- 18 Aralık 2018
- 2.568
- 9.013
- 158
Yani minik 79 kilo olsam diyet yaparmiyim senceZamninda Rakip dediğim herkesin şuan bende daha aşağı kilolarda olmasına yakıyoruz bugün
Düzeltmeardon hedefmis
Bir sonraki ligde muhtemelen ikimiz kapışırız hazırmisin buna seni ezip geçeceğim.
Ya kilolu olduğumuz için ezeceğiz istercYani minik 79 kilo olsam diyet yaparmiyim sence
Formundasin dostumben hazırım sende hazirla kendini dipten yüzeye çıkış fena olur bak söyleyim
Ezelim birbirimizi hayde
Ya kilolu olduğumuz için ezeceğiz isterc
istemez yada yada eksilerimiz birbirimizi dövecek
"Filler tepişir çimenler ezilir "olan diğerlerine olacak
Ayy hiç güleceğim yoktusabah sabah
Tama söcöz
Minik bak ama anlaşalım sonuna kadar tepisiyomuyuz bırakmak yok anlaştık mı
Biz senle çok tepistik de hiç cimen ezilmediherkes zayıfladı biz birbirimizi eziyiruz gerçek anlamda ama bak ikimizde de var o cusse
Berfim tartı günümüz cuma ya tekrar atmanı isteyeceğim o gün. Cuma listeye alalım olur mu
Hoşgeldiniz aramızaHosbuldum
Tamam chocom cuma tekrar tartilirimBerfim tartı günümüz cuma ya tekrar atmanı isteyeceğim o gün. Cuma listeye alalım olur mu
Tabiki boş durmadım yarım saat yürüdüm kahvaltıdan önceBerfee duymasın 25 dk egzersiz yaptim geldim
Afiyet şifa olsun ben bir süre kahveyi kestim toparlanana kadarÖğlen hiç bir şey yemek istemedim şuan kahve içiyorum
TünaydınGünaydınlar üzülerek ekliyorum bu kilomu . Temmuzda bile 75 iken kilo vermeye çalışıyordum. Maalesef daha da aldım 8 kilo kadar ama inanıyorum kendime vereceğim bu kiloları da .
Boyum 168
Kilom 83.55
Hedefim 65
Grup kilo atma günü cumaymış ama ben başlangıcı en azından atmış olayımbana da motivasyon olur en azından şimdiden çokça memnun oldumm
Geçmiş olsun canımTahlil sonuçlarım çıktı Demir ferritin B12 kalsiyum diplerde çıktı
Demir için hap
Kan ilacı
B12 iğnesi ve magnezyum verdi Dr
Kolesterol da düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?