Sadece dua beklerim canım Allah razı olsunSenin için yapabileceğim bişey var mı canım
Aynen canım bugün içinde görüntülü gelirse tamamlanıyor
Amin miniğimmRabbım gönlüne ferahlık versin choco
Heh ben işte boş boş yattım öyle. O hantallığın verdiği bunalımda ayrı.Ah chocom seni cok iyi anliyorum.
Boyle durumlarda kendine iyi gelen birsey varsa onu yap.
Fakat insan oyle dipde oluyorki,sadece bos bos yatmak istiyor.
Umarim sebebini bulursun ve bu Sabah daha iyisindir
Canım tartı fotoğrafı yok
Tşk ederim canım7 KASIM ŞAMPİYONU
(-1.093)
Tebrik ederim Marmelad01 canım
Bu hafta şampiyon sensin
D Drdentist de bu hafta kilo vererek lige çıktığı için ayrıca tebrikler
14 Kasım Yıldızlar Ligi
️ D u t (1.602) ️️
Pembe Lotus (2.104)
Bu yüzdeler ne
Pembecim harikasın çok mutlu oldum maşallah yaktın bu hafta
Dutum böyle sağlam ilerlemen çok güzel
Kısa sürede çok güzel kilo verdin
Daim olsun canlarım
3. En yüksek yüzde deMinik Duduklu Tencere nin (1.109) yine girdin listeye be miniğim valla harika toparladın
️
Eline sağlık çokom7 KASIM ŞAMPİYONU
(-1.093)
Tebrik ederim Marmelad01 canım
Bu hafta şampiyon sensin
D Drdentist de bu hafta kilo vererek lige çıktığı için ayrıca tebrikler
14 Kasım Yıldızlar Ligi
️ D u t (1.602) ️️
Pembe Lotus (2.104)
Bu yüzdeler ne
Pembecim harikasın çok mutlu oldum maşallah yaktın bu hafta
Dutum böyle sağlam ilerlemen çok güzel
Kısa sürede çok güzel kilo verdin
Daim olsun canlarım
3. En yüksek yüzde deMinik Duduklu Tencere nin (1.109) yine girdin listeye be miniğim valla harika toparladın
️
İligimle kemigimle eksi savasina hazırım
Sağol canım daha iyiyim şükürEline saglik canim , nasil olsun bugun daha iyi misin ?Chocolita
Kuşum sadece bir gün çikolata vs yedim onun dışında canım şeker istediğinde kızıma yaptığım reçel vs kaşıkladım eskiden ekmek tereyag ile yerdim bir de adımın azdı akşamları aç geçirmeye dikkat ettim . Her sabah tartıldım böylelikle yediklerimin etkisini vücudumda görmem faydalı oluyorArrietty_ bu hafta sende çok güzel vermişsin canım sevindim görünce
TheDandelion hele senn bütün hafta diyet dışı olup eksilmeyi nasıl başardın valla helal olsun demek bizim diyet dışımızla seninki bir değil
Ellerine emeğine sağlık çok iyi olmuşİlk sayfadaki beslenme tablosundaki puanlamaya şöyle bir güncelleme geldi,
Önceden egzersiz puanlamaya dahil değildi. Artık 1 gün egzersiz yarım puan kazandıracak. Beslenme puanına eklenecek. Bu da uyarısı olanların işine yarayacak.
Haftalık beslenme programına tam uyanlar 1️ puan alıyor. Puan alamayanlar uyum sağlamaya çalışıp yine de eksik kaldığında artık yarım puan edecek. Mesela geçen hafta son öğün 19.00 + 1.5 litre su + sıvı öğün demiştik. Sıvı öğün var, su var, ama son öğün 19 olmamış. Yarım puan.
Bugün itibariyle yeni programa geçtik
Aralıklı Oruç Haftası️
16 Saat açlık 8 saat yemek.
Örn; 10.00 - 18.00 arası yemek.
Hangi saat aralığında olacağını kendimiz belirleriz. 16 saat açlık olmalı.
Uyum sağlayabilenler Aralıklı oruç yaptım diyerekespressoc etiketlemeyi unutmasın. Menü kontrollerini tekrar kendisi aldı. Çok yardımcı oluyor bana
Programa uyduğunu belirtmeyenler uymadı kabul edilir. 16 değil de 15 saat açlık oldu, yarım puan alır. Menülerde belirtelim.
Artık egzersizde puanlamaya dahil olduğu için yaptığınız her türlü egzersiz, yürüyüş ekran görüntüsüyle göndermeyi unutmayalım.
Hem böylece denge egzersizi olanlarında tekrar dönüp ekran atmasına gerek kalmaz.
Ben bu hafta görüntüye takılmadan yaptım diyenleri puanlamaya dahil ettim.
Çünkü yeni yaptık bunu. Ama bu hafta dikkat edersek çok sevinirim
Bundan sonra kendi egzersizim bölümü hiç değişmeyecek kızlar
Herkesin yapmak istediği egzersiz (her gün farklı olabilir) veya adım fotoğrafı geldiği zaman günlük hareket edilmiş kabul edip yarım puan gelecek.
Mecburi değil.
Ama kanıtlı gönderirseniz puana dahil olur.
Kızlar aralıklı oruçta biliyorsunuz ki son öğünü yaptıktan sonra ağzımıza tek lokma atmıyoruz attığımız tek lokma orucumuzu bozuyor zayıflamayı durduruyorİlk sayfadaki beslenme tablosundaki puanlamaya şöyle bir güncelleme geldi,
Önceden egzersiz puanlamaya dahil değildi. Artık 1 gün egzersiz yarım puan kazandıracak. Beslenme puanına eklenecek. Bu da uyarısı olanların işine yarayacak.
Haftalık beslenme programına tam uyanlar 1️ puan alıyor. Puan alamayanlar uyum sağlamaya çalışıp yine de eksik kaldığında artık yarım puan edecek. Mesela geçen hafta son öğün 19.00 + 1.5 litre su + sıvı öğün demiştik. Sıvı öğün var, su var, ama son öğün 19 olmamış. Yarım puan.
Bugün itibariyle yeni programa geçtik
Aralıklı Oruç Haftası️
16 Saat açlık 8 saat yemek.
Örn; 10.00 - 18.00 arası yemek.
Hangi saat aralığında olacağını kendimiz belirleriz. 16 saat açlık olmalı.
Uyum sağlayabilenler Aralıklı oruç yaptım diyerekespressoc etiketlemeyi unutmasın. Menü kontrollerini tekrar kendisi aldı. Çok yardımcı oluyor bana
Programa uyduğunu belirtmeyenler uymadı kabul edilir. 16 değil de 15 saat açlık oldu, yarım puan alır. Menülerde belirtelim.
Artık egzersizde puanlamaya dahil olduğu için yaptığınız her türlü egzersiz, yürüyüş ekran görüntüsüyle göndermeyi unutmayalım.
Hem böylece denge egzersizi olanlarında tekrar dönüp ekran atmasına gerek kalmaz.
Ben bu hafta görüntüye takılmadan yaptım diyenleri puanlamaya dahil ettim.
Çünkü yeni yaptık bunu. Ama bu hafta dikkat edersek çok sevinirim
Bundan sonra kendi egzersizim bölümü hiç değişmeyecek kızlar
Herkesin yapmak istediği egzersiz (her gün farklı olabilir) veya adım fotoğrafı geldiği zaman günlük hareket edilmiş kabul edip yarım puan gelecek.
Mecburi değil.
Ama kanıtlı gönderirseniz puana dahil olur.
Bende hep cuma kahvaltısını abartıyorum hatta akşam uemeginj bile..geçen hafta da böyle yapmıştımKahvemi içtim yanina kuruyemiş koydum bugün serbest gun yaptım kendime ama hiç yiyesim yok halbuki serbest gün olmasaydı canım çok çekerdi
İligimle kemigimle eksi savasina hazırımkapisalim tabi ki
Ölçülü yemişsin aslında ve hep dengelemişsin. Aç geçirmen özellikleKuşum sadece bir gün çikolata vs yedim onun dışında canım şeker istediğinde kızıma yaptığım reçel vs kaşıkladım eskiden ekmek tereyag ile yerdim bir de adımın azdı akşamları aç geçirmeye dikkat ettim . Her sabah tartıldım böylelikle yediklerimin etkisini vücudumda görmem faydalı oluyor
Kahvaltıyı 10 da değil de 11 de yapsa, akşam son öğün yine 19 oluyor. Aslında çok uygulanabilir. Extra bir şey atmamak lazım dediğin gibiKızlar aralıklı oruçta biliyorsunuz ki son öğünü yaptıktan sonra ağzımıza tek lokma atmıyoruz attığımız tek lokma orucumuzu bozuyor zayıflamayı durduruyor
Çokom yarın zeytine gideceğiz diyet dışı olur mu bilmiyorum olmaması için elimden ne gelirse yapacağımKahvaltıyı 10 da değil de 11 de yapsa, akşam son öğün yine 19 oluyor. Aslında çok uygulanabilir. Extra bir şey atmamak lazım dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?