Canım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim korusun. Sadaka çıkarmak lazımKızlar bugün nerdeyse kaza yapıyordum saniyelerle milimlik kurtardım eve geldim saatlerdir elim ayağım tutmuyor sanki eşime de anlayamıyorum nöbette
Yaaa habibte ay çok sevindim seni gördüğümehellllüüüüüüüü
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınKızlar bugün nerdeyse kaza yapıyordum saniyelerle milimlik kurtardım eve geldim saatlerdir elim ayağım tutmuyor sanki eşime de anlayamıyorum nöbette
Çok geçmiş olsunKızlar bugün nerdeyse kaza yapıyordum saniyelerle milimlik kurtardım eve geldim saatlerdir elim ayağım tutmuyor sanki eşime de anlayamıyorum nöbette
Bugün yediklerim
Sabah haşlanmış yumurta tel peynir bol yeşillik 7 zeytin
Arada sütlü kahve çok az şekerli
Öğlen 4 köfte 1 bardak ayran
Akşam haşlanmış tavuk yanında çok minik kase sehriye salatası
Biraz öncede cayimla 1 hurma yedim
Şuan İnanılmaz birseyler yeme isteğim vartutuyorum kendimi mide alıştı tabi bu saatlerde günün stresini ve yorgunluğunu atmak için biseyler tikiniyir olurdum
Adımlarım ektedirsabah yarım saat yürüdüm
Bunlarla doydunmu gerçektenSelam canımlar bugün granola ile güne başladım sonra yedi tane çiğ badem yedim akşam da tavuk suyuna çorba içtim 2.5lt su ve bacak egzerzisi tamam
Aaa çok iyi hangi kitapBacak hareketini tamamladım ama bugün diyet dışıyım şu miktarı 2 lt
Adım 8k
Denge egzersizimi de tamamladım
Yeni bişey keşfettim. Bir kitap okumaya çalışıyorum bilinçaltıyla alakalı kendime telkin vererek bu zayıflama sürecini hızlandırmayı amaçlıyorum. Benim en sıkıntılı olduğum konu motivasyon eksikliği okuduğum kitapla motivasyonunu toparlayacağıma inanıyorum. ❤
Chocolita espressoc
İyiyim yavrum sen nasılsınYaaa habibte ay çok sevindim seni gördüğümenasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?