Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evet işte adet öncesi dönem hormonlar da etkiliyor galiba o yüzden iştahım çok acıktı yapamadım ama şu an regl oldum rahat rahat yapacağım sporumu da diyetimi de
Yaparsın bence de motivasyon düşürme adet öncesi çok etkiliyor, ben dene güzel dün eksideydim bugün bir tartıldım +1 kg resmen şok oldum

Evet maalesef zor gözüm aydın mı bilmiyorum her ay bebek ümidiyle giriyoruz sürece bebek tedavisi öncesi dedim belki de olur ama nasip olmadı
Rabbim gönlünüze göre versin
Peki bu ketojenik diyette sebze de mi yasak çok duydum adını da galiba güzel işe yarıyormuş ama kısa süre yapılıyormuş
Sebze kök sebzeler serbest ama sınırlı daha cok yag ve orta protein besleniyoruz

Günü kapadım sporumu yapabilirsem akşama atarım

Eklentiler

• 1000220068.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000219983.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 8
Canım sıkılıyor regl olunca yeme atagı olan bir benmiyim resmen karbonhidrat aşeriyorum.Ketodan sıkıldım zaten Agustostan beri yapıyorum da sıktı artık.Bu ara herşeyden cabuk sıkılıyorum zaten

Aaa çok geçmiş olsun, iyi bir marka mı peki?

Rabbim şifa versin çokom
Çok sağol canım
Çok geçmiş olsun Canım Chocolita
Acil şifalar dilerim.
Sağolasın delfim
Kızlar ben izin alsam olur mu çok hastayım boğazlarım şişti. 1 hafta alıp en azından kendime geliyim
Chocolita espressoc
Geçmiş olsun canım. Biz de iyileşemiyoruz. Gribe bağışıklık kazanılmıyor sanki. Ben grip oldum sonra Miraç oldu. Ben iyileşmiştim tekrar bana geçti. Miraç da topladığı halde tekrar grip. Böyle bir döngü
Listeye alacağım şimdi. Bende yeni bakabiliyorum. En iyi spor yürüyüştür. Kalbi yormayan. 1 tık farklı Leslie olabilir. Bölgesel egzersiz. Benim tercih bu şekilde. Kardiyo egzersizleri yapan arkadaşlarımız var. Siyahi bir kadının videoları D u t bilir. Eğlenceli ama ciddi kardiyo egzersizidir
Chocolita
Canım nasıl oldun Dr ne dedi
Çok geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar. Aslıcım sana da çok geçmiş olsun. Doktorla görüşemedim. Yeniden randevu almam gerekiyormuş. Eko da çekildi. Bugün kan verdim. Bakalım neler olacak
İlk sayfanın güncellenmiş son halini okudum Chocolita espressoc
Tartı gününde yeniden aranıza dönmek dileğiyle.
Tartı gününüz Cuma günü idi; değil mi?
Sevgiler
Tartı günümüz cuma delficm. Tekrar listeye girmek istemişsin çok sevindim boy ve hedefle gönderirsin
Chocolita canım nasılsın gittin mi doktora ne dedi
Sağol espim. İnşallah güzel şeyler söyler. Kolesterolüm yüksekti zaten. Diyet dışı olduğum zaman yeme bozukluğu böyle ataklar şeklinde geliyor. Yani bakınca yine güzel baş etmişim. Nasıl yapmışım diyorum bazen. Buna da sarılıp zorluyorum. Ritim bozukluğu diyorum ama tam ne yaşadığımı bende bilmiyorum. İşte vücudun sinyallerini duymak lazım

Canım sıkılıyor regl olunca yeme atagı olan bir benmiyim resmen karbonhidrat aşeriyorum.Ketodan sıkıldım zaten Agustostan beri yapıyorum da sıktı artık.Bu ara herşeyden cabuk sıkılıyorum zaten
Bir arkadasim da keto yaptı ama o kısa dönem yapılıyor neden bu kadar uzun yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…