• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorum 🥰
Bu hafta böyle denemek istedim faydasını da gördüm. Hem istediğimi yedim hem herşeyden yedim . Hem az yedim . Bi tek bugün regl ve arkadaş buluşması olunca biraz fazla oldu . O da spor yapmadım kaslarım rahatlasın diye ondan . Orda yediklerimi bile yazdım hesapladı .
Ama diyet dışı olduğu için buraya yazmadım
Sırf orda yediklerim içtiklerim 700 kaloriymiş 😂 sabah ve akşamı hafif tuttum o yüzden
Ben yazacaktım espressoc espressoc yazdı maşallah hangi yapay zeka bu 😅😅
Biz senle hep aynı gün olmak zorundamiyiz regli regl kardeşi olduk 😅😅bu sabah oldum bende 😂😂

Ben yazacaktım espressoc espressoc yazdı maşallah hangi yapay zeka bu 😅😅
Biz senle hep aynı gün olmak zorundamiyiz regli regl kardeşi olduk 😅😅bu sabah oldum bende 😂😂
Chatcpt 😂 bi de mutfak tartısı var. Kullanmamıştım hiç. Çok güzel oluyor 😂😂 bak gözlemyi bile tartıyla yiyorum
Evet her ay aynı gün oluyoruz. 🤣🤣

İyi geceler ❤️
Menüm

Sabah 11:00
İki kaşık yulaftan bı yumurta dan omlet
Yeşillik çeri domates peynir

12:15 bi bardak kefir

15:30
Sade türk kahvesi 8 çiğ badem iki hurma

18;00
Fırında etli patlıcan yemeği türlü gibi (bir kase)
yarım kase cacık iki üç kaşık havuç salatası

Spor
30dk leslie
Su 3 lt

espressoc espressoc

Dün diyeti bozmadım şükür

Kahvaltı
Yarim avakado
2 dilim tb ekmek
Peynir ,domates
1 haşlanmış yumurta

Arada sade kahve 1 ceviz 1 hurma

Aksam
Bir kase havuç tarator
4-5 kasik bulgur pilavı
Tavuk sote

2 litre su Chocolita Chocolita
Canım senin denge egzersizin 1 tane kaldı. Yarın son gün
TheDandelion TheDandelion başlanmadı canım. Tek günde 3 gün kapanır mı kapanır ama yorucu olabilir. 40 dk ekran görüntülü egzersiz +6000 adım gerekir

Sağolun kızlar. Psikolojik olarak çökmüştüm. Bazen her şey kapanır ya bir anda gitti öyle. Hiçbir şey yapmak istemedim. Hala daha çok iyi hissetmiyorum. İnşallah daha iyi olacağım. Şu an yarın olsun da yürüyüşe çıkayım hava alayım diye bakıyorum
Senin için yapabileceğim bişey var mı canım 🥺

Günaydın ☀️
6 Kasım Menü ve Spor Bildirimi
12.30 2 yumurta, 1 salatalık, bolca kıvırcık, limonlu az yağlı salata, 1 mandalina
14.30 Nesfit tam tahıllı bar
16.00 1 portakal
17.45 4 yk barbunya, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
21.00 1 dilim çikolata 😔
2,5 litre su

11.420 adım 🏃‍♀️ Chocolita Chocolita 💞

7 Kasım Kilo Bildirim
31 Ekim 75,90
7 Kasım 75,55
Fark: -350 gram
Yüzdeliği: -0,461 gram Chocolita Chocolita 💞
IMG_4071.webp