Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
2 dilim börek
Sütlü kahve yanında

Ara öğün
1 armut
1 mandalina
Biraz çekirdek
Çok az kuruyemiş
1 gazoz

Akşam yemeği
Fırında köfte patates
15 dk Spor
Chocolita

Canım bu haftaki egzersizimiz herkes istediği egzersizi yapıp bildirimini yapacak

Ben tam diyet cizgisindeyim kizlar ne içinde ne disarda evde deli gibi döndüm durdum ama disari çıkmadık o yüzden dıyet dışı sayıyorum kendimi

İyi geceler kızçeler bugün mantara gittik ayaklarım hala ağrıyor yine bir şey bulamadım ben bi 3 mantar buldum

Sabah pek bişi yemedik kahve içtüm ve direkt çıktık 1 saat kadar mantar aradık dağda ama cidden baya eğimli bir yerdi
Sonrasında mola verdik çay içtik yanında 2 tane probis yedim yuvarlak olandan 2 adet kadar sadece
Akşam da ailecek lahmacun yedik 1.5 tane yedim ayranla beraber
Gece haliyle acıktım çiğköfte yedim dengesiz bir beslenme oldu yarın telafi edeceğim

Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_2742.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 3
Hafif hissediyorsan iyi geçmiştir
Leslie YouTube dan yapıyorsun değil mi? Denge egzersizine kaldığımızda Süre görünecek şekilde ekran atmamız gerekiyor
Tv karşısında yapıyorum o vakitlerde nasıl yapsam fotoğraf çeksem bilmediğimden soruyorum

Dünkü menü
Sabah 9:00
1 dilim tam buğday ekmeği
3 dilim tavuk salam
1 fşncan kahve

Öğlen 13:00
2 tahta kaşık sebzeli et sote
3 tahta kaşığı pilav
1 kase çoban salata

Ara
1 adet nar

Akşam 20:00
1 büyük bardak tuzsuz ayran

Koşu bandında hızlı tempoda 30 dk yürüdüm ama fotosunu çekmeyi unutmuşum. Bugün çekip atarım
Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…