A çok geçmiş olsun çokomİlk sayfayı tamamladım derken yanlışlıkla önceki sayfaya tıkladım her şey gitti. Hasta oldum kızlar. Fena bir grip oldum. Biraz yatayım akşam tekrar yapıcam
Herkesin kolaylıkla yapabileceği bişey olmalı çalışan da evde olan da yapabilecek bişeyTamamdır . Bu hafta egzersiz eklemedik ama fikri olan var mı kızlar napalim ?
Evet olurGeçmiş olsun. Acil şifalar olsun
Öğleyin işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum.
15 dk leslie olur mu?
Geçmiş olsun. Acil şifalar olsun.
Geçmiş olsun aciliyeti yok ne zaman iyi hissedersen güncellersin canımİlk sayfayı tamamladım derken yanlışlıkla önceki sayfaya tıkladım her şey gitti. Hasta oldum kızlar. Fena bir grip oldum. Biraz yatayım akşam tekrar yapıcam
15 dk Leslie dedi biri nasıl sizce ? Küçük bir egzersiz olunca durduğumuz yerde de yapıyoruz da diğerlerini bilemedimHerkesin kolaylıkla yapabileceği bişey olmalı çalışan da evde olan da yapabilecek bişey
Bana uyar canım ama diğer kızlar yapabilir mi ? Bu hafta da kol çalışabiliriz oturduğumuz yerden15 dk Leslie dedi biri nasıl sizce ? Küçük bir egzersiz olunca durduğumuz yerde de yapıyoruz da diğerlerini bilemedim
Olur canım ikisini de ekliyelim herkes istediğini yapsınBana uyar canım ama diğer kızlar yapabilir mi ? Bu hafta da kol çalışabiliriz oturduğumuz yerden
Gibi
Olur canımOlur canım ikisini de ekliyelim herkes istediğini yapsın
Kişiye bırakalım, aklıma bi şey gelmediTamamdır . Bu hafta egzersiz eklemedik ama fikri olan var mı kızlar napalim ?
Ay birtek ben öyleyim saniyorum sabahtandir boş boş geçirdim hiç halim yok. Egzersiz 15 dk Leslie veya kol egzersizi yapalım dedik tabi isteğe bağlı eliptik de yapabilirsinizKişiye bırakalım, aklıma bi şey gelmediya ben eliptiği yaptırdım sonunda. Başlayacağım üşenmezsem. Yani bırak eliptik 2 oda arası gidip gelmeye üşeniyorum bu ara. Sanırım mevsim geçişi
Geçmiş olsun canımİlk sayfayı tamamladım derken yanlışlıkla önceki sayfaya tıkladım her şey gitti. Hasta oldum kızlar. Fena bir grip oldum. Biraz yatayım akşam tekrar yapıcam
Teşekkür ederimAfiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?