Sende mi regl oldun da costunSelam canlar
Chocolita Arrietty_
İlk öğün 11.00
Ara kahve
Diyet dışı
Diyet dışı
Akşam 17.30 yemeği yanında ekmek de yedim
Diyet dışı
Soda
Su 2 lt
Eki Görüntüle 3594823 Eki Görüntüle 3594824 Eki Görüntüle 3594825
YokSende mi regl oldun da costun
Hoşbulduk canımHoş geldinhava nasıl orada denize girilir mi
Bit cok belali ya.Yokmens dönemine girdim eşim işten ayrıldı 15 gündğr başımda kızıma bit gelmiş
Ağzıma tükürem
Tatile mi gittinHoşbulduk canımGün içinde 30 derece idi, akşam da şu an 16 derece. Denize yakında girilir bence, şu an deniz suyu sıcaklığı 21 derecelerde imiş.
Bu da öyle . Kalın sık uzun saçları . İki gündür kör oldum ilaç sür tara . Bekle geri tara . Banyoda kremle tara . Çıkınca tekrar tara belim ağrıdı . Saçı sarı meret görünmüyodaBit cok belali ya.
30yasimda bit ile tanismistim kizim sayesinde.
Kalin birde uzun saci oldugundan mi bilmem,uzun ugras sonrasi kurtulmustuk.
Allahdan benimki acik kahverengi sacli.Bu da öyle . Kalın sık uzun saçları . İki gündür kör oldum ilaç sür tara . Bekle geri tara . Banyoda kremle tara . Çıkınca tekrar tara belim ağrıdı . Saçı sarı meret görünmüyoda
Sağol arriAllahdan benimki acik kahverengi sacli.
1ayda kurtulmustuk tamamen.
Kabuuus
Allah koluna gozune guc versin
İlkokulda sirkeleri gelmişti de başıma, Annem aynen senin gibi uğraştı.Yokmens dönemine girdim eşim işten ayrıldı 15 gündğr başımda kızıma bit gelmiş
Ağzıma tükürem
AminSağol arriallah kimseye göstermesin
Aah çok zor bilirim onu kızım anaokulu öğrencisi bir ay uğraştım sağolsun bir öğrenci annesi söyledi banyodan önce şampuan sür sürdüm bir saat sonra yıkadım 4 günde bittiYokmens dönemine girdim eşim işten ayrıldı 15 gündğr başımda kızıma bit gelmiş
Ağzıma tükürem
Bana gore verdirmezKızlar soru ev işi kilo verdirir mi vermez mi
Harikasınız bayan gerçekten gıpta ile bakıyorum
Ayyy terleten türden çalıştım şuan halim yok elimi kaldıramam spor yapmam makarnalar yarayacak bugün deseneBana gore verdirmez
Ev isi + 30dk leslie verdirir
Ben nabiz yukselir ise, zayiflanir dusuncesindeyim. 140 i geciyor ise nabzin, guzel tag yakiyorsunAyyy terleten türden çalıştım şuan halim yok elimi kaldıramam spor yapmam makarnalar yarayacak bugün desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?