Tamamdır kaptan.Haftalık Sonuç Egzersizi
lila95
Acquaa
labellevie (+diyet dışı egzersizi)
espressoc
E Esmusum
Ruh-u Revann ve ben
3 gün 6.000 veya 20 dk egzersiz yapıyoruz. (Akıllı saat görseli veya YouTube ekran görüntüsüyle)
Aylık sonuçlar
E Esmusumlila95
Aylık sonuçlar + geldiği için 1'er uyarı geldi
Lila ilk uyarı
Esmusum 2. uyarı
Tesekkurler19 Nisan Yıldızlar Ligi
️ ucanpayanda (-1.614) ️
️ ️ sudem34 (3.073) ️
Yıldızlar listesinde bu hafta parlayanlarımız
Çok güzel giriş yaptınız
Güçlü bir karşılaşma olacak
İradenize sağlık
21.00Aç karnına (kabızlık için )
Sabah 9.30
1 yk zeytinyağ
1 incir
1 su bardagi elma sirkeli su
1 avuç kuru kayısı ıslanmış
2 su bardagi limonlu sıcak kaynar su
12.30
2 yumurtadan sucuklu omlet
Bir dilin beyaz peynir
Bir lokma ekmek ile aci sos
1 tk sekersiz fıstık ezmesi
1 yk kaymak el yapımı
Domates ,salatalık,portakal ,muz ,maydonoz ,biber
Ara
14.30
Menengic kahvesi
Kuru kayısı
17.30
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
5-6 kaşık hunkar beğendi
Bir iki parça bazlama ekmeği
Su sayamadim
Mataram iş yerinde kaldı
Ama tahmini bir litreyi geçti
Spor yok evdeyim
Şimdi kaçamak günü olarak görünüyorsa direkt egzersiz beklerim. Çünkü kişinin beyanı esastır 🕴Menum fotolarda
2 litre su
Bugun kaçamak günü oldu
Bu menuye ne ceza kesilirse boynum kıldan ince
Eşim nacho yap da yiyelim dedi az yedim gerçi her zamankinden ama bira falan var
En sevdiğim 🏋 yarasınşuan terden ölüyorum
Tesekkurler
Ara tartı günü filan var mı?
Yoksa cumartesiden cumartesiye mi?
1 günde 3 günlük cezayı bitiren koca yürekli ruhu revanAdımlarım dısarı yürüyüşü 21 dk kardıyo peşinede 30 dk leslie yapıldı
+50 squat
+50 jamping jack
Cezamı yaptım sanırım
Chocolita
Ben de yazdıktan sonra dusundum bi ya kafa karıstırıcı oldu yazmasaydım keske diyeucanpayanda Sen 57.75 den 57.90 deyince bir de neyse sağlık olsun falan dedim kilo aldı herhalde bir de biri kilo verince genelde muhteşem atarız baktım atanlar da like atmış. Eksiyi zorla gördüm ahaha
TamamdırŞimdi kaçamak günü olarak görünüyorsa direkt egzersiz beklerim. Çünkü kişinin beyanı esastır 🕴
Mesela gün tabağında bütün Hamur işlerinden azar azar yemiş olsam yine bir sürü karbonhidrat alıyorum. Tadımlıksa tadımlık. Ama vicdanım rahat etmiyor diyet dışıyım diyorum
Bu arada kızlar diyet dışıyım dediğiniz günü açılım olarak yazmanıza gerek yok. Kendinizi bilirsiniz zaten. Hem özendirmek gibi olmasın. Ufak tefeklerden bahsetmiyorum. Komple diyet dışı gördüğünüz öğün için aklınızda bulunsun.
En sevdiğim 🏋 yarasın
Yerim ikiniziÇok teşekkür ederimChocolita sağolasın, eline emeğine sağlık canım.
TheDandelion canım sen de çok güzel kilo vermişsin,tebrik ederim. İkimiz de kazandık bu hafta
Abooww herkes cezalıHaftalık Sonuç Egzersizi
lila95
Acquaa
labellevie (+diyet dışı egzersizi)
espressoc
E Esmusum
Ruh-u Revann ve ben
3 gün 6.000 veya 20 dk egzersiz yapıyoruz. (Akıllı saat görseli veya YouTube ekran görüntüsüyle)
Aylık sonuçlar
E Esmusumlila95
Aylık sonuçlar + geldiği için 1'er uyarı geldi
Lila ilk uyarı
Esmusum 2. uyarı
2 haftalık sonuçta düzenli kilo veren herkesin ödülü var canım. Listeden bakıp beni etiketleyebilirsiniz. Bence o makul ya. Bir istikrar gösterir. 1 kilo verdiğimiz hafta hemen ödüllenmemeli gibi geliyor bana.
İki hafta düzenli kilo verene ödül verilmesi,kilo vermenin süreklilik arz etmesi açısından daha iyi bence de.2 haftalık sonuçta düzenli kilo veren herkesin ödülü var canım. Listeden bakıp beni etiketleyebilirsiniz. Bence o makul ya. Bir istikrar gösterir. 1 kilo verdiğimiz hafta hemen ödüllenmemeli gibi geliyor bana.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar? Yine çoğunluğa göre düşünelim
Şampiyonun ayrıca ödülü var. 2. De bir öğün ödül alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?