Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Eşimle konuşmaya çalışıyor. İnsta isteğini kabul etmemiş eşim wpnden yazmış neden isteğimi kabul etmemissin diye
Aa manyak mı ne? Aynı iş yerinde çalışıyoruz diye arkadaşım değilsin sadece aynı iş yerinde çalışıyoruz :) yazsaydın ayyy Allah sabır versin canım içimdeki cadaloz saçını başını yolmak istedi o kadının şu an

İyi geceler kızlar
Ben kahvaltıyı 2 gibi yaptım direk
Omlet 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim ekmek yoktu evde almaya üşendim
1 saat kadarr sonrada kaju yedim bir avuç kadar
Akşam ton balıklı salata yedim

Ama tatlı yapmıştım eşim götürken benimde canım çekti bir dilim yedim
Şu miktarı 1.5 lt
Adım 3.4 k
Sporumuda yaptım
Chocolita espressoc

Eklentiler

• 1000039412.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 3
Allah'ım bize de aynı havaları atmayı nasip et her zaman bekleriz iki üç gram alirsan da gelb
Ahahshsh. Halbuki topu topu 6 kilo giden. Pek matah bi rakam değil. Ama burası olmasa çok zor giderdi o da. Demekki kilo kaybetmek için sorumluluk almak gerekiyormuş. Burdaki sorumluluk, beklenti falan eritiyor popişleri .

Ayy saç baş yolmalık. Ne bu ısrarı.

Ahahshsh. Halbuki topu topu 6 kilo giden. Pek matah bi rakam değil. Ama burası olmasa çok zor giderdi o da. Demekki kilo kaybetmek için sorumluluk almak gerekiyormuş. Burdaki sorumluluk, beklenti falan eritiyor popişleri .
Ama sakin öyle düşünme benim 30 kilo vermem demek kiyaslarsak..düşük kilolarda 3-5-8 kilo vermenin önemi çok çok büyük..tebrik ederim

Bende istiyorum hastaneye mi gitsem hanımefendiyle bir tanissam mi diyorum

6 kilo çok güzel bir rakam neden küçümsüyorsyn biz grama bile seviniyoruz

Şimdiiii seni güzelce Başaranlar kulübünün ilk başaran kadını olarak ilk sayfaya yazıcam arminnnn

Ayy tam yolmalık. Sen kimsin. Bende sinir oldum şimdi. Bende olsam sessiz kalamazdım. Attığı mesajları ekran al bence dursun
Evet aldm kendi telelfonuma ay bir de yazmış şuan müsait değilim yarın yazacağım delirdim . Gelmiş kocama trip atıyor bişey yok diye. Ay gerçekten sen kimsin yaaah

Başaranlar Kulübü
armin83
-6

Listemizde ilk sırada yerini aldın armin83 canım tebrik ederim 6 kilo deyip geçme. Çok güzel emek verdin. Vermeden önceki halinle kıyasla ne kadar farklı göründüğüne eminim.
Hedefini de 53 olarak son kilona güncelleyip başarı tikini attım Bir gün 52 için dönmek istersen tekrar bir güncelleme yaparız. Ama bence hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…