Teşekkürler delfimİlkokulda sirkeleri gelmişti de başıma, Annem aynen senin gibi uğraştı.D u t acil şifalar dilerim canım, kolay gelsin.
Bit şampuanı ile saçımı yıkardık, bir de sirkeli suya batırılmış tarakla tülbentin üstünde Annem saçımı tarardı.
İlkokulda sınıf mevcudumuz 50 kişi idi, hepimizde olmuştu.
Amin
Cunku kabus.
Birde koca kocalar ise.
Ben kendim sacimi boyayarak kurtulmustum. Pitir pitir dokuluyorlardi
Banyodan önce bi tek şampuan mı sürüp beklettiniz. Nasıl yaptınız nolur yardım edin öldüm iki gündürAah çok zor bilirim onu kızım anaokulu öğrencisi bir ay uğraştım sağolsun bir öğrenci annesi söyledi banyodan önce şampuan sür sürdüm bir saat sonra yıkadım 4 günde bitti
Sadece şampuan bit şampuanı değil onlar bitiriyor gibi görünüyor normal şampuan naneli olsa bide üfff biter 4 güne kesin bilgiTeşekkürler delfimbizde de gelmişti ilk okulda gaz yağı sürmüştü annem o öldürmüştü bende öyle yaptım o döktü baya
Sonra bit yağı sürdüm taradım bit şampuanı sonra saç kremi sonra fönle kuruttum sonra düzleştirixi ile gittim
inşallah bana da geçmez
Banyodan önce bi tek şampuan mı sürüp beklettiniz. Nasıl yaptınız nolur yardım edin öldüm iki gündür
Yaa çok teşekkür ederim yarın da öyle deneyeceğim. Saça kuruyken mi süreyim ıslatıp öıSadece şampuan bit şampuanı değil onlar bitiriyor gibi görünüyor normal şampuan naneli olsa bide üfff biter 4 güne kesin bilgi
Nabız 600 de olmuşturBen nabiz yukselir ise, zayiflanir dusuncesindeyim. 140 i geciyor ise nabzin, guzel tag yakiyorsun
Kuruyken sür ince dişli bir tarak bul bi güzel yedir taraYaa çok teşekkür ederim yarın da öyle deneyeceğim. Saça kuruyken mi süreyim ıslatıp öı
Var var bit şampuanının içinden çıkmıştı demir yarın onu yapcam çok teşekkür ederimKuruyken sür ince dişli bir tarak bul bi güzel yedir tara
Ne demek canım anne olarak hepimizin cekilmez yarası işe yararsa yazarsınVar var bit şampuanının içinden çıkmıştı demir yarın onu yapcam çok teşekkür ederim
Tabi canım mutlaka yazarımNe demek canım anne olarak hepimizin cekilmez yarası işe yararsa yazarsın
Sorun olmayacak isee bişey sorcam chocolita bu grubu senmi açtınKızlarr semizotu salça soğan kavurdum @Bonus sıcakken çok yiyemedim. Ama soğuyunca o kadar güzel oldu ki şiddetle tavsiye ediyorum
İnternette bir yazıdan alıntıladımKızlar soru ev işi kilo verdirir mi vermez mi
Çok teşekkür ediyorum delfinia ben bugün 3 kata çıkıp indim boya açıları teleldim heryere süpürge atım taşındığım ve tasinacagim eve ikisinede inşallah kalori yakmisimdir çünkü spor 0İnternette bir yazıdan alıntıladımHuMIsma
Burada belirtilen kaloriler, aşağıdaki ev temizleme etkinlikleri için aşağı yukarı olarak 70 Kg. bir birey için bir saatliktir:
- Süpürme: Yakılan kalori – 176 Kalori; çekme ve itme hareketi sırt, göğüs ve kollara güç verir.
- Bahçecilik: Yakılan kalori – 287 Kalori; bahçe temizliği, dikim, çömelme, yaprakları tırmıklama ve bükme ile tam vücut egzersizidir.
- Banyo Temizliği: Yakılan kalori – 180 Kalori; tuvalet fırçalamak ve banyoyu temizlemek sırtınızı, göbeğinizi ve kollarınızı çalıştıracaktır.
- Pişirme: Yakılan kalori – 136 Kalori; pişirirken çırpma, karıştırma, yoğurma ve doğrama dahil bir üst vücut egzersizidir.
- Paspaslama: Yakılan kalori – 248 Kalori; çekme ve itme hareketi ile bir omuz egzersizidir.
- Çim Biçme: Yakılan kalori – 375 Kalori; bir kalori ezme çalışmasıdır ve sırtınızı, uyluklarınızı, kollarınızı ve omuzlarınızı odaklar.
- Kürekle kar küreme: Yakılan kalori – 428 Kalori; kalori yakımını göbeğinizde, kollarınızda, bacaklarınızda, omuzlarınızda ve sırtınızda hissedin.
- Çamaşır: Yakılan kalori – 150 Kalori; Giysileri almak, çarşafları değiştirmek, çamaşırları taşımak, ütülemek ve merdivenlerden aşağı ve yukarı hareket etmek kalp pompalama mekanizmasını güçlendirir. Bu da karşılığında kalori yakılmasına neden olur.
- Araba Temizleme: Yakılan kalori – 204 Kalori; arabanızın içini, dışını süpürmek, arabanızı temizlemek ve yıkamak kalp pompalamayı artırır. Bu kalori yakımına neden olur.
- Bulaşıkları yıkamak: Yakılan kalori – 164 Kalori; tricepsiniz, kollarınız, göğsünüz ve pazılarınız egzersiz yapacak ve kalori yaktığını hissedeceksiniz.
- Hareketli mobilyalar: Yakılan kaloriler – 409 Kalori; yeniden düzenleme, bahar temizliği, değişen kanepeler ve yataklar kalorilerinizi yok eder.
- Toz Alma: Yakılan kalori – 178 Kalori; tüm vücut çalışması için, evin alçak ve yüksek köşelerini toz almayı deneyin.
Yok kız ondan değil. Bana böyle gelir bazenDengesizin sozu yuzunden degildir umarim.
Adimlarin cok iyi
Çok geçmiş olsun canım nasıl bir çıkıntı ki bu?Heryerim agriyor.
Boynum,omzum cok kotu.
Cıkınti var boynumda,ondan agrilarim cok.
Taburcu olalim,ilk firsatda boynum icin randevu alacagim
Neler yedim kismina gelirsek
Ilk ogun
Somon
Brokoli ve kabak
Hepsi firinlanmis
Aralarda tereyagli kahve,elektrolit icece ve Churchill
Son ogun
Kiymali Yumurtali muffin olmaliydi ama borcama doktum ben.
Ikisini yiyebildim
8,5 km acik havada bisiklet 8962 adim
9bin e tamamlarmiyim bilmiyorum
Chocolita
Tek öğün beslenme güzel kilo verdiriyor. Ama uzun süreli yapılırsa kas kaybı olabilir. Arrinin dediği gibi protein ağırlıklı beslenme önemli. Egzersiz de eklenirse tadından yenmezİyi akşamlar hanımlar
Bugün omad yaptım şu an başım çok ağrıyor ama bilemedim
Bir tane haşlanmış yumurta 2 tost ekmeğine tam buğdayla kaşarlı hindi füme koydum Tost yaptım Bir dilim peynirli börek yedim bir tane salatalık
Su miktarını 2 litre şu anlık
Adım 2K
Chocolita
Bugün ilk defa deneyeceğim için spor yapamadım sadece çocuğu dışarıya çıkarttım. Yarın ve cuma günü de temizlik yapacağım. Spor yapabilir miyim bir fikrim yok ama güzel kilo vereceğime inanıyorum. Hafta sonu 2 öğün hafta içi tek öğün şeklinde gideceğim Tabii bu annemlere gitmediğim sürece böyle olacak Orada da aralıklı oruç şeklinde ilerleyeceğim gene iki öğünle. Eşim hafta sonu evde olduğu için yemekte ve kahvaltıda beraber oluruz. Akşam yemeğini değil de kahvaltıyı çok arıyorum ben ya ama şu an akşam yemeği yemediğim için de başım ağrıyor kısır döngüdeyim
Allah hayırlı işler fırsatlar nasip etsin dutum bereketiniz bol olsun. Kızına da geçmiş olsun. Bit şampuanı öldürüyor diye biliyordum geçmiyor mu hemenYokmens dönemine girdim eşim işten ayrıldı 15 gündğr başımda kızıma bit gelmiş
Ağzıma tükürem
Nabzın yükseliyorsa verdirir. Bende iş yaparken ter içinde kalıyorum. Yürüyüş üstüne 800 kaloriye çıktığım oluyor. Cam silerken yer silerken banyo yıkarkenKızlar soru ev işi kilo verdirir mi vermez mi
Evet canımSorun olmayacak isee bişey sorcam chocolita bu grubu senmi açtın
Sağol çokom . Geçmiyo heöenYok kız ondan değil. Bana böyle gelir bazen
Çok geçmiş olsun canım nasıl bir çıkıntı ki bu?
Tek öğün beslenme güzel kilo verdiriyor. Ama uzun süreli yapılırsa kas kaybı olabilir. Arrinin dediği gibi protein ağırlıklı beslenme önemli. Egzersiz de eklenirse tadından yenmez
Allah hayırlı işler fırsatlar nasip etsin dutum bereketiniz bol olsun. Kızına da geçmiş olsun. Bit şampuanı öldürüyor diye biliyordum geçmiyor mu hemen
Nabzın yükseliyorsa verdirir. Bende iş yaparken ter içinde kalıyorum. Yürüyüş üstüne 800 kaloriye çıktığım oluyor. Cam silerken yer silerken banyo yıkarken
Evet canım
Allah kolaylık versin. Bit kovan rozetler varmış yakaya takıyorsun. İşe yarıyor mu gerçekten çok merak ediyorum. Öğretmen bizim sınıftan istemişti.Sağol çokom . Geçmiyo heöen
Onlar hiç işe yaramıyor çokom . Hepsi hikayeAllah kolaylık versin. Bit kovan rozetler varmış yakaya takıyorsun. İşe yarıyor mu gerçekten çok merak ediyorum. Öğretmen bizim sınıftan istemişti.
Sorcam sorcam diyorum unutuyorum hastahanede tedavi gören kimHeryerim agriyor.
Boynum,omzum cok kotu.
Cıkınti var boynumda,ondan agrilarim cok.
Taburcu olalim,ilk firsatda boynum icin randevu alacagim
Neler yedim kismina gelirsek
Ilk ogun
Somon
Brokoli ve kabak
Hepsi firinlanmis
Aralarda tereyagli kahve,elektrolit icece ve Churchill
Son ogun
Kiymali Yumurtali muffin olmaliydi ama borcama doktum ben.
Ikisini yiyebildim
8,5 km acik havada bisiklet 8962 adim
9bin e tamamlarmiyim bilmiyorum
Chocolita
21 Mayıs, Çarşamba menüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?