- 8 Nisan 2017
- 57.746
- 312.711
- 698
Benim var geçen ekmek dilimi hesapladım fırına göre gramı değişiyor dilim bile ben öğünde 100-125 gr ekmek yiyormusim önceden şimdi tartıyorum 75-100 arasi yemeye çalışıyorumMutfak tartısı yok kadina bak grami gramina nasıl hesaplıyor diyordum
Gözleme deme bana ince cizgim
Dün menuyu belki adımı tamamlarım diye yazmamıştım chocom
Rabbım gönlüne ferahlık versin chocoSağolun kızlar. Psikolojik olarak çökmüştüm. Bazen her şey kapanır ya bir anda gitti öyle. Hiçbir şey yapmak istemedim. Hala daha çok iyi hissetmiyorum. İnşallah daha iyi olacağım. Şu an yarın olsun da yürüyüşe çıkayım hava alayım diye bakıyorum
Ah chocom seni cok iyi anliyorum.Sağolun kızlar. Psikolojik olarak çökmüştüm. Bazen her şey kapanır ya bir anda gitti öyle. Hiçbir şey yapmak istemedim. Hala daha çok iyi hissetmiyorum. İnşallah daha iyi olacağım. Şu an yarın olsun da yürüyüşe çıkayım hava alayım diye bakıyorum
Aaaaaaaayyyy çoook mutlu oldum senin adına çok güzel bi eksi ❤Ayy nasıl mutlu oldum iki haftadır güzel bir eksi görmemiştim
Tşk ederim canımAaaaaaaayyyy çoook mutlu oldum senin adına çok güzel bi eksi ❤harikasın arkası gelen olsun
Tşk ederim canımins hep birlikte başaracağız seninde çok güzeldi tartın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?