Ben bunu bilmiyordum sporun ödem tuttuğunu.9 ekim perşembe
Sabah ara öğünle başladım
5 fındık 5 badem 2 kuru kayısı ve filtre kahve
Öğlen
Annem çağırınca maalesef oraya göre yemek zorunda kaldım bir lokma kadar hamur işi ve biraz patates salatası peynir domates salatalık
Ara öğün
Kefir ve leblebi
Akşam
Tavuk yemeği ve nohutlu salata 1 dilim ekmek
Gece biraz çekirdek çitledim film izlerken
Sporlarım hep geç saate kalıyor ödem tutmasın diye bu gece yapmadım diyetisyenim hep tartı öncesi yaptırmıyordu eskiden
Evet ben de bugün öğrendim bak chat gpt ne diyorBen bunu bilmiyordum sporun ödem tuttuğunu.
Ayy ben de geçen gün benzer görmüştüm. Rabbim şerrimizi hayra dönüştürsünGerginlik yedi beni gece kabusla uyandım korku
Rüyamda karanlık bir odada aynada çok korkunç bir suret ben şeytan diye yorumluyorun erkek ama beni korkutuyor ben ona bakarak nas suresini okuyorum ben okudukça kayboluyor
Süre bitiyor yeniden başlıyor arka arkaya okuyarak uyandım bugün bu rüyanın etkisindeydim hep
D u t
Kasiklarima ağrı bi giriyor bı çıkıyor
Ha gayret gel artık diyorum geçen ayda seninle aynı gün olmuştuk galiba ben hep günümden önce olurum
Az da olsa etkim varsa çok mutlu olurumCanımmm sayenizde daha bir gaza geldim belki bilmesen de benim ve bir çok kişinin devam etmesinde motivasyonunu kaybetmemesine sebep oluyorsun özellikle kişiliğin ve neden yapamadığını biliyorum yazınla iyi ki varsın
Güzel tarif ettin tam olarak öyle bir his. Empati hayatın her yerinde ne kadar önemli ya. Anlaşılabildiğin yerde parlıyorsun. Yapabildiğimizi gördükçe birlikte güç buluyoruzYemeyi seven insanlar için hayat böyle maalesefsürü psikolojisi her zaman işe yarar yanluz olunca sanki herkes mutlu mesut zayif bi ben kıvranıyorum gibi bir his geliyo
Hayır olsun pembecim. Gördüğün kötü rüyaları anlatmamak daha hayırlıymış. Allahım sen beni gördüğüm bu rüyanın şerrinden koru deyip 3 kere euzü besmele çek gönül rahatlığıyla yat uyuGerginlik yedi beni gece kabusla uyandım korku
Rüyamda karanlık bir odada aynada çok korkunç bir suret ben şeytan diye yorumluyorun erkek ama beni korkutuyor ben ona bakarak nas suresini okuyorum ben okudukça kayboluyor
Süre bitiyor yeniden başlıyor arka arkaya okuyarak uyandım bugün bu rüyanın etkisindeydim hep
Mutlu olursun canımZayıflıyınca mutlu olacağımı sanıyorum mutlu olmazsam işler değişir
Tartı fotoğrafını da atar mısın aslımGünaydın
10 Ekim Kilo Bildirimi
6 Ekim 76,90
10 Ekim 76,70
Fark: -200 gram
Yüzdeliği: -260 gramChocolita
Daha güzel eksiler olsun lotusumVayyytebrikler canım süpersin keşke benim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?