Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Yemekler de kendi yiyeceğimiz kısmı ayıralım. Kendi tabağımıza sıfır Tuz yapamam diyenler çok minik atsın. Çünkü peynirle zeytinle zaten tuzu alıyoruz. Yemeğe yoğurt eklesek oradan da Tuz alıyoruz. Bir tuzsuzluk hissedicez amaç o. Buna alışınca sonra yediğin her şey çok tuzlu gelirmiş.
Kızlar yaa ben kilo almışım neden böyle olduki geçen hafta 78,6 çıkmıştım bu hafta 79,1. Yüzde 0,64 artış var maalesef. Regl olcam bu hafta o mu etkiledi acaba?
Chocolita espressoc
O etkilemiştir. Yarım kilo + sadece ödem. 3 gün denge egzersizi var canım. 6000 adım veya 20 dk leslie. Leslie de Süre görünecek şekilde ekran görüntüsü gerekiyor

Anladım canım o zaman yediğim sebzelere zeytine tuz atmayı kesiyorum bundan sonra

Bugünkü menüm
8 de uyandım biraz bekleyip kahvaltı yaptım
Sabah kahvaltısı (10:00) : 3 haşlama yumurta domates salatalık ve yarım kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim çavdarlı ekmek

Arada da kahve içtim
14:00 gibi bir elma yedim
Sonra baya acıkır gibi oldum 6 da 3 tane mandalina yedim minikti

Akşam 18:30 da balık yedim ekmek yok sadece salata ile yarım bardak da kola ile

Arada şekersiz çay kahve tükettim

Spor olarak da annemlerle mantar bulmaya gittik ayağımın kayacağı derecede dik bir ormanda in çık yaptım 1 saat beni mahfetti terden yorgunluktan öldüm adımların hepsini ormanda attım fotosunu koyuyorumm

Eklentiler

• IMG_2514.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 7
Bugün yediklerim
Sabah tam buğday ekmeği ile tost
1 haşlanmış yumurta
Yesillik 1 tk tahinli pekmez

Öğlen 1 elma bir avuç leblebi ve sütlü kahve

Akşam
Mercimek çorbası
Ispanak ve yoğurt
İnce dilim kavun
Adimlar ekte bugün yürümedim ama evde hareketliydim

espressoc
Chocolita

Eklentiler

• 17602077903467751754928949958197.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 6
İyi geceler kızlar
Yine ordan oraya kostugum bir gündü
O kadar yoruldum ki bu durumdan..
Bugün biraz gerildim buraya yazamayacağım bir konu oldu herşeyin elimde kaldığı Bir gündü sanki aşırı duygusallım...
Pazartesi Menümü paylaşmaya başlasam olur mu
espressoc
Chocolita
Bugün diyet dışı oldum zaten doyasıya yediğim bir şey yok

Pazartesiye kadar izinli ol canım. Biraz kafanı toplayınca gelirsin. Üzülme. Rabbim ferahlık versin

İyi Geceler
11 Ekim Menü ve Spor Bildirimi

11.30 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar süzme peynir, 5 zeytin, 4 yk kırmızı lahana salatası, 1 muz, 2 hurma
17.00 1 elma
18.00 2 yk pilav, balık ve bol salata, 2 parça helva
2,5 litre su
7500 adım
(Ekstra tuz atmamaya dikkat ettim.) Chocolita espressoc

Bulabildiniz mi peki, mantar toplamak çok eğlencelidir. Tabi yokuş zor olmuştur ama . Nerede yaşıyorsunuz?

İyi geceler cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 2 dilim yumurtalı ekmek, peynir, 4-5 zeytin, avokado, biber, salatalık

Akşam; az mantı ve taze fasülye

Latte kahve

Yeşil çay

Canım ben sıfır tuz kuralına uyamayacağım. Zaten az tuzlu yapıyorum yemekleri, ilave tuz da aramam ama tuzsuz yapamam. Chocolita espressoc

8.200 adım

Eklentiler

• IMG_8801.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 2
Bulabildiniz mi peki, mantar toplamak çok eğlencelidir. Tabi yokuş zor olmuştur ama . Nerede yaşıyorsunuz?
Sorma bulamadık zaten yağmur yağdı ama güneş açmadı olmayacağı belliydi bir tane kanlıca buldum ama üzülmedim en azından spor oldu benim için . İl olarak karabükteyim bizim buralarda hep bu vakitlerde meşhur aktivitemizdir

Tamam canım. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…