Bende öyle sanıyordum ben iki çocuk essim de şehir dışında çoğu zaman yinede kendime yetişemiyorumMaşallah, ben sizi bekar sanıyordum, 4 çocuk bir de kayınpederinizle ilgileniyorsunuz.
Aynen canım bugün dahilBugünkü adımlarımız dahil mi canım?
Bakalım ah bide 84 olsaydım tadından yenmez vallahi
Bende bu ay sonu 79-80 görebilirsem inşallahBakalım ah bide 84 olsaydım tadından yenmez vallahi
Bence başarırsın onun için buradayızBende bu ay sonu 79-80 görebilirsem inşallah
Geçmiş gitmiş olsun canım . Teyzemin de kemoterapisi ve ısın tedavisi yeni bitiyorKızlar ben pazartesi ilk kemoterapimi alacagım duanıza tabilim meme ca evre 0 ila 1 arasında çekimler vs bitti heyetten geçti tedavim hayırlısıyla bakalım
Neden kemoterapi alacaksın çok geçmiş olsunKızlar ben pazartesi ilk kemoterapimi alacagım duanıza tabilim meme ca evre 0 ila 1 arasında çekimler vs bitti heyetten geçti tedavim hayırlısıyla bakalım
Allah razı olsun meme kanseri varNeden kemoterapi alacaksın çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa gönderisin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallahAllah razı olsun meme kanseri var
Kalıcı şifa olsun inşallah gelmiş geçmiş olsun canımKızlar ben pazartesi ilk kemoterapimi alacagım duanıza tabilim meme ca evre 0 ila 1 arasında çekimler vs bitti heyetten geçti tedavim hayırlısıyla bakalım
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl teyzen?Geçmiş gitmiş olsun canım . Teyzemin de kemoterapisi ve ısın tedavisi yeni bitiyor
Gecmiş gitmiş olsun inşallahGeçmiş gitmiş olsun canım . Teyzemin de kemoterapisi ve ısın tedavisi yeni bitiyor
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.Kızlar ben pazartesi ilk kemoterapimi alacagım duanıza tabilim meme ca evre 0 ila 1 arasında çekimler vs bitti heyetten geçti tedavim hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?