Bromelian şurubu dediler onu da aldım hiçbir işe yaramadiBi bilsem
Herşey yalan tek gerçek boğaz tutmakBromelian şurubu dediler onu da aldım hiçbir işe yaramadi
Her öğünde canımAfiyet olsun çoko yeşil tabak her öğünde mi olacak yoksa istediğimiz bir öğünde mi
Geçmiş olsunSağol canım benim küçük oğlan hastalandı onunla uğraşıyorum halen hastanedeyiz ya
Çok geçmiş olsunSağol canım benim küçük oğlan hastalandı onunla uğraşıyorum halen hastanedeyiz ya
Sağol canımÇok geçmiş olsun.
Sağol canımGeçmiş olsun
Sağol canımÇok geçmiş olsun
İmkansız aslında ya aç kalsan da vücut bir süre sonra korumaya girip hiç vermiyor bu sefer deKızlar insanlar haftada 5 kilo nasıl veriyor ya
Sen kendini kesiceksen biz napalimEki Görüntüle 3644560
+200
Kendimi kesicem çarşamba randevum var.
Bu Arada ben yeşil tabağa uyamayacağım iş yerinde zor oluyor Maaelsef
Gerçekten öyle formül çok basitHerşey yalan tek gerçek boğaz tutmak
Tamamdır . Bu hafta egzersiz eklemedik ama fikri olan var mı kızlar napalim ?Her öğünde canım
Valla 3 hafta oldu 100 gr gitti sanırım totaldeSen kendini kesiceksen biz napalim
Geçmiş olsun. Acil şifalar olsunÇok sağol canım benim oğlan hastalandı astımı tuttu hastanedeyiz
Öğleyin işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum.Her öğünde canım
15 dk leslie olur mu?Tamamdır . Bu hafta egzersiz eklemedik ama fikri olan var mı kızlar napalim ?
Geçmiş olsun. Acil şifalar olsun.İlk sayfayı tamamladım derken yanlışlıkla önceki sayfaya tıkladım her şey gitti. Hasta oldum kızlar. Fena bir grip oldum. Biraz yatayım akşam tekrar yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?