Yaparsın bence de motivasyon düşürme adet öncesi çok etkiliyor, ben dene güzel dün eksideydim bugün bir tartıldım +1 kg resmen şok oldumEvet işte adet öncesi dönem hormonlar da etkiliyor galiba o yüzden iştahım çok acıktı yapamadım ama şu an regl oldum rahat rahat yapacağım sporumu da diyetimi de
Ah ah şu inip çıkmalar... Aslında sık tartilmamak lazimYaparsın bence de motivasyon düşürme adet öncesi çok etkiliyor, ben dene güzel dün eksideydim bugün bir tartıldım +1 kg resmen şok oldum
Rabbim gönlünüze göre versinEvet maalesef zor gözüm aydın mı bilmiyorum her ay bebek ümidiyle giriyoruz sürece bebek tedavisi öncesi dedim belki de olur ama nasip olmadı
Sebze kök sebzeler serbest ama sınırlı daha cok yag ve orta protein besleniyoruzPeki bu ketojenik diyette sebze de mi yasak çok duydum adını da galiba güzel işe yarıyormuş ama kısa süre yapılıyormuş
Haklısın ama dayanamadım sabah neden +1 oldu anlamadım, ödem mi nedirAh ah şu inip çıkmalar... Aslında sık tartilmamak lazim
Ödemdir 1 günde 1 kg yag depolayamayızHaklısın ama dayanamadım sabah neden +1 oldu anlamadım, ödem mi nedir
Aaa çok geçmiş olsun, iyi bir marka mı peki?Günaydın kızlar
Bugün annem gelip ikizlere bakacak ben cilt bakımına gideceğim yüzümde komedanlar çıkmaya başladı derinlemesine bakım yapılsın bakalım kaç ayda düzelecek yağlı bir cildim var
Büyük ihtimalle ton esitliyici Güneş kremi kullanmıştım yazın bı markanın ondan sonra oldu geçmiyorda
Çok sağol canımRabbim şifa versin çokom
Sağolasın delfim
Geçmiş olsun canım. Biz de iyileşemiyoruz. Gribe bağışıklık kazanılmıyor sanki. Ben grip oldum sonra Miraç oldu. Ben iyileşmiştim tekrar bana geçti. Miraç da topladığı halde tekrar grip. Böyle bir döngü
Listeye alacağım şimdi. Bende yeni bakabiliyorum. En iyi spor yürüyüştür. Kalbi yormayan. 1 tık farklı Leslie olabilir. Bölgesel egzersiz. Benim tercih bu şekilde. Kardiyo egzersizleri yapan arkadaşlarımız var. Siyahi bir kadının videolarıBugün,
Sabah - 3 kaşık kadar Menemen, 5 yeşil zeytin, biraz peynir, yeşillik, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 bardak çay.
Öğlen - Türk kahvesi, 1 adet muz, 2 adet kuru kayısı. Sonrasinda yarım kase yoğurt yarım avuç kadar kabak çekirdeği
Akşam - 1 kase yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık ıspanak yemeği, salata yarım dilim çavdar ekmegi.
Su 3 litre olur yatana kadar maden suyu 3 bardakta çay.
Dün yürümemistim bugünde 7000 de kaldım maalesef. Spor olarak ne yapmalıyım onu düşünüyorum.
espressoc Chocolita
Eki Görüntüle 3683926
Harika ne güzel kararlar almışsınız. Hoş geldiniz
geçmiş olsun
Chocolita canım sana da geçmiş olsun, bende de ritim bozukluğu var doktorlar kansızlıktan kaynaklı diyor. Geçen pazartesi günü demir yüklemesi yapıldı. Daha iyiyim sanki, çok şükür.
Sağolun kızlar. Aslıcım sana da çok geçmiş olsun. Doktorla görüşemedim. Yeniden randevu almam gerekiyormuş. Eko da çekildi. Bugün kan verdim. Bakalım neler olacak
Tartı günümüz cuma delficm. Tekrar listeye girmek istemişsin çok sevindim
Sağol espim. İnşallah güzel şeyler söyler. Kolesterolüm yüksekti zaten. Diyet dışı olduğum zaman yeme bozukluğu böyle ataklar şeklinde geliyor. Yani bakınca yine güzel baş etmişim. Nasıl yapmışım diyorum bazen. Buna da sarılıp zorluyorum. Ritim bozukluğu diyorum ama tam ne yaşadığımı bende bilmiyorum. İşte vücudun sinyallerini duymak lazımChocolita canım nasılsın gittin mi doktora ne dedi
Bir arkadasim da keto yaptı ama o kısa dönem yapılıyor neden bu kadar uzun yaptınCanım sıkılıyor regl olunca yeme atagı olan bir benmiyim resmen karbonhidrat aşeriyorum.Ketodan sıkıldım zatenAgustostan beri yapıyorum da sıktı artık.Bu ara herşeyden cabuk sıkılıyorum zaten
Çok mu kacirdin diyetiHaklısın ama dayanamadım sabah neden +1 oldu anlamadım, ödem mi nedir
Yaa çok güzellAyy kızlar pazartesi günü ablam oğlunun sünnet düğününü yaptı. Bir tane elbisem vardı üstüme tam oturuyordu eskiden onu giydim veeeeee bol geliyor artık o elbise çoookkk mutlu oldum ya
Nasıl oldun çokomYaa çok güzellbu senin başarın
İdare ediyorum dutum Sağolasın. Sen nasılsınNasıl oldun çokom
Elhamdülillah çokom . Bu hafta daha iyiyimİdare ediyorum dutum Sağolasın. Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım ters bir hareket mi yaptın beldeElhamdülillah çokom . Bu hafta daha iyiyim
Belimin ağrısı geçmiyor bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?