Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler kızlar
Sabah
Turşu kavurma omlet 1 dilim peynir 5 6 tane kadar zeytin 1 küp helva ( ekmek yemedim)

Akşam
3 tane içli köfte bol salata

Son dakika kardeşim tatlı ısmarladı kırk yılda bir denk geliyoruz diye diyet dışı oldu menüm

Şu miktarı 2 lt
Adım 3.4 k
bacak egzersizi mi tamamladım.
Chocolita espressoc

Annemlerdeyken diyet benim için zor oldu ama ben kendime inanıyorum yarınki tartıda 1 gr da olsa pazartesiye göre eksi çıkacağıma ❤ bu haftayı haftaya telafi edeceğim ❤

9 ekim perşembe

Sabah ara öğünle başladım
5 fındık 5 badem 2 kuru kayısı ve filtre kahve

Öğlen
Annem çağırınca maalesef oraya göre yemek zorunda kaldım bir lokma kadar hamur işi ve biraz patates salatası peynir domates salatalık

Ara öğün
Kefir ve leblebi

Akşam
Tavuk yemeği ve nohutlu salata 1 dilim ekmek

Gece biraz çekirdek çitledim film izlerken

Sporlarım hep geç saate kalıyor ödem tutmasın diye bu gece yapmadım diyetisyenim hep tartı öncesi yaptırmıyordu eskiden

Ben bunu bilmiyordum sporun ödem tuttuğunu.

Ben bunu bilmiyordum sporun ödem tuttuğunu.
Evet ben de bugün öğrendim bak chat gpt ne diyor
Evet, bazı durumlarda spor yapmak geçici olarak ödeme neden olabilir. Özellikle:

• Yeni başlanan ya da yoğun antrenmanlar: Kaslar mikro düzeyde hasar alır, bu da dokularda sıvı birikimine yol açabilir.
  • Ağırlık çalışmaları: Kaslara fazla yük bindiğinde kaslarda su tutulumu olur.
  • Yeterince su içmemek: Vücut suyu tutmaya başlar.
  • Yetersiz uyku ve stres de ödeme katkı sağlayabilir.

Ama bu geçicidir. Düzenli sporla birlikte ödem azalır ve vücut toparladıkça daha fit bir görünüm kazanırsın. Bol su iç, potasyumdan zengin beslen (örneğin muz, avokado) ve endişelenme.

Ayy ben de geçen gün benzer görmüştüm. Rabbim şerrimizi hayra dönüştürsün
D u t
Kasiklarima ağrı bi giriyor bı çıkıyor
Ha gayret gel artık diyorum geçen ayda seninle aynı gün olmuştuk galiba ben hep günümden önce olurum
evet geçen ay da aynı gün olmuştuk. Yine seninle yıldızlar ligindeydik ikimiz de artı gelmiştik

Az da olsa etkim varsa çok mutlu olurum Sende iyi ki varsın noracım
Yemeyi seven insanlar için hayat böyle maalesef sürü psikolojisi her zaman işe yarar yanluz olunca sanki herkes mutlu mesut zayif bi ben kıvranıyorum gibi bir his geliyo
Güzel tarif ettin tam olarak öyle bir his. Empati hayatın her yerinde ne kadar önemli ya. Anlaşılabildiğin yerde parlıyorsun. Yapabildiğimizi gördükçe birlikte güç buluyoruz ciddi bir güç bu arada
Hayır olsun pembecim. Gördüğün kötü rüyaları anlatmamak daha hayırlıymış. Allahım sen beni gördüğüm bu rüyanın şerrinden koru deyip 3 kere euzü besmele çek gönül rahatlığıyla yat uyu
Zayıflıyınca mutlu olacağımı sanıyorum mutlu olmazsam işler değişir
Mutlu olursun canım Şu an derdimiz bu olduğu için en büyük problem buymuş gibi geliyor ama tabi ki değil. Büyük dertlerden korusun Rabbim. Başarırsak mutlu olmanın önemli bir kısmı olacak. Dik durmayı öğrenmiş olacağız. Özgüven geldiği için güncelleme gelmiş gibi hissedeceğiz. O duygu diri tutuyor aslında. Diğer isteklerimiz içinde cesaretimiz olacak. Dolayısıyla umudumuz olacak. Yalnızlık çaresizlik insanın geleceğe karşı umudunun olmamasından geliyor. Aslında psikolojimizi düzeltiyoruz. Önemli bir iş yapıyoruz. Sadece eksilmek olarak düşünme
Şu an yaptıklarımız yaşlandığımız zamanki sağlık durumumuzu da hazırlıyor. Bunu da unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…