Yaşam şekli haline getirmeye calışıyorum canım zatem kilom yok benim.Yapılan araştırmalar kanser ve romatolojik hastalıklara iyi geldigini gösteriyor.Doktorda tavsıye edince yapmaya başladım ama sürdürmesi çok zor bir beslenme neredeyse herşey yasakBir arkadasim da keto yaptı ama o kısa dönem yapılıyor neden bu kadar uzun yaptın
Yok çokom ters hareket yapmadım. Ama ne bilim orda bi ağrı var ara ara bacağıma vuruyorGeçmiş olsun canım ters bir hareket mi yaptın belde
Aslında hepimizin yapması gereken. Bugün bütün hastalıklar boğazımızdan geçenlerle alakalı diyorlarYaşam şekli haline getirmeye calışıyorum canım zatem kilom yok benim.Yapılan araştırmalar kanser ve romatolojik hastalıklara iyi geldigini gösteriyor.Doktorda tavsıye edince yapmaya başladım ama sürdürmesi çok zor bir beslenme neredeyse herşey yasak
Bende kitlenip kalıyordum canım. İğne batar gibi çok kötü. Senin gibi doktora gitmedim. Ama aynı zamanda kilo vericem diye egzersiz yapıyordum. Bir program vardı hep ona uyuyordum. Oradaki esneme hareketleri sayesinde rahatladım. Bilerek yapmadım ama oda öyle gelişti. Esneme hareketleri iyi geliyorYok çokom ters hareket yapmadım. Ama ne bilim orda bi ağrı var ara ara bacağıma vuruyorbüyük ihtimalle fıtık diyecekler . O yüzden gitmiyorum
Yapıyorum canım inan yürüyüş iyi geliyor bi deBende kitlenip kalıyordum canım. İğne batar gibi çok kötü. Senin gibi doktora gitmedim. Ama aynı zamanda kilo vericem diye egzersiz yapıyordum. Bir program vardı hep ona uyuyordum. Oradaki esneme hareketleri sayesinde rahatladım. Bilerek yapmadım ama oda öyle gelişti. Esneme hareketleri iyi geliyor
Tşk ederimAaa çok geçmiş olsun, iyi bir marka mı peki?
Geçmiş olsun canım. Biz de iyileşemiyoruz. Gribe bağışıklık kazanılmıyor sanki. Ben grip oldum sonra Miraç oldu. Ben iyileşmiştim tekrar bana geçti. Miraç da topladığı halde tekrar grip. Böyle bir döngü
KıyamamHasta olan herkese geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Bizde de kısır döngü içerisindeyiz şimdi yine oğlum grip oldu ve öksürükten uyuyamiyor uyuyor öksürüyor ağlıyor geri uyutuyorum
Canım bu adımların ekran görüntüsü gelirse 1 günlük denge egzersizin kalmış olacak
2 günlük egzersizin kaldı canım. Buradaki yürüyüşün adım görüntüsü varsa 1 kalacakBugünkü menü
Tek öğün
Ara öğün
Sütlü kahve
Kabak tatlısı
Akşam yemeği
Basmati pilav
Bolca salata
Mercimek çorbası
Kırmızı pancar mezesi
Spor yok AVM ye gittim çok yürüdüm
Chocolita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?