Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bugün müthiş açık oluşmuştur noracım Süpersin

Anlamıyorum böyle insanları
Engellemisiniz zaten midem bulanıyor böyle şeylerden

Valla o kadar sinirlendim ki herrkes menüleri atmış bakamadım sinirden hâlâ buraya söylenmeye giriyorum
Tabii canım iyi yapıyorsun her dk menü menü olmaz ki şaka bi yana cidden en azından kendim için konuşayım ne zaman dertleşmek istersen konuşabiliriz canım konu farketmez ve bütün kızlar sizlerle de hee bana sen kimsin derseniz kimse değilim ama insanları dinlemeyi ve elimden geldiğince yardımcı olmayı severim

Bugünün menüsü

Sabah 11:00
lor peynirli yumurta yeşillik bir dilim tm buğday ekmeği bir dilim ananas

Ara sade türk kahvesi 6 badem

Akşam 17:15
Bı kase kavrulmuş et salata bir dilim tm buğday ekmeği
30dk bunu zor yaptım çok yoruldum
10dk bölgesel hareket yaptım

AVM gittim geldim 2 saatte dolandım durdum kardesimle kızının bu ay doğum günleri var hediyelerini aldım
Bacaklarım perte çıktı sızlıyor

espressoc

Kızım uykudan uyandı ağladı korkuyorum deprem olacak diye uyuyamıyorum dedi bu kaç gün sürer artık o korkuyu atması gecede kalkıp gelir yine yanıma
Çok uykum var onun uyumasını bekliyorum

Kızım uykudan uyandı ağladı korkuyorum deprem olacak diye uyuyamıyorum dedi bu kaç gün sürer artık o korkuyu atması gecede kalkıp gelir yine yanıma
Bence yanınızda yatırın bugünlük. Kıyamam ya geçmiş olsun.

Teşekkür ederim çok tatlısın sende yazabilirsin biz arada kaynana görümce vs dedikodu da yapıyoruz hep menü olmaz tabi

Çocuk o kadar haklı ki. Deprem psikolojisi çok zor ve çok geç geçiyor etkisi Rabb'im göstermesin büyük geçmiş olsun inşallah artçı olmaz

armin83 tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…