- 7 Mayıs 2020
- 4.066
- 10.279
- 208
Kahveyi çok özledim ama icmeyecegim bir kaç günKızlar sabah granola yedim yine
Akşam da kahvaltı yaptık
Şimdi sade filtre kahve içiyorum
Bakalım şampiyon olabilecek miyim smslerinizi bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahveyi çok özledim ama icmeyecegim bir kaç günKızlar sabah granola yedim yine
Akşam da kahvaltı yaptık
Yansinn erisin bitsinnnAçlık güzeldirmiden guruldadıkça yağların yanıyor öyle düşün
![]()
Noraa bunlar ne adımlar yaKızlar sabah granola yedim yine
Akşam da kahvaltı yaptık
İçme canım kahve demir emilimini azaltıyorKahveyi çok özledim ama icmeyecegim bir kaç gün
Canımmm sayenizde daha bir gaza geldim belki bilmesen de benim ve bir çok kişinin devam etmesinde motivasyonunu kaybetmemesine sebep oluyorsun özellikle kişiliğin ve neden yapamadığını biliyorum yazınla iyi ki varsınNoraa bunlar ne adımlar ya![]()
1 aydır bende öyleyimYansinn erisin bitsinnn
Burda olmanin faydasını yaşıyorum şuan![]()
şimdi Allah bilir ne yiyodum![]()
Bende aynıyım pembişim . Karnım şiş belim ağrıyor mutfağa giriyorum dolanıyom dolanıyom tartı var diye su içip çıkıyorumRegl olacağım ödemim var eminim kendimi frenliyorum tatlı tuzlu herşey istiyor canım
Bu hafta listeme tam uyamadim
Yarın pazar var listemdekileri alıp güzel bir hafta geçireceğim ins
Hibuskus çayımı bile yapmaya eriniyorum yarın iki bardaklik yapıp termosa koyacağım
Regl yarın olsam keşke bitse bu yemek isteği
Yemeyi seven insanlar için hayat böyle maalesef1 aydır bende öyleyimçok güzel motive ediyor beni bura. En basiti yarın tartı günü olmasa sadece bugün 1 kilo almıştım . Saçma sapan şeyler istiyor canım ama kendimi tutuyorum
![]()
Gerginlik yedi beni gece kabusla uyandım korkuBende aynıyım pembişim . Karnım şiş belim ağrıyor mutfağa giriyorum dolanıyom dolanıyom tartı var diye su içip çıkıyorum
Zayıflıyınca mutlu olacağımı sanıyorum mutlu olmazsam işler değişirYemeyi seven insanlar için hayat böyle maalesefsürü psikolojisi her zaman işe yarar yanluz olunca sanki herkes mutlu mesut zayif bi ben kıvranıyorum gibi bir his geliyo
![]()
Ben burdan ürperdim valla ne kadar doğru bilmiyorum tabu mu gercej mi ama böyle rüyaların anlatılmamasi gerekirmiş. Suya anlat falan derler hatta hayır olsunGerginlik yedi beni gece kabusla uyandım korku
Rüyamda karanlık bir odada aynada çok korkunç bir suret ben şeytan diye yorumluyorun erkek ama beni korkutuyor ben ona bakarak nas suresini okuyorum ben okudukça kayboluyor
Süre bitiyor yeniden başlıyor arka arkaya okuyarak uyandım bugün bu rüyanın etkisindeydim hep![]()
Trakyalı mısın yoksa![]()
Bence de![]()
Ucundan kiyindan alakası yokTrakyalı mısın yoksa![]()
Bende öyle sanıyorumZayıflıyınca mutlu olacağımı sanıyorum mutlu olmazsam işler değişir![]()
Rüya tabirlerine baktım kötü bir şey yazmıyor ama ben etkilendimBen burdan ürperdim valla ne kadar doğru bilmiyorum tabu mu gercej mi ama böyle rüyaların anlatılmamasi gerekirmiş. Suya anlat falan derler hatta hayır olsun
Evet o doğruBende öyle sanıyorumen azından bedenimle ilgili olan kısmı çözmüş olurum
![]()
Chatcbtye anlat birdeRüya tabirlerine baktım kötü bir şey yazmıyor ama ben etkilendim