Tabii canım iyi yapıyorsun her dk menü menü olmaz kişaka bi yana cidden en azından kendim için konuşayım ne zaman dertleşmek istersen konuşabiliriz canım konu farketmez ve bütün kızlar sizlerle de hee bana sen kimsin derseniz kimse değilim ama insanları dinlemeyi ve elimden geldiğince yardımcı olmayı severim
Geçmiş olsun çokomDünn bir tansiyonum çıktı kızlar. Dışarı çıktığım gibi başladı aslında da dur dedim klasik baş ağrısıdır. Arkadaşımla otururken yükselmeye başladı. Eve döndüm 16 olmuş. Tuzlu bir şeyde yemedim. Aşırı yemek de yemedim. Stresten olduğunu düşünüyorum. 2 limon sıkıp içtim bollll suyla
Sağol canımGeçmiş olsun çokomdikkat et kendine
Çocuk o kadar haklı ki. Deprem psikolojisi çok zor ve çok geç geçiyor etkisi Rabb'im göstermesinbüyük geçmiş olsun inşallah artçı olmaz
Miraçında rüyasına girmiş onu anlatıyordu
Gece 3 kadar sürekli evin içinde dolandi su iç wc gir ağlamaklı uyumak istemiyorum dedi durdu sonra rahatlatıcı müzik açtım uyuduOy güzelim ya kıyamam
Ucundan başlayınca devamı geliyorGünaydın hayırlı cumalar
4 saatlik uykuyla nasıl olacak bugün bakalım
Spor için kendimi motive ediyorum
@ chocolitaSabah
Omlet
Peynir
Marul
Maydanoz
Öğlen
Çorba
Et
Salata
Ara öğün
Muz
Akşam
Etli türlü
Akşam 7den sonra yemek yemedim
6000 adım
Egzersiz yapamadım maalesef
Ya bana tansiyon takibi veriyorlar, 1 hafta takip edip not alıyorum tertemiz çıkıyor. Takip etmediğimde yükseliyor
Sağol canım sen de öylesinTeşekkür ederim çok tatlısınsende yazabilirsin biz arada kaynana görümce vs dedikodu da yapıyoruz hep menü olmaz tabi
Geçmiş olsun canım tansiyon fena yaa limonlu su veya sarımsaklı yoğurt iyi geliyor tavsiye ederimDünn bir tansiyonum çıktı kızlar. Dışarı çıktığım gibi başladı aslında da dur dedim klasik baş ağrısıdır. Arkadaşımla otururken yükselmeye başladı. Eve döndüm 16 olmuş. Tuzlu bir şeyde yemedim. Aşırı yemek de yemedim. Stresten olduğunu düşünüyorum. 2 limon sıkıp içtim bollll suyla
Sağol canım. Bayağıdır çıkmıyordu aslında. Korkumdan bir şeyde yiyemem şimdi. Birazdan yürüyüşe çıkarım. Regl de etkiler mi acabaGeçmiş olsun canım tansiyon fena yaa limonlu su veya sarımsaklı yoğurt iyi geliyor tavsiye ederim
Sağol canım sen de öylesintabii arada dedikodu kazanı kaynatmadan ömür geçmez ki
Geçmiş olsun canım evet tansiyon direk strese bağlı benim annem de babam da var hipertansiyon çok beslenmelerine dikkat etmeseler de yükselmiyor bazen ama stres yaptıkları an çok yükseliyor benim annem de babam da var hipertansiyon çok beslenmelerine dikkat etmeseler de yükselmiyor bazen ama stres yaptıkları an çok yükseliyorDünn bir tansiyonum çıktı kızlar. Dışarı çıktığım gibi başladı aslında da dur dedim klasik baş ağrısıdır. Arkadaşımla otururken yükselmeye başladı. Eve döndüm 16 olmuş. Tuzlu bir şeyde yemedim. Aşırı yemek de yemedim. Stresten olduğunu düşünüyorum. 2 limon sıkıp içtim bollll suyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?