Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita gideceğim yere Xiaomi tartımı götüreyim diyordum ya, arabada valizler ve bagaj full dolu, oraya gidince yeni bir tartı alayım dedim. Cumartesi gününe kadar tartı alamazsam seni bilgilendiririm.
Tamam canım
Oh eline sağlık yitecim
Su içmek için susamayı beklersem bende hiç içemiyorum. Habire aklımıza geldikçe mutfağa girip çıktıkça içmek gerekiyor. Çok wc çıkarsan bil ki doğru yoldasın

Dünkü menüm
Sabah kahvaltı edemedim. Annemle eminönüne gittik. Sabah yarım lavaş arası tavuk yedim. Yarısında kaldığım için mutluyum. 1 ayran. Maden suyu. Akşam babam sağolsun lahmacun yaptırmış ondan da yarım yedim. 3 ayran. 3 çiğ köfte. Salata
Lahmacunu 1 yiyebilirdim aslında ama baktım oğlum yiyor atılmadım. Daha iyi oldu böyle
Dün eminönünden İp aldık pul aldık. Çok güzel çantalar çıkacak

Eklentiler

• 1000027923.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 4
Geçen hafta çok iyi verdin, bu menün de çok iyi. Doyuyorsan sorun yok. Eminönü’nde balık ekmek yemek çok güzel.

Hep ev sevdigim seylerden yemissin :))

Afiyet olsun.

Geçen hafta çok iyi verdin, bu menün de çok iyi. Doyuyorsan sorun yok. Eminönü’nde balık ekmek yemek çok güzel.
Regl olcam kız. Geldi şişliği.
Geç gitmeseydik aslında deniz tarafına geçip yiyebilirdik. Miraçla eşim evdeydi yemeğimde yoktu. Alışverişi yapıp döndük canım. Orada balık ekmekle turşu çok güzel oluyor gerçekten

Günü böyle kapadım kızlar
Adımımda 12.374
Chocolita
Arrietty_
Her zamanki gibi dengeli güzel menüler afiyet olsun canım
Selam kızlar

Sabah iki haşlanmış yumurta bir dilim ekmek
Öğlen bir kase sütlü müsli
Ara öğün bir elma
Akşam tavuk şinitzel ve salata
Adım az 5.089
Afiyet olsun canım bu menü de çok güzel
Selammm
Chocolita Arrietty_
İlk öğün 11.00
Ara kahve
Dondurma
Booooool temizlik
Son öğün 17.30
2 lt su
Eki Görüntüle 3593735 Eki Görüntüle 3593736 Eki Görüntüle 3593737
Eline sağlık dün hepimiz temizlik yapmışız. Ben detaylı giremedim tabi

Teşekkürler . Ben de Mersin’e gideceğim , inşallah buharlaşıp kilo da veririm
Ay tatiller başladı kulağa çok güzel geliyor ya bavul hazırlamak falan. En sevdiğim şey bavul hazırlamak. Sabahın köründe yola çıkmak. Bu yaz nasip olur mu bilmiyorum
Mersine hiç gitmedim ama çok güzel bir yermiş

Biliyorum canım ama bu aralar yok önceden 3 lt içiyordum rahatlıkla şimdi 1.5 lt yi zor görüyorum

Biliyorum canım ama bu aralar yok önceden 3 lt içiyordum rahatlıkla şimdi 1.5 lt yi zor görüyorum
Aslinda soyle bir plan yapsan

Mesela sabah kalkinca 1 bardak su
Kahvalti oncesi ve sonrasi su
Oglen olmadan yine 1 bardak
Ogle yemegi oncesi ve sonrasi
Ikindi 1 bardak su
Aksam yemegi oncesi ve sonrasi.
Yatmadan 1 saat once derken

2 ,5L su olur 250ml bardak ile icersen

Anaam nerde bu ahali.
Gün icinde ugramiyorsunuz, aksam da oyle menu yazip bitiyor

Neler yaptiniz simdiye kadar , deyiverin bakayim.

Ben yuruyus ile 10bin adima yaklastim.
Suan kahve iciyorum.
Biraz dumbell birazda lastik ile egzersiz yapmak istiyorum.
Mati mi serdim ,bakisiyoruz suan.

Anaam nerde bu ahali.
Gün icinde ugramiyorsunuz, aksam da oyle menu yazip bitiyor

Neler yaptiniz simdiye kadar , deyiverin bakayim.

Ben yuruyus ile 10bin adima yaklastim.
Suan kahve iciyorum.
Biraz dumbell birazda lastik ile egzersiz yapmak istiyorum.
Mati mi serdim ,bakisiyoruz suan.

Eklentiler

• 20250520_152941.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 4
Çocuğun kursu vardı sabah oraya gittik. Sonra bende yürüyüş yaptım. 7.500 de kaldım. 8 i bulabilirim. Evi toparladım. Çocuğu okuldan almaya gidicem şimdi sonra da yemek

Sabah kahvaltısı 12 gibi yaptım uyanır uyanmaz kahvaltı alışkanlığını bıraktım 2 yumurta iki küçük dilim peynir bol yeşillik 4b. çay
Öğle yemeği sadece ot bir bilemedin bir kaşık kahvaltılık çikolata yemekten kestim çikolata yemek için 2 lt su yürüyüş yok spor ise inşallah akşam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…