Ben de kendimi İnsülin direnci ile kandırıyordum İnsülin direnci var o yüzden veremiyorum diyordum ama ilaç kullandım insülin'im düştü kaç aydır ama yine de çok zor veriyorumOff of. Artık korumaya geçmek istiyo vücut.
Cumartesi pazar diyecektimPerşembe menü
Kahvaltı
Üç yemek kaşığı yulaf bir çay bardağı süt bir tatlı kaşığı bal dört böğürtlen dört yaban Mersin’i
Ara
Bir kuru incir bir hurma dibek kahve
Akşam
İki kepçe mercimek çorbası
Beş yemek kaşığı köfte patates yemek
Dört yemek kaşığı bulgur pilav
Cuma menü
Perşembenin aynısı
espressoc
Sağol canım benim küçük oğlan hastalandı onunla uğraşıyorum halen hastanedeyiz yaGeçmiş olsun canım hayırdır İnşallah kötü bir şey yoktur
Çok sağol canım benim oğlan hastalandı astımı tuttu hastanedeyizYaa ne oldu canım çok geçmiş olsun
Oy yavrum ya Allah şifa versin. Bu mevsim tetikliyor sanırım biz de alerjiden tıkanıyoruz halsiz düştükSağol canım benim küçük oğlan hastalandı onunla uğraşıyorum halen hastanedeyiz ya
Boy ve hedef kilo da alayım
Boy 160 hedef şu an için 75 :)Boy ve hedef kilo da alayım️
Vay be gördük mü 69ları1.2 kg oran 1.6
Bende sevindim biliyor musun. İlk defa bir + ya sevindimÇoko çok iyi sadece 100 gram almışsın bu hafta çok dikkat edememiştin hatta doğum günleri falan bayağı diyet dışı olmuştun buna rağmen çok eklenmemiş üstüne bu da bir başarı
Çok iyisin mavis
Afiyet olsun çoko yeşil tabak her öğünde mi olacak yoksa istediğimiz bir öğünde miNotlarımı aldım.
Tartı göndermeyenler var bekliyorum kızlar
Şimdi oğlumu kursa götüreceğim. Dönünce güncellemelerimi yaparım.
Bu arada yeşil tabak haftasına uygun kahvaltımı ettim. Fotoğrafı akşam yemeğiyle birlikte atarım
Büyük ihtimalle öyle oluyirOy yavrum ya Allah şifa versin. Bu mevsim tetikliyor sanırım biz de alerjiden tıkanıyoruz halsiz düştük
Çok geçmiş olsun.Çok sağol canım benim oğlan hastalandı astımı tuttu hastanedeyiz
Geçmiş olsunSağol canım benim küçük oğlan hastalandı onunla uğraşıyorum halen hastanedeyiz ya
Ccok güzel vermişsin Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?