• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar kızlar

Arada 1 büyük kupa şekersiz sade filtre kahve içtim

Öğlen

Lavaşlar yenmedi

Eki Görüntüle 3646114

Ara öğün

Eki Görüntüle 3646115

Akşam

Ketojenik pizzam - 3 dilim yedim 1 dilimi kaldı

Tabanında 125 gram lor ve 1 tane yumurta var.
Üzerine salça sürdüm . 1 tane mantar ,2 tane hindi füme, 1 tatlı kaşığı labne koydum

Eki Görüntüle 3646116

Su:1.5 lt muhtemelen 2 ya da 2.5a tamamlarım

15 dk Leslie 🆗

Çok acıkırsam ilerleyen saatlerde 1 tane soda içebilirim

Chocolita Chocolita
espressoc espressoc
Afiyet olsun güzel menü keşke pizza yanına minik bir de salata ekleseydin yeşil haftadayiz ya 🙈

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı yok
Ara öğün
1 sutburger
1 fincan latte

Akşam yemeği
1 porsiyon çiğ köfte
Yarım lavaş
Bol yeşillik
1 kase mercimek çorbası

Ara öğün
1 adet orta boy mango 🫠

Leslie 20 dk yaptm adım cezami gece atacağım

Chocolita Chocolita

Ben biraz fazla yoruluyorum ama bırakmayacağım yapabildigim kadar yapacağım
Mesela günlük uzun videolardan başlamak yerine 15-20 dakikalık videolardan başlayabilirsin daha sonra 30-40 dakika uzatabilirsin vücudun alışana kadar

Tüm öğünlerimizde ekleyelim demiştik ya ☺️
Zorlama bir şeyler yapmak istemiyorum açıkçası bir öğün canım salata isteyebiliyor diğer öğün istemediği taktirde yemek istemiyorum bu şekilde olmaz. Dize başarılar dileyip çıkıyorum ben . Vücudum ve midem neyi ister en iyi ben biliyorum.

Ben birazdan günü kapatacağım inşallah listeyi atarım birazdan 15 dk lik lessie yi akşam yapacağım bu hafta gündüz çok dolu geçti

Bu düzeni yeni yeni öğreniyoruz tabi ki eski alışkanlıkları birakmak zor olacak ama burada birbirimizden bir çok şey öğrenebiliriz kilo vermek çok zor ama almak çok kolay lütfen çıkmayın
Bu şekilde müdahalelere gelemem ben. Karşımdaki de diyetisyen değil sonuçta vücudumu en iyi tanıyan benim ne iyi geliyor ne dokunuyor ne + veriyor ben biliyorum sonuçta canım. Bir insana her öğün salata ye diye dayatamazsın diyetisyenler bile bunu yapmaz

Bu şekilde müdahalelere gelemem ben. Karşımdaki de diyetisyen değil sonuçta vücudumu en iyi tanıyan benim ne iyi geliyor ne dokunuyor ne + veriyor ben biliyorum sonuçta canım. Bir insana her öğün salata ye diye dayatamazsın diyetisyenler bile bunu yapmaz
Dayatma yok ki canım arkadaş tavsiye verdi sadece. Bende her öğün salata yemiyorum. Kimse de illa yiyeceksin demiyor herkesin kendi tercihi

Anladım ama çıkmak çözüm mü ?
Teşekkür ederim ama şuan istemiyorum deyip devam edebilirsiniz
Tabi ki karar sizin ama bence çıkmayın

Zorlama bir şeyler yapmak istemiyorum açıkçası bir öğün canım salata isteyebiliyor diğer öğün istemediği taktirde yemek istemiyorum bu şekilde olmaz. Dize başarılar dileyip çıkıyorum ben . Vücudum ve midem neyi ister en iyi ben biliyorum.
Kimse kimseyi birşeye zorlamıyor bu tepki de neyin nesidir. Tabiki çıkabilirsiniz. Grubumuzun aldığı kararlar var ve diyet önerilerimiz var bu haftaki sürecimiz yeşil hafta geçen hafta da sıfır karbonhidratti. Yapabilen yapiyor yapamayan listesini paylaşıyor. Neyi istiyorsanız onu yiyin.

Bugün ki menüm Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Kahvaltı 10.30
Haşlanmış yumurta
2 parmak kalınlığında beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Yeşil biber
Kapya biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

14 de yeşil çay bir tane incir

Akşam
5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
Pancar salatası bir koca tabak
4 yemek kaşığı yoğurt

Su 2lt
2700 adım (fazla yuruyemedim işler yoğundu)

Bugün ki menüm Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Kahvaltı 10.30
Haşlanmış yumurta
2 parmak kalınlığında beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Yeşil biber
Kapya biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

14 de yeşil çay bir tane incir

Akşam
5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
Pancar salatası bir koca tabak
4 yemek kaşığı yoğurt

Su 2lt
2700 adım (fazla yuruyemedim işler yoğundu)
Afiyet olsun tatlım

Back
X