Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Özelikle kilosu az ama selüliti olan kızlar bu üründen bulun alin , ben almanyadan aldim . Hem yüzde hem vücuda uygulayabilirsiniz. Keske lenf drenaj masaji yaptirma sansimiz olsa ben , zayifken haftada bir kaç gün gidiyordum o vücudu o kadar özlüyorum ki cok faydali

Eklentiler

• IMG_8229.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 14
Menü gelmedi pazartesi yazabilir misiniz

Çok yürüyüş yaptım ondan mı bilemiyorum ki iki ay önce gene çıkmıştı onla alakası var mı bilemedim
Ama olmaması lazım mutlaka bir sebebi vardır. Doktor ne diyor peki canım

Şimdi biz bunların hiçbirini yemeyeceksek ne yiyeceğiz.

Hayır yemeyeceğiz değil sadece karbonhidrat içeren besinler bunlar bizim yemeyecek olduklarımız un ve bakliyat
Espres bilgiler için sağol canım bütün Karbonhidrat içeren besinleri yazdın

Sağlıklı Karbonhidrat yiyebiliriz.
Baklagiller serbest yitecim. Bulgur pilavı da sağlıklı Karbonhidrat grubunda. Sadece dikkatli tüketilmesi gerek 4 kaşığı geçmemeli. Ben kontrolleri buna göre yapmıştım. Fazla yersek şişkinlik yapar. Süt ürünleri sebze meyve sağlıklı Karbonhidrattır. Ama meyve de dikkatli tüketilmeli. Fazlası sağlıksız.
Sağlıksız olanlar ilk sayfada kısaca tabloda da yazar. Bildiğimiz şeyler aslında kızlar

Dün uyumuşum menümü yazamadım. Yine yazamıyorum. Eşim evdeydi dün. 1 gün daha izni varmış. Bir şeyler aldık film izlerken diyet dışıyım. Tatil dönüşü hadi neyse dedim. Başlangıç yapamadım. Bugün start veriyorum.
Squat tamamdır espressoc
Denge egzersizi de 2 gün tamamladım

Eklentiler

• Screenshot_20250902_112451_Huawei Health.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 4
Regl yaklaştı benim. Yaklaştıkça şişiyorum. 30ağuatosta tartıda 56.4gelmiştim. + gelmediğime şükrettim ben
Evet canım sen regl olmuşsun direkt belli sebebi. Adım var. Belki biraz daha hareket olabilir. Çok adım attığın hafta güzel kilo veriyorsun

G gelgor menüleri tekrar inceledim. Bulgur pirinç diye not etmişim. Bulgur 5 kaşık, iki üç gün. Dolma birkaç adet aslında sorun değil. Ama gluten hassasiyetin olabilir. Bunlar sende şişkinlik yapıyor olabilir. Azaltırsan daha iyi olur. Bulguru 3 kaşıkta bıraksan pirinç 2 de kalabilir. Çok canın çekerse yani. Yoksa biliyorsun bu hafta zaten akşam karbonhidratsız yapıyoruz. İyi gelecek.
Çok güzel adım atmışsın

Hayır yemeyeceğiz değil sadece karbonhidrat içeren besinler bunlar bizim yemeyecek olduklarımız un ve bakliyat
Ben direkt serbest dedim ama pirinç hariç bakliyat sağlıklı karbonhidrat değil midir canım. Proteinde içerir faydalıdır aslında. Bulgur öyle. Sadece ölçüye dikkat etsek yeterli diye düşünüyorum. Yarım tabak gibi

Hmm öyle mi diyorsun akşam sıfır karbonhidrat dedik ya ben o yüzden attım onu aslında ama listeye de bakınca yediğimiz herşey var gerçekten de

Menü gelmedi pazartesi yazabilir misiniz
Unuttum ya. Kusura bakmayin

Sabah bir dilim ekmek bir kizarmis yumurta
Öğlen bir elma
Akşam bir kase salata bir küçük kase Biberli soganli tavuk

Su az ictim

Adım 6.4 K

Eklentiler

• IMG_8237.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 3
Hmm öyle mi diyorsun akşam sıfır karbonhidrat dedik ya ben o yüzden attım onu aslında ama listeye de bakınca yediğimiz herşey var gerçekten de
Baklagil komple kalkarsa sadece sebze yemek gerekir. Çorba da içmemek lazım pirinç hariç sınırlı kabul edelim bence. Daha yeşil Tabak haftası da var önümüzde. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak foto da atarız onda

Hiç gitmedim doktora bizim burda cikıkci var ona gittim

O zaman onları azaltirim

Tamam öyleyse öyle yapalım az karbonhidrat sayalim

Berfi 20 squat yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…