- 8 Mart 2020
- 5.829
- 28.191
- 548
Günaydın afiyet olsunGünaydınkahvemi içiyorum
Menü gelmedi pazartesi yazabilir misinizÖzelikle kilosu az ama selüliti olan kızlar bu üründen bulun alin , ben almanyadan aldim . Hem yüzde hem vücuda uygulayabilirsiniz. Keske lenf drenaj masaji yaptirma sansimiz olsa ben , zayifken haftada bir kaç gün gidiyordum o vücudu o kadar özlüyorum ki cok faydali
Ama olmaması lazım mutlaka bir sebebi vardır. Doktor ne diyor peki canımÇok yürüyüş yaptım ondan mı bilemiyorum ki iki ay önce gene çıkmıştı onla alakası var mı bilemedim
Karbonhidrat içeren besinleri üç ana grupta inceleyebiliriz:
1. Tahıllar ve Unlu Mamuller
Ekmek (özellikle beyaz ekmek)
Pirinç
Bulgur
Makarna
Yulaf
Mısır ve mısır gevreği
Börek, simit, poğaça, kek, bisküvi
2. Sebze ve Meyveler
Patates, tatlı patates
Havuç, bezelye, mısır
Muz, üzüm, incir, kiraz, hurma (şeker oranı yüksek)
Elma, armut, portakal, şeftali, erik
Kavun, karpuz
3. Baklagiller ve Kurubaklagiller
Nohut
Mercimek
Kuru fasulye
Barbunya
Börülce
4. Süt Ürünleri
Süt ve yoğurt (laktoz içerir)
Ayran
5. Şeker ve İşlenmiş Ürünler
Sofra şekeri
Bal, reçel, pekmez
Çikolata, tatlılar, şekerlemeler
Gazlı içecekler
Chocolita TheDandelion @acqua @labellevie @yiitee Pembe Lotus @armin83 @Gelgör M Mavistez
@Aslıöğretmen
@BierfiD u t
Şimdi biz bunların hiçbirini yemeyeceksek ne yiyeceğiz.
Espres bilgiler için sağol canımHayır yemeyeceğiz değil sadece karbonhidrat içeren besinler bunlar bizim yemeyecek olduklarımız un ve bakliyat
Evet canım sen regl olmuşsun direkt belli sebebi. Adım var. Belki biraz daha hareket olabilir. Çok adım attığın hafta güzel kilo veriyorsunRegl yaklaştı benim. Yaklaştıkça şişiyorum. 30ağuatosta tartıda 56.4gelmiştim. + gelmediğime şükrettim ben
Ben direkt serbest dedim ama pirinç hariç bakliyat sağlıklı karbonhidrat değil midir canım. Proteinde içerir faydalıdır aslında. Bulgur öyle. Sadece ölçüye dikkat etsek yeterli diye düşünüyorum. Yarım tabak gibiHayır yemeyeceğiz değil sadece karbonhidrat içeren besinler bunlar bizim yemeyecek olduklarımız un ve bakliyat
Hmm öyle mi diyorsun akşam sıfır karbonhidrat dedik ya ben o yüzden attım onu aslında ama listeye de bakınca yediğimiz herşey var gerçekten deBen direkt serbest dedim ama pirinç hariç bakliyat sağlıklı karbonhidrat değil midir canım. Proteinde içerir faydalıdır aslında. Bulgur öyle. Sadece ölçüye dikkat etsek yeterli diye düşünüyorum. Yarım tabak gibi
Unuttum ya. Kusura bakmayinMenü gelmedi pazartesi yazabilir misiniz
Baklagil komple kalkarsa sadece sebze yemek gerekir. Çorba da içmemek lazımHmm öyle mi diyorsun akşam sıfır karbonhidrat dedik ya ben o yüzden attım onu aslında ama listeye de bakınca yediğimiz herşey var gerçekten de
Hiç gitmedim doktora bizim burda cikıkci var ona gittimAma olmaması lazım mutlaka bir sebebi vardır. Doktor ne diyor peki canım
Espres bilgiler için sağol canımbütün Karbonhidrat içeren besinleri yazdın
Sağlıklı Karbonhidrat yiyebiliriz.
Baklagiller serbest yitecim. Bulgur pilavı da sağlıklı Karbonhidrat grubunda. Sadece dikkatli tüketilmesi gerek 4 kaşığı geçmemeli. Ben kontrolleri buna göre yapmıştım. Fazla yersek şişkinlik yapar. Süt ürünleri sebze meyve sağlıklı Karbonhidrattır. Ama meyve de dikkatli tüketilmeli. Fazlası sağlıksız.
Sağlıksız olanlar ilk sayfada kısaca tabloda da yazar. Bildiğimiz şeyler aslında kızlar
O zaman onları azaltirimEvet canım sen regl olmuşsun direkt belli sebebi. Adım var. Belki biraz daha hareket olabilir. Çok adım attığın hafta güzel kilo veriyorsun
G gelgor menüleri tekrar inceledim. Bulgur pirinç diye not etmişim. Bulgur 5 kaşık, iki üç gün. Dolma birkaç adet aslında sorun değil. Ama gluten hassasiyetin olabilir. Bunlar sende şişkinlik yapıyor olabilir. Azaltırsan daha iyi olur. Bulguru 3 kaşıkta bıraksan pirinç 2 de kalabilir. Çok canın çekerse yani. Yoksa biliyorsun bu hafta zaten akşam karbonhidratsız yapıyoruz. İyi gelecek.
Çok güzel adım atmışsın
Estağfurullah canım . Sen squat yapmayacak misinUnuttum ya. Kusura bakmayin
Sabah bir dilim ekmek bir kizarmis yumurta
Öğlen bir elma
Akşam bir kase salata bir küçük kase Biberli soganli tavuk
Su az ictim
Adım 6.4 K
Tamam öyleyse öyle yapalımBaklagil komple kalkarsa sadece sebze yemek gerekir. Çorba da içmemek lazımpirinç hariç sınırlı kabul edelim bence. Daha yeşil Tabak haftası da var önümüzde. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak foto da atarız onda
Berfi 20 squat yapıldı mıİyi aksamlar kızlar. dünden beri şişkinliğim var diyordum bi anormallik var vucudumda diye bugun ara kanamam oldu regl degılım ama inanılmaz şiş hissediyorum karnım agrıyor. Hayrolsun insallah diyorum vucudum artık sinyal mi veriyor elini çabuk tut artık cocuk kararını ver diye bilmiyorum
Sabah kahvaltı yapmadım
oglen corba içtim
cacık ve nohut yemegi
arada acıktım 2 tane domatesli formun krakerinden yedim
aksam da
bezelye
yogurt
roka salatası
aksama dogru bi kefir içerim bitiririm gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?