Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar iyi geceler 2 gündür çok şiddetli bir ağrı çekiyorum o yüzden buraya girip yazamadım menülerimi bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var ya karaciğer ya da mideden kaynaklı olabilirmiş perşembe ultrasona gireceğim inşallah o yüzden bu 2 günlük menğ yazamamamdan beni affedin

Ay çoko ben de sana yazacaktım ben de bu aralar çok bozdum

Çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçlar temiz çıkar. Bir süre izinde alabilirsin

İyi geceler kızlar
Menüm

11:00
Kabak iki kaşık yulaf bı yumurta omlet yeşillik iki ceviz

Aralarda sade türk kahvesi bitki çayı yine üç ceviz yedim

17:30
4 kofte salata ( liste dışı 4 kaşık pilav iki biber turşusu)

20:00 iki minik mandalina
Çok açlık hissettim stresten biliyorum sinirlenince aklım yemege gidiyor neyseki meyve ile bu durumu gecistirdim

Spor attığım kardio 30dk 5 dk bölgesel hareket yaptım
espressoc

Allahim şifa versin çok geçmiş olsun

Bugün kahvaltıya davetliydim ama diyet dışına çıkmamak için elimden geleni yaptım bence

Kahvaltı 11.15

1 dilim hellim
1 yemek kaşığı menemen
2 tane yesil zeytin
Domates salatalık
1 parça diyet dışı
2 dilim çavdar ekmek

Arada turk kahvesi
Kahve yani ikramları yemedim

Aksam 17.30
Bir kase tavuk döner
Borulceli marul salatası.
Bir kase yogurt

2 litre su
25 dk yürüyüş
Chocolita espressoc

Arkadaşlar misafirlikte şu dikkatimi çekiyor..mesela aaa ben diyetteyim yiyemem dersen daha çok üstüne gidiyorlar

Bugün sızın için diyet dışına çıktım dedim sallana sallana yedim hatta onlar 10.45 de başladı kahvaltıya ben tabağı hazırla arada çay yudumla derken bilerek sallandim

Kimsenin gözüne batmadim

Kahveyi ictim eşim aramıştı .kahve yani yemeden kalktım kimsede aaa yememissin demedi

Bence bu taktik ise yarıyor

A diyetteyim dersen yediğin yemediğin dikkat çekiyor yani

Kesinlikle canım hiç söylememek daha iyi. Bir şeyde zorlandığını düşünmesinler. Verdiğini görünce zaten soracaklar

Çok geçmiş olsun, inşallah sonuçlarınız temiz çıkar.

İyi geceler arkadaşlar, Salı günü menüm
Kahvaltı; yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates, 2 dilim ekmek

Akşam; bir kahvaltı konusu vardı mini pizzadan bahsedildi aklıma geldi ondan yaptım 2 tane yedim ve ayran.

Chocolita espressoc

Benim küçük oğlum hastaydı gece kustu banyo yaptır yatağı temizle vs, oradan bizim yatağa yatırdık su verdim oraya da kustu. Artık koltuklarda uyuduk. Gündüz de hastaneye götürdüm, serum takıldı tahlil yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…