olabilir. Masaya yatıralım hanımlar.

Oğlum yanımda film izlemek istiyor. Filmi bitirip tekrar bir dönüp bakıcam ne eksik bakalım.

Bu Liste ilk sayfada var. Artık her pazartesi başka bir programla ilk sayfada puanlamayı görebilirsiniz. 1 gün️ 1 puan eder. 5 puan 1 uyarı sildirir. Şu an yiiteninde gelgöründe hiç uyarısı yok.

Artık menülere espressoc etiketlemeyi unutmayın kızlar. Bu kontrolü o yapacak. Bende ilk sayfaya geçicem.
Kontroller de diyet dışıyım diyene diyet dışı yazıyoruz. Ama diyeti bozmayıp yine de programa uygun beslenmediğimizde parantez içinde o yiyecek belirtilir. Puan almaz ama diyet dışı da sayılmaz

Bugün yediklerim
Sabah sade türk kahvesi

Menemen (bı küçük domates ve 5 küçük kıl biberden) yeşillik (kıvırcık maydanoz semizotu)
Salatalık bı çatal peynir bı karabuğday patlağı

Sade türk kahvesi
Kayısı çayı

Akşam 18:20 iki baget fırın yanina iki tane mantar ekledim sadece tuz serptim yazsiz kasarsiz bol yeşil salata

Spor 30dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
20squat tamamdır √
espressoc

Hiç bilmiyorum ya bundan iki ay önce gene çıkmıştı iyileşti o zaman yeni yürüyüşten geldim biraz oturdum sonra kalktım yuruyemedim aynı yerden tekrardan çıkmış
Çok geçmiş olsun. Bu hafta egzersizin vardı onu yapma canım. Tamamen iyileşince bakarız. Neden tekrar çıktı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…