Ay aynısı benimkinde var. Sanki verecek Kilosu var her gün tartılır bugün kaç kiloyum bakalımDün iş yerinde gün menüsü varmış..eve geldi onlara hamur işi yapmıştım diyor ki hala 79 kiloyim almamışim ohhh be diyor ..şeytan diyor yerleştir agzina
Bu arada bu akşamki yemeğimiz sondu yarın aç kalıp Salı günü bişeyler yiyeceğiz hani 72 saatlik su orucu falan yapıyorlar ya biz alışma süreci için bir günlük yapacağız
Yok benimki emekli olunca 5-6 kilo aldı dikkat ederek 4 unu verdiAy aynısı benimkinde var. Sanki verecek Kilosu var her gün tartılır bugün kaç kiloyum bakalım
Benden zayıf erkeklerin olması üzüyo beYok benimki emekli olunca 5-6 kilo aldı dikkat ederek 4 unu verdi
Çalışınca ondan da fazlası işte gitti .eskiden çalışırken 81-82 geliyordu şuan tok karnına 79 çıkıyorcinnetlik
Bencede korkAnammm korkuyorum
Sen kazanacaksın benceBencede kork
Kadin yemiyor içmiyor diyet yapıyor çünkü
Dutla karıştırdın ben minikSen kazanacaksın bence
Aman artı çıkmıyım daçok aç kaldım diye vücut kendini kitlemesin de biraz şiş hissediyorum
Ay kork diyince seninle kapışıyoruz sandımDutla karıştırdın ben minik
CanımAynı saatlerde burdayız bunun bir sebebi olmalı
Bende dün rahatladım artık gelsin eksilerAşırı gerginim regl olsamda rahatlasam kendimle bile kavga ediyorumsivilcelerimde yerini olmuş beze seklinde
dudagimdaki uçukla harikayim
Seni kandırırım kadınları kandırmak benim işimBana yenilince aglamayacaksan gel burda gazoz olmaz ama maden suyu teklifini değerlendiririm
AyyyhhhSeni kandırırım kadınları kandırmak benim işim
Gazozu usulca bırak ve bana sarıkız sade ac içelimYavrum korkma sadece bir gazoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?