Çoko çok iyi sadece 100 gram almışsın bu hafta çok dikkat edememiştin hatta doğum günleri falan bayağı diyet dışı olmuştun buna rağmen çok eklenmemiş üstüne bu da bir başarı+100 gr
Geçmiş olsun canım hayırdır İnşallah kötü bir şey yoktur
Günaydın pembiş senden güzel bir sonuç bekliyorum çok iyi uydun maşallah ama regl olduğun için ödem olabilir tartıya daha geç yansıyabilir çok önemli değilGünaydın
Bı saate tartilirim regl oldum belliydi zaten ağrıdan uyuyamadım gece sebebi buymus ins artı cikmam
Geşmiş olsun canım nasılsın
Evet tam uydum regl döneminde ödem olduğu için sıkıntılı oluyor bende işte yapacak bir şey yokGünaydın pembiş senden güzel bir sonuç bekliyorum çok iyi uydun maşallah ama regl olduğun için ödem olabilir tartıya daha geç yansıyabilir çok önemli değil
Senin de olsun en kisa zamanda kusum, hamilelik kiloma az kaldıAyy tebrikler
Ne güzel bı tartı bu ilk hedefimkeske benim olsa
Bir şey olmaz regl olunca farklı çıkabiliyor tartidaEvet tam uydum regl döneminde ödem olduğu için sıkıntılı oluyor bende işte yapacak bir şey yok
Ay bende bugün hiç bişey yapmak istemiyorum ya hiç enerjim yokKalkıp işlerimi yapmam lazım ikizler evin altını üstüne getirdi yatmak bana ekstra iş olarak dönüyor
Aslında kalori hesabıyla ilerlediğim zamanlarda ben pasta kurabiye falan da yiyorum diyetimde. Onlar kilo aldırmaz porsiyonuna dikkat edersenArmincim afiyet olsun diyet dışı menülerimizi buraya atmasak daha uygun olur. Menü tabakları görseli ekleme amacimiz motive olmak
Önemli olan kalori hesabı değil ki mantıken öyle ilerliyor ama şekerli gıdalar iştahı açıyor acıktırıyor Bir sürü olumsuz etkisi var diyete diyet dışı yani diyette kabul edilemezAslında kalori hesabıyla ilerlediğim zamanlarda ben pasta kurabiye falan da yiyorum diyetimde. Onlar kilo aldırmaz porsiyonuna dikkat edersenama tabi yemeyenler ve canı çekenler için paylaşmayayım
Armin aslında menülerin güzeldi genel olarak yeşil tabakların balıkların çok güzel gidiyordu. Yanlış anlamazsan söyleyelim senin bahsettiğin tatlılar kurabiyeler kolalar zero olsa da kilo vermeni yavaşlatıyor olabilir
Kahvaltimi şimdi bitirdim işe başlamak için kendimi motive ediyorumAy bende bugün hiç bişey yapmak istemiyorum ya hiç enerjim yok
Ah keşke o kadarcıktan olsa .onlar zayıflarken ara ara vardı hep. Hele zero zayıflarken yazın her günArmin aslında menülerin güzeldi genel olarak yeşil tabakların balıkların çok güzel gidiyordu. Yanlış anlamazsan söyleyelim senin bahsettiğin tatlılar kurabiyeler kolalar zero olsa da kilo vermeni yavaşlatıyor olabilir
İnan ki hepimiz öyleyiz biz kadınlar çok zor veriyoruz o yüzden şekersiz karbonhidratsız hafta yapalım dedik. Sen de yani bayağı da yemişsin bu haftaAh keşke o kadarcıktan olsa .onlar zayıflarken ara ara vardı hep. Hele zero zayıflarken yazın her gün
Bu hafta karb ekledim ondan oldu biraz. Mesela mercimek çorbası içtim. Kuruyemiş yemişim ki ki onlar da bir tohum. pirinçli beyran vardı bi akşam menü de. baktım dün simit yemişim mesela sabah.
ama Ok. Bu hafta tahıl, kuruyemiş falan onları çıkarıyorumben normal bir insan gibi beslenirsem kilomu koruyorum. Vermem için mağara adamı gibi beslenmem lazım
Off of. Artık korumaya geçmek istiyo vücut.İnan ki hepimiz öyleyiz biz kadınlar çok zor veriyoruz o yüzden şekersiz karbonhidratsız hafta yapalım dedik. Sen de yani bayağı da yemişsin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?