Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hay Allah bende de sürüsüne bereket var ben de başlıyım o zaman nasılsa evdeyim bugün
Ben başladım elhamdülillah bir hafta olacak böyle ağrı sızı yorgunluk cekmektense evimde oturur iyileşmeyi beklerim dedim 3 kutu bitince yine değerlerime bakacak Dr um

Ben başladım elhamdülillah bir hafta olacak böyle ağrı sızı yorgunluk cekmektense evimde oturur iyileşmeyi beklerim dedim 3 kutu bitince yine değerlerime bakacak Dr um
Çok iyi yapmışsın canım evet demir düşüklüğü halsizlik yapıyor zamanında benim o kadar düştü ki ne yesem kusuyordum baya da zayıflamıştım aslında

D u t 2. Haftada nasıl bir sonuç almıştın
Şimdi chat gpt duraklama yada kilo alma gibi şeyler olabilir dedi inanmadım

Eksi gelmedigim icin bahane ararken ben
Evet ikinci hafta daha az kilo verdim 3. Hafta durdum 4. Hafta 200 gr aldım 5. Haftamcayım 1,400 vermişim

Sağolun kızlar şuan emziriyorum, gece uykum çok fazla bölünüyor, haliyle gündüz enerjim az oluyor. Oğlum gündüz uyurken de anca ev işlerini ve yemeği yetiştirebiliyorum. Sporu sabah bebegimle birlikte yapmaya çalışacağım. Vitamin kullanıyorum, gerçekten çok faydası oluyor. Onu kullanmasam yerimden kalkamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…