Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bromelian şurubu dediler onu da aldım hiçbir işe yaramadiBi bilsem![]()
Herşey yalan tek gerçek boğaz tutmakBromelian şurubu dediler onu da aldım hiçbir işe yaramadi![]()
Her öğünde canımAfiyet olsun çoko yeşil tabak her öğünde mi olacak yoksa istediğimiz bir öğünde mi
Geçmiş olsunSağol canım benim küçük oğlan hastalandı onunla uğraşıyorum halen hastanedeyiz ya![]()
Çok geçmiş olsunSağol canım benim küçük oğlan hastalandı onunla uğraşıyorum halen hastanedeyiz ya![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun.
Sağol canımGeçmiş olsun![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun![]()
İmkansız aslında ya aç kalsan da vücut bir süre sonra korumaya girip hiç vermiyor bu sefer deKızlar insanlar haftada 5 kilo nasıl veriyor ya![]()
Sen kendini kesiceksen biz napalimEki Görüntüle 3644560
+200
Kendimi kesicem çarşamba randevum var.
Bu Arada ben yeşil tabağa uyamayacağım iş yerinde zor oluyor Maaelsef
Gerçekten öyle formül çok basitHerşey yalan tek gerçek boğaz tutmak![]()
Tamamdır . Bu hafta egzersiz eklemedik ama fikri olan var mı kızlar napalim ?Her öğünde canım
Valla 3 hafta oldu 100 gr gitti sanırım totaldeSen kendini kesiceksen biz napalim![]()
Geçmiş olsun. Acil şifalar olsunÇok sağol canım benim oğlan hastalandı astımı tuttu hastanedeyiz
Öğleyin işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum.Her öğünde canım
15 dk leslie olur mu?Tamamdır . Bu hafta egzersiz eklemedik ama fikri olan var mı kızlar napalim ?
Geçmiş olsun. Acil şifalar olsun.İlk sayfayı tamamladım derken yanlışlıkla önceki sayfaya tıkladım her şey gitti. Hasta oldum kızlar. Fena bir grip oldum. Biraz yatayım akşam tekrar yapıcam