Kesinlikle canım giden her gram çok değerli. İniş çıkışlar olur. Bence çok iyi gidiyorsunChocolita
İlk öğün 11.00
Ara kahve
Son öğün 17.30
Eşim 1 haftadır evde işten ayrıldı o yüzden bütün düzenim bozukspor yapamıyorum
Bu hafta temizliğe başalayacaktım o da kalfı
Suyu da az içtim bugün
Yarın ki tartıyı çok merak ediyorum
İzin almak istemiyorum salmamak adına . Bu süreçte 100 gram bile versem benim karıma . Yılmak yok. Üzülmek pes etmek de yok. Giden her gram yanan her kalori benim karıma
Eki Görüntüle 3592577 Eki Görüntüle 3592578 Eki Görüntüle 3592579
Halledersin senOf cok guzel gidiyordum
Aksam cok kacirdim
Sanah ve ogle fotolarda.
Oglen musakka ve ton salatasi ekmegin uzerinde.
Aksam evdekiler manti yiyecek diye 6adet sushi aldim
Sonra gittim 1 tabak manti yedim.
Harikayim
Su cok az
Yarin ketojenik e basliyorum.
Gulsjourney den 2haftalik plan aldim.
Chocolita
Dur giiiaz ne izin almasi.Chocolita
İlk öğün 11.00
Ara kahve
Son öğün 17.30
Eşim 1 haftadır evde işten ayrıldı o yüzden bütün düzenim bozukspor yapamıyorum
Bu hafta temizliğe başalayacaktım o da kalfı
Suyu da az içtim bugün
Yarın ki tartıyı çok merak ediyorum
İzin almak istemiyorum salmamak adına . Bu süreçte 100 gram bile versem benim karıma . Yılmak yok. Üzülmek pes etmek de yok. Giden her gram yanan her kalori benim karıma
Eki Görüntüle 3592577 Eki Görüntüle 3592578 Eki Görüntüle 3592579
Kapışırız kız. Çıkmıyom zaten çıkmicam bu sefer.Dur giiiaz ne izin almasi.
Kilolarimiz yakin
Kapisalim seninle.
Tarti sonuclarini bi gorelim de.
Ona göre yol izleriz.
Esin evde olsada spor yapilir yahu
Aynen çokom çıkmicam. Evin içinde yürüyebildiğim kadar yürüyom napimKesinlikle canım giden her gram çok değerli. İniş çıkışlar olur. Bence çok iyi gidiyorsun
İradeni kaybetme herşey senin için sağlık mutluluk kilo verme heyecanı muhteşem bir duygu giydiğin elbisenin geniş kalması meselaGün sonuna kadar 6000 yapayım demiştim; ama yapamadım. Yarınki tartıdan korkuyorum.Reglim bugün bitti. Bir de gece diyetdışı olunca kontrolden çıktı herşey.
Eki Görüntüle 3592602
Kızlar menüm sabah kahvaltısı menemen zeytinyağlı az iki dilim kepekli ekmek üzerine labne sürdüm
Öğle bir kâse kele paça çorbası
Akşam yemeği fırında patates bol yeşillik ve acı biber eşlik etti 3 lt su 30 dk Leslie yerinde koşu falan bide ev taşıyorum yavaş yavaş yeni evimi temizlemem gerekti baya yoruldum sabahı bekliyorum
Çok teşekkür ederim desteğin içinİradeni kaybetme herşey senin için sağlık mutluluk kilo verme heyecanı muhteşem bir duygu giydiğin elbisenin geniş kalması mesela
Ne demek yol arkadaşım normalde pek motivasyon konuşması yapamam içimden geldi bir anÇok teşekkür ederim desteğin içinHuMIsma çok iyi geldi yazdığın güzel cümleler İnşallah, hepimiz sağlıkla kilolarımızı verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?