Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Dünn bir tansiyonum çıktı kızlar. Dışarı çıktığım gibi başladı aslında da dur dedim klasik baş ağrısıdır. Arkadaşımla otururken yükselmeye başladı. Eve döndüm 16 olmuş. Tuzlu bir şeyde yemedim. Aşırı yemek de yemedim. Stresten olduğunu düşünüyorum. 2 limon sıkıp içtim bollll suyla

Dünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmekle peynir yedim
Domates
Haşlanmış yumurta + 1 yumurta beyazı
Arkadaşım yemek yapmıştı sağolsun
Etli nohut yemeği.
Tavuk döner küçük kase
Pilav küçük kase
Salata tatlı
Kız benim için hazırlamış yok demek istemedim
Diyete uygun bir gün olmadı ama taşkınlık diyebileceğim bir kaloride çıkmadı.
200 kalori yaktım 4000 küsür adım var.
espressoc

Geçmiş olsun çokom dikkat et kendine

Çocuk o kadar haklı ki. Deprem psikolojisi çok zor ve çok geç geçiyor etkisi Rabb'im göstermesin büyük geçmiş olsun inşallah artçı olmaz

Miraçında rüyasına girmiş onu anlatıyordu

Oy güzelim ya kıyamam
Gece 3 kadar sürekli evin içinde dolandi su iç wc gir ağlamaklı uyumak istemiyorum dedi durdu sonra rahatlatıcı müzik açtım uyudu

Yanımda yatirsaydim artık yatağında yatmak istemeyecekti Nisan'da olan deprem sonrası bir ay yatağında yatmadi Zor alistirdik yatagina

Geçmiş olsun canım tansiyon fena yaa limonlu su veya sarımsaklı yoğurt iyi geliyor tavsiye ederim

Geçmiş olsun canım evet tansiyon direk strese bağlı benim annem de babam da var hipertansiyon çok beslenmelerine dikkat etmeseler de yükselmiyor bazen ama stres yaptıkları an çok yükseliyor benim annem de babam da var hipertansiyon çok beslenmelerine dikkat etmeseler de yükselmiyor bazen ama stres yaptıkları an çok yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…