- 1 Eylül 2021
- 5.123
- 19.301
- 198
Daha çok yeni canım , göreceğiz ilerleyen günlerdeÇok geçmiş olsun. Şimdi nasıl teyzen?
Kirpi mi bu? Ne olduğunu anlamak için bayağı bir baktım
Aynen küçük görünüyor baya büyüktüKirpi mi bu? Ne olduğunu anlamak için bayağı bir baktım
Kızlar ben pazartesi ilk kemoterapimi alacagım duanıza tabilim meme ca evre 0 ila 1 arasında çekimler vs bitti heyetten geçti tedavim hayırlısıyla bakalım
Ay kirpiler çok şeker oluyorlar
Bende bu sefer fotoğraf çektim ama yine menüyü yazdım göndermeyi unuttumÖğünlerimin fotoğrafını çekmeyi unutuyorum hep. Kısmet olursa inşallah yarın fotoğraflı menü paylaşımı yapayım.
Ruh-u Revann acil şifalar diliyorum canım Tedavini tez zamanda, sağlıkla tamamlamanı diliyorum. Bu süreçte hep yanında olacağız bizler de.
Sevgilerimle.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.
Allah razı olsun inşallahÖğünlerimin fotoğrafını çekmeyi unutuyorum hep. Kısmet olursa inşallah yarın fotoğraflı menü paylaşımı yapayım.
Ruh-u Revann acil şifalar diliyorum canım Tedavini tez zamanda, sağlıkla tamamlamanı diliyorum. Bu süreçte hep yanında olacağız bizler de.
Sevgilerimle.
Tesadüfen karşılaştık kendileriyleAcil şifalar diliyorum canım
Tez zamanda tedavini sağlıkla tamamlamanı diliyorum. Bu süreçte hep yanında olacağız bizler deSevgilerimle.
Ay kirpiler çok şeker oluyorlar
Bir de bizim kedilerin kuru mamalarını çok seviyorlardı.?
Çok haklısın Arkadaşım.Allah razı olsun inşallahkızlar lütfen kendi kendinize meme muayenesi yapmayı ve rutin kontrollerinizi.ihmal etmeyin.Malesef meme kanseri çok yaygınlaştı.
Bende sadece kist var büyümüyor onun için hep kontrole gidiyorumAllah razı olsun inşallahkızlar lütfen kendi kendinize meme muayenesi yapmayı ve rutin kontrollerinizi.ihmal etmeyin.Malesef meme kanseri çok yaygınlaştı
Suratları çok güzel, gözleri, burunları çok şirin. İnsanın kucağına alıp sevesi geliyor.Tesadüfen karşılaştık kendileriylemarkete giderken
Bende bu sefer fotoğraf çektim ama yine menüyü yazdım göndermeyi unuttumgöndereyim madem
3 kaseye Yakın içtim
Sağol şekerim sana da afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben pazartesi ilk kemoterapimi alacagım duanıza tabilim meme ca evre 0 ila 1 arasında çekimler vs bitti heyetten geçti tedavim hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?