Ben yanlış anladım geçen öyle bir konuşma geçti kızlar ile aramızda direk aklım oraya gitttiAdim fotografi demek istedim :)
Keto = ketojenik
GünaydınlarGünaydın
Tamam canımChocolita gideceğim yere Xiaomi tartımı götüreyim diyordum ya, arabada valizler ve bagaj full dolu, oraya gidince yeni bir tartı alayım dedim. Cumartesi gününe kadar tartı alamazsam seni bilgilendiririm.
Oh eline sağlık yitecim19mayıs pazartesi
Sabah: 5zeytin, 1domates, 1d.ekmek,1b.çay, 1yumurtadan omlet, 1salatalık,1kk b. Peynir
Akşam: 1biber dolması, 1k.cacık, 1d.ekmek
Su 3lt
Spor 1749 adım
Tüm gün ev işi ile uğraştım. Daha yeni oturdum. Çok yorulmuşum.
Chocolita Arrietty_
Eki Görüntüle 3593665
Su içmek için susamayı beklersem bende hiç içemiyorum. Habire aklımıza geldikçe mutfağa girip çıktıkça içmek gerekiyor. Çok wc çıkarsan bil ki doğru yoldasınİyi geceler hanımlar
Sabah,
Omlet 2 dilim ekmek 1 yok tahin pekmez
Ara öğün
Kardeşim geldi çay birde yanına diyet dışı
Akşam
1 kepçe mercimekli erişte semiz otu salatası
Şu miktarı 1 lt
Adım 7k
Chocolita
Şu içemiyorum bu aralar neden böyle oldu bilmiyorum
Geçen hafta çok iyi verdin, bu menün de çok iyi. Doyuyorsan sorun yok. Eminönü’nde balık ekmek yemek çok güzel.Dünkü menüm
Sabah kahvaltı edemedim. Annemle eminönüne gittik. Sabah yarım lavaş arası tavuk yedim. Yarısında kaldığım için mutluyum. 1 ayran. Maden suyu. Akşam babam sağolsun lahmacun yaptırmış ondan da yarım yedim. 3 ayran. 3 çiğ köfte. Salata
Lahmacunu 1 yiyebilirdim aslında ama baktım oğlum yiyor atılmadım. Daha iyi oldu böyle
Dün eminönünden İp aldık pul aldık. Çok güzel çantalar çıkacak
Hep ev sevdigim seylerden yemissin :))Dünkü menüm
Sabah kahvaltı edemedim. Annemle eminönüne gittik. Sabah yarım lavaş arası tavuk yedim. Yarısında kaldığım için mutluyum. 1 ayran. Maden suyu. Akşam babam sağolsun lahmacun yaptırmış ondan da yarım yedim. 3 ayran. 3 çiğ köfte. Salata
Lahmacunu 1 yiyebilirdim aslında ama baktım oğlum yiyor atılmadım. Daha iyi oldu böyle
Dün eminönünden İp aldık pul aldık. Çok güzel çantalar çıkacak
Regl olcam kız. Geldi şişliği.Geçen hafta çok iyi verdin, bu menün de çok iyi. Doyuyorsan sorun yok. Eminönü’nde balık ekmek yemek çok güzel.
Sağol arrim keşke beraber olsaydıHep ev sevdigim seylerden yemissin :))
Afiyet olsun.
Biberiye çayı iç ödem atıyor.Regl olcam kız. Geldi şişliği.
Geç gitmeseydik aslında deniz tarafına geçip yiyebilirdik. Miraçla eşim evdeydi yemeğimde yoktu. Alışverişi yapıp döndük canım. Orada balık ekmekle turşu çok güzel oluyor gerçekten
Tereyağlı kahve nasıl oluyor kızIyi aksamlar
Galina benden bu kadar
Keto ya basladim
Sabah tereyagli kahve
11 de
4 adet Kiymali Yumurtali muffin
Ara
Churchill icecegi
17 de
400 gr kucuk tavuk kanat
2 L su
Galiba 1,5 saat yurudum bugun. Emin degilim ama km olarak 6 km
Adim 17170
Chocolita
Her zamanki gibi dengeli güzel menüler afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım bu menü de çok güzelSelam kızlar
Sabah iki haşlanmış yumurta bir dilim ekmek
Öğlen bir kase sütlü müsli
Ara öğün bir elma
Akşam tavuk şinitzel ve salata
Adım az 5.089
Eline sağlıkSelammm
Chocolita Arrietty_
İlk öğün 11.00
Ara kahve
Dondurma
Booooool temizlik
Son öğün 17.30
2 lt su
Eki Görüntüle 3593735 Eki Görüntüle 3593736 Eki Görüntüle 3593737
Ay tatiller başladıTeşekkürler . Ben de Mersin’e gideceğim , inşallah buharlaşıp kilo da veririm
Tamam canım
Oh eline sağlık yitecim
Su içmek için susamayı beklersem bende hiç içemiyorum. Habire aklımıza geldikçe mutfağa girip çıktıkça içmek gerekiyor. Çok wc çıkarsan bil ki doğru yoldasın
Aslinda soyle bir plan yapsanBiliyorum canım ama bu aralar yokönceden 3 lt içiyordum rahatlıkla şimdi 1.5 lt yi zor görüyorum
Çocuğun kursu vardı sabah oraya gittik. Sonra bende yürüyüş yaptım. 7.500 de kaldım. 8 i bulabilirim. Evi toparladım. Çocuğu okuldan almaya gidicem şimdi sonra da yemekAnaam nerde bu ahali.
Gün icinde ugramiyorsunuz, aksam da oyle menu yazip bitiyor
Neler yaptiniz simdiye kadar , deyiverin bakayim.
Ben yuruyus ile 10bin adima yaklastim.
Suan kahve iciyorum.
Biraz dumbell birazda lastik ile egzersiz yapmak istiyorum.
Mati mi serdim ,bakisiyoruz suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?