- 7 Mayıs 2020
- 4.010
- 10.118
- 208
Teşekkür ederim canım Dr mda dedi tüm bu yorgunluk ağrılar melankolik haller bundan kaynaklanıyor diyeGeçmiş olsun canım
Kolesterolün düşük olmasına sevindim. Benim çok yüksek. Son halini bilemiyorum tabi benimde kan vermem lazım.
Bu değerlerini yoluna koyduktan sonra da daha enerjik olacağını düşünüyorum. Çok etkiler çünkü. Yorgun hissedersin
Teşekkür ederim Rabb'im razı olsunGeçmiş olsun canım
Kolesterolün düşük olmasına sevindim. Benim çok yüksek. Son halini bilemiyorum tabi benimde kan vermem lazım.
Bu değerlerini yoluna koyduktan sonra da daha enerjik olacağını düşünüyorum. Çok etkiler çünkü. Yorgun hissedersin
Çok geçmiş olsunTahlil sonuçlarım çıktı Demir ferritin B12 kalsiyum diplerde çıktı
Demir için hap
Kan ilacı
B12 iğnesi ve magnezyum verdi Dr
Kolesterol da düşük
Teşekkür ederim canım Dr a odadan odaya geçerken bile yoruluyorum demiştim.tahlil sonuçlarına bakınca gayet normal diplerde Demir vs dedi duzelene kadar ilaçlara devam edin zorlamayın kendinizi dediÇok geçmiş olsun
Kalsiyum da çok etkili yorgunluktan..artık kolay kolay güneş göremeyiz ama ayak bilekleri el bileklerini bol bol güneşlendir çık faydası varTeşekkür ederim canım Dr a odadan odaya geçerken bile yoruluyorum demiştim.tahlil sonuçlarına bakınca gayet normal diplerde Demir vs dedi duzelene kadar ilaçlara devam edin zorlamayın kendinizi dedi
Tamam inşallah canım dua eder dua beklerim inan biraz fazla ayakta dursam biraz yürüsem ölecek gibi oluyorum canım takaatim kesiliyor Dr um 2 3 ayda bir gel devamli takviye Alman gerekiyor dediKalsiyum da çok etkili yorgunluktan..artık kolay kolay güneş göremeyiz ama ayak bilekleri el bileklerini bol bol güneşlendir çık faydası var
Geçmiş olsun canım B12 yükselince halsizliğinde gidecek inşallahTahlil sonuçlarım çıktı Demir ferritin B12 kalsiyum diplerde çıktı
Demir için hap
Kan ilacı
B12 iğnesi ve magnezyum verdi Dr
Kolesterol da düşük
İnşallah canım inşallahGeçmiş olsun canım B12 yükselince halsizliğinde gidecek inşallah
Ben de bi on sene kadar önce üzücü bir olay sonrası ne yesem kusuyordum bişey yemediğim halde kustuğum oluyordu ve kolumu kaldıracak halim olmuyodu tahlil yaptırınca demirim yerlerde b12im yerlerde çıkmıştı ama iğneler ve demir ilaçları çok iyi geldi sana da öyle olacak inşallah şifa olsunİnşallah canım inşallah
İnşallah canım Rabb'im sana ve tüm kardeşlerimize sağlık afiyet şifa versin sağlık gibisi yok inanBen de bi on sene kadar önce üzücü bir olay sonrası ne yesem kusuyordum bişey yemediğim halde kustuğum oluyordu ve kolumu kaldıracak halim olmuyodu tahlil yaptırınca demirim yerlerde b12im yerlerde çıkmıştı ama iğneler ve demir ilaçları çok iyi geldi sana da öyle olacak inşallah şifa olsun
Aminnn canım hepimize inşallah sağlıkla güzel günler görelimİnşallah canım Rabb'im sana ve tüm kardeşlerimize sağlık afiyet şifa versin sağlık gibisi yok inan
İnşallahAminnn canım hepimize inşallah sağlıkla güzel günler görelim
Teşekkür ederimmTünaydın
İnşallah hedefine beraber ulaşıcaz. Hiç acelemiz yok. Hepimiz kendi hızımızda devam ediyoruz. Ama burada önemli olan geriye bakmamak. İleriye doğru minik minik gelişmeler finalde büyük eksiler edecek
Cuma günü tekrar tartılmanı isteyeceğim. O günkü sonucu listeye alalım
Evet biz de öyle yapıyoruzTeşekkür ederimmgünlük menüleri ve aktiviteleri gece yazsam olur değil mi uyumadan önce
Ayyy geçmiş olsun canım allahım korusunKızlar bugün nerdeyse kaza yapıyordum saniyelerle milimlik kurtardım eve geldim saatlerdir elim ayağım tutmuyor sanki eşime de anlayamıyorum nöbette
Geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasınKızlar bugün nerdeyse kaza yapıyordum saniyelerle milimlik kurtardım eve geldim saatlerdir elim ayağım tutmuyor sanki eşime de anlayamıyorum nöbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?