Buna bir güncelleme getirelimTamam canım + çıktığım için hesaplamak istemiyorum pek yüzdemi ama dikkat ederim artık
Bakalım beraber bu savaşı kazanırız her ay 5 kg Azmi gelir acabaGeçmiş olsunHoş geldiniz
Bende yeniyim boy ve kilomuz aynı bende arabayla her yere gitmekten bu sene aşırı hareketsiz kaldım yazdan beri 23 kilo aldım
Yazın 67 iken şimdi 91 ile diyete başladım
İnşallah en sağlıklı biçimde yaza kadar vereceğim
5 az değilBakalım beraber bu savaşı kazanırız her ay 5 kg Azmi gelir acaba
Günaydın
Kahvaltı
1.5 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Top peynir
6 siyah tuzsuz 4 ekşi yeşil zeytin
Domates ,salatalık,biber,maydonoz,portakal,muz
1 çk fıstık ezmesi
1 tk beğendi
Pazartesi yepyeni bir sayfa olsun sizeYarın diyete başlıyorum bugün neler yedim bugün sabah 12 00 da kapya biber soslu yağda omlet 7 8 tane zeytin 2 dilim kaşar peynir
Tarçınlı Elmalı yoğurtlu ara öğün
Öğle tavuk göğsü 4 kaşık pilav
Akşam ısırgan otu çorbası
Ne yalan söyleyeyim yeni çay içtim çayın yanına da lokum tatlı şeker şeker isteğimi durduramıyorum tabi su olarak da 1 litre bir buçuk litre falan su içtim
Yazarken fark ettim de ne kadar yemişimyürüyüş 0 spor 0
Tüm umudumuz yarın
Peki birinciyi yüzde değil de kilo gram hesabına yapsak nasıl olur. Yüzde hesaplamak ekstra iş oluyor gerçekten deBuna bir güncelleme getirelim
Kızlar bundan sonra + gelenlerin yüzde yazmasına gerek yok. Önceden 2 gruptuk Kazanan grubu bulmak için her şeyi hesaplıyorduk. Grup olayından fayda göremedik kaldırdık. + hesaplaması da alışkanlık oldu kaldı. Kilo aldıysak yüzde yazmayalım
Ama tartı fotoğrafı yanında mutlaka "+/sabit geldim" diye belirtilsin. Çünkü ona göre not alıyorum. Açıklamasız sadece tartı fotoğrafı geldiği zaman tekrar listeye dönüp son kilonuzu bulup bakmam gerekiyor bu da çok yavaşlatan bir şey
Kilo verenler yine yüzde yazmaya devam. Çünkü şampiyon buna göre belirleniyor
Anladım canım. Doğrudur herkesin yöntemi farklı. Buna karar vermek için biraz da listenin durumuna bakıyorum, şu anda böyle bir motivasyona ihtiyacımız yok gibi görünüyor. Çok fazla + var. Ama aynı fikirde olan varsa bizi bu motive eder derseniz haftada 1 gün serbest gün deriz diğer ödülleri kaldırırz
İlk ögün 13.00 da 15.00 soda ve bitterle ara ögün 17.30 da da ceviz hurma günü kapadım
40 dk kardiyo videsou ( bu video felaketti )
Artı dısarı yürüyüşü 3 lt su içildi
Chocolita
Yaptın mıSenin yüzünden şu antrenmanı yapacağımbebeği uyutayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?