Çok yürüyüş yaptım ondan mı bilemiyorum ki iki ay önce gene çıkmıştı onla alakası var mı bilemedimÇok geçmiş olsun. Bu hafta egzersizin vardı onu yapma canım. Tamamen iyileşince bakarız. Neden tekrar çıktı acaba
Menü güzel ama kola karbonhidratChocolita
Ben bugün beslenemedim pek yaa. Kayınvalidem bende işteyken kızıma baksın diye. Yemek falan yaptım. Yaparken doydum kokusuyla. Yediklerimi yazayım. Bugünlük böyle olsun.
Kahvaltı yok
Ara da ceviz yedim ve 12 yeşil zeytin
Akşam et ve 4 tane misket köfte, kola zero
(köfteyi de pişmiş mi, tuzu nasıl diye 4 kere bakarken yedim o yüzden foto yok)
Keto yaptıgım için karb yok bende. Belki birazdan 1 kase yogurt yerim ya da peynir.
Tarif yazıyım öyle daha iyi olurCanım browniede neler var karbonhidrat?
Afiyet olsun güzelmiş tarif. Muzda da var ama biz daha çok un ve tahıl baz alalimTarif yazıyım öyle daha iyi olur
2 muz
2 yumurta
2yk kakao
1 çay kaşığı kabartma tozu
6 tane ceviz
2 YK bal
Galiba sadece kabartma tozu karbonhidrat oluyor
Benim popo büyük canim Squatla hemen daha da buyuyorChocolita
TheDandelion
@acqua
labellevie
yiitee
@Pembe Lotus
armin83
@Gelgör
@Mavistez
@Aslıöğretmen
@Bierfi
@D u t
Kızlar iyi akşamlar bu hafta akşam yemeğinde 0 karbonhidratla devam ediyoruz artı 20 squat bugün başlıyoruz bilginiz olsun haftaya pazartesiye kadar
Regl yaklaştı benim. Yaklaştıkça şişiyorum. 30ağuatosta tartıda 56.4gelmiştim. + gelmediğime şükrettim benŞimdii buna göre sizin kilo vermiş olmanız gerekiyordu. Demek ki bir şey eksik. Bu eksiği bulmamız gerekiyor. Fayda görende var. Mavistez Pembe Lotus onlarda 4 gün yapmış. Bu haftanın yıldızı seçildiler. Egzersiz belirleyici olmuş olabilir. Masaya yatıralım hanımlar.
Şimdi biz bunların hiçbirini yemeyeceksek ne yiyeceğiz.Karbonhidrat içeren besinleri üç ana grupta inceleyebiliriz:
1. Tahıllar ve Unlu Mamuller
Ekmek (özellikle beyaz ekmek)
Pirinç
Bulgur
Makarna
Yulaf
Mısır ve mısır gevreği
Börek, simit, poğaça, kek, bisküvi
2. Sebze ve Meyveler
Patates, tatlı patates
Havuç, bezelye, mısır
Muz, üzüm, incir, kiraz, hurma (şeker oranı yüksek)
Elma, armut, portakal, şeftali, erik
Kavun, karpuz
3. Baklagiller ve Kurubaklagiller
Nohut
Mercimek
Kuru fasulye
Barbunya
Börülce
4. Süt Ürünleri
Süt ve yoğurt (laktoz içerir)
Ayran
5. Şeker ve İşlenmiş Ürünler
Sofra şekeri
Bal, reçel, pekmez
Çikolata, tatlılar, şekerlemeler
Gazlı içecekler
Chocolita TheDandelion @acqua labellevie yiitee @Pembe Lotus armin83 @Gelgör @Mavistez
@Aslıöğretmen
@Bierfi @D u t
Afiyet olsun güzelmiş tarif. Muzda da var ama biz daha çok un ve tahıl baz alalim
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu?Ya beni es gecseniz olur mu ayağım çıktı yabilekten
Zero bu. onun karb değeri yok cnm. Sıfır. Ketojenik diyetimi bozmuyor. Tatlandırıcı var içinde. Ama bu sağlıklı oldugu anlamına gelmez tabiMenü güzel ama kola karbonhidrat
Yarın sabah erkenden ilk 20 yapacagımAfiyet olsun dostum 20 squat bekliyoruz
Sağol canım bende hiç anlamadım kiÇok geçmiş olsun. Nasıl oldu?
Günlük 20 squat ile büyümesi çok mümkün değil ya ciddi spor yapman lazım daha da büyümesi için squat sadece şekillendirirBenim popo büyük canim Squatla hemen daha da buyuyor
Hayır yemeyeceğiz değil sadece karbonhidrat içeren besinler bunlar bizim yemeyecek olduklarımız un ve bakliyatŞimdi biz bunların hiçbirini yemeyeceksek ne yiyeceğiz.
Evet benim canım bazen kahve ile çok böyle bir şeyler yemek istiyor o zamanlar yapabilirimTamamdır canım ❤
Muzlarım bozulacaktı böyle değerlendirdim tadıda güzel ben beğendim tatlı krizine alternatif olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?