- 7 Mayıs 2020
- 4.142
- 10.520
- 208
Öğrenme güçlüğü vs de geçer hiç merak etme sen cani sağolsun gerisi halolurAminnnn canım inşallah. Benimde oğlumun dil konuşma problemi vardı çözdük şükür. Şimdi öğrenme güçlüğü dikkat eksikliği dediler gidip geliyoruz yıllardır. Rehberlik araştırmadaydık bugünde yarın yine yolcuyuz
Eşimde yazdı site yönetimine ve WhatsApp grubuna hastası yaşlısı bebeği olanlar var biz kiracı iken razıyız da siz neye razı olmuyorsunuz diye 3 kişi olmaz demiş geri kalan 29 kişi yok sayılıyorBoy ve hedef kiloyu da alayım canım
Çok geçmiş olsun. Evin ısı yalıtımı yoksa çabuk soğur tabi ki. Çoğunluk ne derse desin binada yaşlılar bebekliler ne söylüyorsa öncelik tanınmalı diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun.Ben 6 da kalktım yataktan eşim çok hastaydı gece onunla ilgilendim ateşi çıktı sıtma tuttu sabah kadar bir şekilde sirkeli su vs ateşini düşürdüm işe gitme dedim izin yok ücretten kesiliyorlar birde iş çıkarma çoğaldı bir bahane buldular mi atıyorlar dedi hasta hasta gitti
Benimde çarpıntı ve ağrılar var ilaç içtim az bir avuç içi kadar kaşarlı tost yapıp onu yedim
Elektrikli sobayı actim ısınmaya çalışıyorum merkezi sistem olunca acmadilar kombiyi
Bende bunu anlamıyorum kiracı olanlar açılsın diyor razı oluyor ev sahipleri daha erken diyorlar donacagiz yani yaşlı bir nine var o hastalanmış soğuktan bebekli komşularim var bebekler hasta ,çocuklar hasta
Ama acmiyorlar ısrarla
Teşekkür ederim Rabb'im razı olsunÇok geçmiş olsun.
Harikasın
Acil şifalar dilerim.Ben 6 da kalktım yataktan eşim çok hastaydı gece onunla ilgilendim ateşi çıktı sıtma tuttu sabah kadar bir şekilde sirkeli su vs ateşini düşürdüm işe gitme dedim izin yok ücretten kesiliyorlar birde iş çıkarma çoğaldı bir bahane buldular mi atıyorlar dedi hasta hasta gitti
Benimde çarpıntı ve ağrılar var ilaç içtim az bir avuç içi kadar kaşarlı tost yapıp onu yedim
Elektrikli sobayı actim ısınmaya çalışıyorum merkezi sistem olunca acmadilar kombiyi
Bende bunu anlamıyorum kiracı olanlar açılsın diyor razı oluyor ev sahipleri daha erken diyorlar donacagiz yani yaşlı bir nine var o hastalanmış soğuktan bebekli komşularim var bebekler hasta ,çocuklar hasta
Ama acmiyorlar ısrarla
Teşekkür ederim Rabb'im razı olsun canımAcil şifalar dilerim.
Havalar birden soğudu maalesef. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Sisko ama gururlu
Tesekkur ederim.HarikasınTebrik ederim canım Minik Duduklu Tencere
Hoşbuldum.
Çok mutluyum ben de bu aralar, insülin direnci konusunda bilgili bir beslenme uzmanı eşliğinde diyet yapıyorum, seneler sonra yavaş yavaş tekrar incelmeye başladım Allah'a şükür.2 bedene yakın bir incelme olmuş şu ana kadar. Yolum uzun, sonuna kadar varma ve istediğim bedene düşme azmi diliyorum Allah'tan. Yolum uzun.
Şimdilik iyi gidiyor bakalım.
İkimize de başarılar ve bol şans diliyorum bu süreçte.
Maşallah canım. Süreç psikolojik olarak yordu beni. Oğlumu da ayrı yordu. Habire değerlendirme de. Habire sınav. Doğru mu yapıcam yanlış mı stresi yükleniyor çocuğa. Rahat ol diyorum destek oluyorum. Bende içime atıyorum. İnşallah hepsi temizlenir bizimdeBenim yeğenim 3 4 yaşına kadar konuşmadı kreşe verdiler çocuk bülbül kesildi tek çocuktu 8 yaşında bir kardeşi daha oldu daha da düzeldi
Ah noracım İnşallah seninde gönlüne göre olur. Şu sıra hepimizde sanki kara bulutlar gezindi. Aynı anda batıp aynı anda çıkacak gibiyiz. Bende diyetime dikkat edemedim. Stres yüklüyüm şu sıra yönetemiyorum. Eski yeme atakları zorluyor bak beni hatırla şu an bana ihtiyaç var diyor. Direnmeye çalışıyorum. Bugün olamasa daSelam kızlar yazamadım dünden beri. Ovülasyon günlerimdeyim ve yine bu ay da nasıl olsa olmayacak perileri geldi. Kafaya takma, araştırma yapma, başından geçenleri okuma derken yine bi umutsuzluğun içine sürüklendim bugünlerde. O yüzden leslie falan da yapamadım iki gündür. Okudukça motive olmam gerekirken cımbızla lafları çekip olumsuz yanları okuyorum ve bundan çok yoruldum kızlar. Dün full diyet dışıydım. Evet bahane diyebilirsiniz ama bu zamana kadar bu yemekleri de mutlu olmak için yediğimiz de bir gerçek maalesefChocolita
Neyse artık bunları bi kenara bırakacağım tekrardan eski düzene döneceğim. Akşam eve gidince leslie yapıcam
espressoc canım çok üzgünüm ne desem boş biliyorum eğer regl gelmeden kan testi yaptıysan hala umut var sonucu beşten düşük olsa da sonradan artanları çok duydum. Ama eğer olmamışsa da çok zorlu bir süreç olsa da tedaviye başlayacağını söylemiştin. Umarım işler yolunda gider de tedaviye gerek kalmaz kalırsa da umarım tedavide işler yolunda gider de bi an önce bebişini kucağına alırsın inşallah. benim de kardeşim Ocak ayından beri tüp bebek sürecinde bir türlü transfer aşamasına gelemiyor bazı problemlerden dolayı. Umarım bunların hiç birine gerek kalmadan hayalini bile kuramayacağın kadar güzel şeyler yaşarsın
ay senin sevincini yerim minikk
Delfim hoş geldin canımHarikasınTebrik ederim canım Minik Duduklu Tencere
Hoşbuldum.
Çok mutluyum ben de bu aralar, insülin direnci konusunda bilgili bir beslenme uzmanı eşliğinde diyet yapıyorum, seneler sonra yavaş yavaş tekrar incelmeye başladım Allah'a şükür.2 bedene yakın bir incelme olmuş şu ana kadar. Yolum uzun, sonuna kadar varma ve istediğim bedene düşme azmi diliyorum Allah'tan. Yolum uzun.
Şimdilik iyi gidiyor bakalım.
İkimize de başarılar ve bol şans diliyorum bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?