Ay çok güzelsin çok teşekkür ederimÖylesin bence ben hemcinslerimin güzel şeyler duymaya hep ihtiyacı olduğunu düşünüyorum o yüzden tüm hemcinslerim e ve kendime hep güzel olduklarını ve değerli olduklarını hatırlatmak istiyorum kendime de tabi
Çok şükür canım bende iyiyim zor uyandım ama uyandımGece çok zor geçti ama şuan biraz daha iyiyim randevu aldım istediğim bir Dr vardı ona boşluk bulur bulmaz sen nasılsın
Biraz daha bekle çokom üzülüp stres yapma tekGünaydın kızlar. Tartıldım canım sıkıldı. Dünkü kilomu göremiyorum şu an. Bir şey değişeceğini sanmıyorum da az daha bekleyeyim. Dünkü yemekten şişkinlik var.
Biraz yavaş tempolu yürü canım bazen oluyorSabah 88.15 idim sonra birdaha tartıldım 88.90 çıktım bir şey yemedim içmedim wcvye gittim bu durumu hep yaşıyorum neden oluyor olabilir sizce
Tamam inşallah canım Demir hapimi attım 10 15 dk oluyor artık kahvaltıya gecebilirimBiraz yavaş tempolu yürü canım bazen oluyor
Sakin ol canım hepimiz bazen pes etme noktasına geliyoruz çünkü eski alışkanlıklar peşimizi bırakmıyo ya da canımız çekiyo eskisi gibi eski düzene girmek istiyoruz ama önemli olan her zaman bozsan bile yarın kaldığın yerden devam etmek hem senin bebeğin var bi de bence de biraz vitamin takviyesi almak yararına olurKızlar yaa benim biraz motivasyonum düştü galiba. Beni bi kendime getirin. Hava yağmurlu diye yürüyüş yapamıyorum, sporda gündüz vaktim olmuyor, gece oğlan rahat bırakmıyor, çok zorlanıyorum. Bugün ikisinide yapamadım maalesef. Yemeğe dikkat ediyorum, 7 den sonra yemek yemiyorum ama birazda hareket olmazsa veremeyeceğim kilolarımı
Menümde şöyle;
Sabah: omlet, peynir ve pankek
Akşam: çorba ve balık
İki öğün yaptım bugün, çünkü geç uyandık kahvaltıyı geç yaptık.
Yediden sonra birşey yemedim
Chocolita espressoc
Bende de demir hapı ve şurubu var canım ama ne zaman içsem bağırsaklarım bozuluyo yani diyete girdiğimden beri hiç içmedim ama içtiğim zamanlar inan tuvalete koşuyorum yani sende de öyle oluyor muTamam inşallah canım Demir hapimi attım 10 15 dk oluyor artık kahvaltıya gecebilirim
Evet bu yüzden dışarı çıkamıyorum tuvalet sorunu yüzünden ama ilk zamanlar normalmiş 2.kutudan sonra düzelir dedi Dr um 3 kutu yazdıBende de demir hapı ve şurubu var canım ama ne zaman içsem bağırsaklarım bozuluyo yani diyete girdiğimden beri hiç içmedim ama içtiğim zamanlar inan tuvalete koşuyorum yani sende de öyle oluyor mu
Hay Allah bende de sürüsüne bereket var ben de başlıyım o zaman nasılsa evdeyim bugünEvet bu yüzden dışarı çıkamıyorum tuvalet sorunu yüzünden ama ilk zamanlar normalmiş 2.kutudan sonra düzelir dedi Dr um 3 kutu yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?