Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Senin için yapabileceğim bişey var mı canım
Sadece dua beklerim canım Allah razı olsun
Aynen canım bugün içinde görüntülü gelirse tamamlanıyor
Rabbım gönlüne ferahlık versin choco
Amin miniğimm
Ah chocom seni cok iyi anliyorum.
Boyle durumlarda kendine iyi gelen birsey varsa onu yap.
Fakat insan oyle dipde oluyorki,sadece bos bos yatmak istiyor.
Umarim sebebini bulursun ve bu Sabah daha iyisindir
Heh ben işte boş boş yattım öyle. O hantallığın verdiği bunalımda ayrı.
Şükür biraz daha iyiyim çok sağol canım
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57.6
Fark +500 gr.
Chocolita espressoc
Canım tartı fotoğrafı yok

7 KASIM ŞAMPİYONU

(-1.093)

Tebrik ederim Marmelad01 canım
Bu hafta şampiyon sensin
D Drdentist de bu hafta kilo vererek lige çıktığı için ayrıca tebrikler

14 Kasım Yıldızlar Ligi

D u t (1.602) ️️
Pembe Lotus (2.104)

Bu yüzdeler ne
Pembecim harikasın çok mutlu oldum maşallah yaktın bu hafta
Dutum böyle sağlam ilerlemen çok güzel
Kısa sürede çok güzel kilo verdin
Daim olsun canlarım

3. En yüksek yüzde de Minik Duduklu Tencere nin (1.109) yine girdin listeye be miniğim valla harika toparladın

Son düzenleme:
Hafiflik haftası sonuçlarını ilk sayfadan inceleyebilirsiniz
Başta yiitee asliogretmen ve D u t olmak üzere uyum sağlamaya çalışan herkesin emeğine sağlık
Dutun uyarısı yoktu. Aslıcım ve yitecim 1 uyarınız varmış silindi kızlar
yiitee bugün tartı göndermeyi unuttun canım ama 3 den önce fotoğraf çektiysen saat bilgisiyle gönderebilirsin

Tşk ederim canım emeğine sağlık

İlk sayfadaki beslenme tablosundaki puanlamaya şöyle bir güncelleme geldi,
Önceden egzersiz puanlamaya dahil değildi. Artık 1 gün egzersiz yarım puan kazandıracak. Beslenme puanına eklenecek. Bu da uyarısı olanların işine yarayacak.

Haftalık beslenme programına tam uyanlar 1️ puan alıyor. Puan alamayanlar uyum sağlamaya çalışıp yine de eksik kaldığında artık yarım puan edecek. Mesela geçen hafta son öğün 19.00 + 1.5 litre su + sıvı öğün demiştik. Sıvı öğün var, su var, ama son öğün 19 olmamış. Yarım puan.

Bugün itibariyle yeni programa geçtik

Aralıklı Oruç Haftası

16 Saat açlık 8 saat yemek.
Örn; 10.00 - 18.00 arası yemek.
Hangi saat aralığında olacağını kendimiz belirleriz. 16 saat açlık olmalı.

Uyum sağlayabilenler Aralıklı oruç yaptım diyerek espressoc etiketlemeyi unutmasın. Menü kontrollerini tekrar kendisi aldı. Çok yardımcı oluyor bana
Programa uyduğunu belirtmeyenler uymadı kabul edilir. 16 değil de 15 saat açlık oldu, yarım puan alır. Menülerde belirtelim.

Artık egzersizde puanlamaya dahil olduğu için yaptığınız her türlü egzersiz, yürüyüş ekran görüntüsüyle göndermeyi unutmayalım.
Hem böylece denge egzersizi olanlarında tekrar dönüp ekran atmasına gerek kalmaz.

Ben bu hafta görüntüye takılmadan yaptım diyenleri puanlamaya dahil ettim.
Çünkü yeni yaptık bunu. Ama bu hafta dikkat edersek çok sevinirim
Bundan sonra kendi egzersizim bölümü hiç değişmeyecek kızlar
Herkesin yapmak istediği egzersiz (her gün farklı olabilir) veya adım fotoğrafı geldiği zaman günlük hareket edilmiş kabul edip yarım puan gelecek.
Mecburi değil.
Ama kanıtlı gönderirseniz puana dahil olur.​

Son düzenleme:
Eline sağlık çokom
Pembe Lotus hadi kapışalım

Kuşum sadece bir gün çikolata vs yedim onun dışında canım şeker istediğinde kızıma yaptığım reçel vs kaşıkladım eskiden ekmek tereyag ile yerdim bir de adımın azdı akşamları aç geçirmeye dikkat ettim . Her sabah tartıldım böylelikle yediklerimin etkisini vücudumda görmem faydalı oluyor

Ellerine emeğine sağlık çok iyi olmuş

Kızlar aralıklı oruçta biliyorsunuz ki son öğünü yaptıktan sonra ağzımıza tek lokma atmıyoruz attığımız tek lokma orucumuzu bozuyor zayıflamayı durduruyor

Ölçülü yemişsin aslında ve hep dengelemişsin. Aç geçirmen özellikle hep diyorum açlıkta hayat var. Ben bu sefer yapamadım onu. O yüzden diyet dışılar yaradı

Kızlar aralıklı oruçta biliyorsunuz ki son öğünü yaptıktan sonra ağzımıza tek lokma atmıyoruz attığımız tek lokma orucumuzu bozuyor zayıflamayı durduruyor
Kahvaltıyı 10 da değil de 11 de yapsa, akşam son öğün yine 19 oluyor. Aslında çok uygulanabilir. Extra bir şey atmamak lazım dediğin gibi

Kahvaltıyı 10 da değil de 11 de yapsa, akşam son öğün yine 19 oluyor. Aslında çok uygulanabilir. Extra bir şey atmamak lazım dediğin gibi
Çokom yarın zeytine gideceğiz diyet dışı olur mu bilmiyorum olmaması için elimden ne gelirse yapacağım ama açlık ve spor kesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…