Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İlk sayfayı tamamladım derken yanlışlıkla önceki sayfaya tıkladım her şey gitti. Hasta oldum kızlar. Fena bir grip oldum. Biraz yatayım akşam tekrar yapıcam
A çok geçmiş olsun çokom salgın mı var ne yine. Benim kızlar da hasta. Öğretmenler hasta

Tamamdır . Bu hafta egzersiz eklemedik ama fikri olan var mı kızlar napalim ?
Kişiye bırakalım, aklıma bi şey gelmedi ya ben eliptiği yaptırdım sonunda. Başlayacağım üşenmezsem. Yani bırak eliptik 2 oda arası gidip gelmeye üşeniyorum bu ara. Sanırım mevsim geçişi

Kişiye bırakalım, aklıma bi şey gelmedi ya ben eliptiği yaptırdım sonunda. Başlayacağım üşenmezsem. Yani bırak eliptik 2 oda arası gidip gelmeye üşeniyorum bu ara. Sanırım mevsim geçişi
Ay birtek ben öyleyim saniyorum sabahtandir boş boş geçirdim hiç halim yok. Egzersiz 15 dk Leslie veya kol egzersizi yapalım dedik tabi isteğe bağlı eliptik de yapabilirsiniz

Selam kızlar

Öğle yemeğim

Marul içinde haşlanmış yumurta
Çeyrek avokado
Yeşil zeytin
Beyaz peynir var yanında şekersiz pin’in beyaz şeftali çayı

Ara öğün

Akşam

Çorba terbiyeli şehriyeli kurusebze çorbası terbiyesinde sadece yumurta yoğurt ve limon var
yanında da Schnitzel

Son ara öğün

Su :1.5 lt yatana kadar 2 yaparım

Selam
Sabah limonlu su
9.30 tarçınlı kahve
11 ilk öğün smoothy (inşallah doğru yazmışımdır )3 yemek kaşığı yulaf 1 çay kaşığı bal bir bardak kefir 3 fındık 3 badem
Ara 1 elma
Akşam 17.30
2 lt su
10 dk bacak 10 dk karın
Bolca yürüyüş
Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_1363.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_1365.webp
    59 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_1367.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 4
Afiyet olsun çok güzel menü smothie

İyi akşamlar
Sabah 11:35de köy biberi kozledim acıydı peynir yeşillik iki dilim tm buğday ekmeği ile yedim

Aralarda diyet dışı bişeyler yedim maalesef regl yüzünden keşke yemeseydim

Akşam bi tabak taze fasulye yemeği 4 kaşık yoğurt

Açlık hissettim biraz önce sade soda içtim

30dk leslie yaptım sadece
Denge egzersizin 1 günü olsun
espressoc
Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…