- 7 Mayıs 2020
- 3.954
- 9.927
- 158
Ben başladım elhamdülillah bir hafta olacak böyle ağrı sızı yorgunluk cekmektense evimde oturur iyileşmeyi beklerim dedim 3 kutu bitince yine değerlerime bakacak Dr umHay Allah bende de sürüsüne bereket var ben de başlıyım o zaman nasılsa evdeyim bugün
Çok iyi yapmışsın canım evet demir düşüklüğü halsizlik yapıyor zamanında benim o kadar düştü ki ne yesem kusuyordum baya da zayıflamıştım aslındaBen başladım elhamdülillah bir hafta olacak böyle ağrı sızı yorgunluk cekmektense evimde oturur iyileşmeyi beklerim dedim 3 kutu bitince yine değerlerime bakacak Dr um
Benim kemiklerim ağrıyor ve baş ağrısı çekiyorumÇok iyi yapmışsın canım evet demir düşüklüğü halsizlik yapıyor zamanında benim o kadar düştü ki ne yesem kusuyordum baya da zayıflamıştım aslında
Evet ikinci hafta daha az kilo verdim 3. Hafta durdum 4. Hafta 200 gr aldım 5. Haftamcayım 1,400 vermişimD u t 2. Haftada nasıl bir sonuç almıştın
Şimdi chat gpt duraklama yada kilo alma gibi şeyler olabilir dedi inanmadım
Eksi gelmedigim icin bahane ararken ben
Kilo mu verdinEvet ikinci hafta daha az kilo verdim 3. Hafta durdum 4. Hafta 200 gr aldım 5. Haftamcayım 1,400 vermişim
Hala gelmedi desem pawarpank vardı onu buldum şimdi sarz oluyor şuan rezillik dondurcm çözülmeye başladı tartı resmini atıp hemen çıkarım
Ara ara oluyor böyle canım bebeğin küçük uyku düzeni ev vs derken yorgun düşebilirsin
Eğer imkanın varsa Demir d vitamin i vs baktir kadınları yoran bu vitaminlerin azlığı
Bir süre yediklerine dikkat ederek ilerle 10 15 dk lık kısa egzersizler ile devam et
Spor için geceyi bekleme canım. Günlük dans etsen işin gücün arasında veya hızlı temizlik yapsan egzersiz yerine geçer. Bebişine de bakarsın. Gözünde büyütme. Amaç ritmin biraz hızlanması. Şu an emziriyorsun değil mi?
Sağolun kızlarSakin ol canım hepimiz bazen pes etme noktasına geliyoruz çünkü eski alışkanlıklar peşimizi bırakmıyo ya da canımız çekiyo eskisi gibi eski düzene girmek istiyoruz ama önemli olan her zaman bozsan bile yarın kaldığın yerden devam etmek hem senin bebeğin var bi de bence de biraz vitamin takviyesi almak yararına olur
Ben iki gündür çok kötü migde agrisi cekiyorum canım o yüzden yazamadım kusura bakma
Maşallah deKilo mu verdin
Vermek bir yana dursun ben birde regl oldum ustune
Canım bu tartı yağ oranını falan gösteren tartı mı sanki bu markanın öyle bi tartısı vardı6 Ekim Kilo Bildirimi
29 Eylül 77,20
6 Ekim 76,90
Fark: -300 gram
Yüzdeliği: -388 gramChocolita
Eki Görüntüle 3654275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?