Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ay çok güzelsin çok teşekkür ederim sbah sabah günğm aydınlandı resmen sende çiçeksin balsın
Gece çok zor geçti ama şuan biraz daha iyiyim randevu aldım istediğim bir Dr vardı ona boşluk bulur bulmaz sen nasılsın
Çok şükür canım bende iyiyim zor uyandım ama uyandım

Sakin ol canım hepimiz bazen pes etme noktasına geliyoruz çünkü eski alışkanlıklar peşimizi bırakmıyo ya da canımız çekiyo eskisi gibi eski düzene girmek istiyoruz ama önemli olan her zaman bozsan bile yarın kaldığın yerden devam etmek hem senin bebeğin var bi de bence de biraz vitamin takviyesi almak yararına olur

Tamam inşallah canım Demir hapimi attım 10 15 dk oluyor artık kahvaltıya gecebilirim
Bende de demir hapı ve şurubu var canım ama ne zaman içsem bağırsaklarım bozuluyo yani diyete girdiğimden beri hiç içmedim ama içtiğim zamanlar inan tuvalete koşuyorum yani sende de öyle oluyor mu

Bende de demir hapı ve şurubu var canım ama ne zaman içsem bağırsaklarım bozuluyo yani diyete girdiğimden beri hiç içmedim ama içtiğim zamanlar inan tuvalete koşuyorum yani sende de öyle oluyor mu
Evet bu yüzden dışarı çıkamıyorum tuvalet sorunu yüzünden ama ilk zamanlar normalmiş 2.kutudan sonra düzelir dedi Dr um 3 kutu yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…