Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Teşekkür ederim canım Dr mda dedi tüm bu yorgunluk ağrılar melankolik haller bundan kaynaklanıyor diye

Teşekkür ederim Rabb'im razı olsun

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım Dr a odadan odaya geçerken bile yoruluyorum demiştim.tahlil sonuçlarına bakınca gayet normal diplerde Demir vs dedi duzelene kadar ilaçlara devam edin zorlamayın kendinizi dedi

Teşekkür ederim canım Dr a odadan odaya geçerken bile yoruluyorum demiştim.tahlil sonuçlarına bakınca gayet normal diplerde Demir vs dedi duzelene kadar ilaçlara devam edin zorlamayın kendinizi dedi
Kalsiyum da çok etkili yorgunluktan..artık kolay kolay güneş göremeyiz ama ayak bilekleri el bileklerini bol bol güneşlendir çık faydası var

Kalsiyum da çok etkili yorgunluktan..artık kolay kolay güneş göremeyiz ama ayak bilekleri el bileklerini bol bol güneşlendir çık faydası var
Tamam inşallah canım dua eder dua beklerim inan biraz fazla ayakta dursam biraz yürüsem ölecek gibi oluyorum canım takaatim kesiliyor Dr um 2 3 ayda bir gel devamli takviye Alman gerekiyor dedi

İnşallah canım inşallah
Ben de bi on sene kadar önce üzücü bir olay sonrası ne yesem kusuyordum bişey yemediğim halde kustuğum oluyordu ve kolumu kaldıracak halim olmuyodu tahlil yaptırınca demirim yerlerde b12im yerlerde çıkmıştı ama iğneler ve demir ilaçları çok iyi geldi sana da öyle olacak inşallah şifa olsun

İnşallah canım Rabb'im sana ve tüm kardeşlerimize sağlık afiyet şifa versin sağlık gibisi yok inan

Teşekkür ederimm günlük menüleri ve aktiviteleri gece yazsam olur değil mi uyumadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…