Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çok iyi bir şey kalmamış. Yaparsın ödem insanı çok kabarık gösteriyor ya. O çıktı mı biraz biraz anlıyor insanlar

Çok iyi bir şey kalmamış. Yaparsın ödem insanı çok kabarık gösteriyor ya. O çıktı mı biraz biraz anlıyor insanlar

Gerçekten öyle o beni çok motive ediyor 70i görsem gerisi kolay diye düşünüyorum ama ideal kilolara yaklaştıkça da kilo vermek zorlaşıyor Neyse şu an Onu düşünmüyorum

Gerçekten öyle o beni çok motive ediyor 70i görsem gerisi kolay diye düşünüyorum ama ideal kilolara yaklaştıkça da kilo vermek zorlaşıyor Neyse şu an Onu düşünmüyorum
Azimlisin yaparsın herkestenn önce kendin için vermelisin tabi sağlık öncelik

15.26 dada günü kapadım su çay kahve soda devam ediyorum bu sabah yürüyüşe cıkmadım uyumak istedim akşam serinde cıkacagm inşallah Sabahki meyvelerimi yememiştim ekstra 1 yk chıa 1 cay bardagı süt 1 tam muz 7 tam ceviz
Diyetisyen ölcümüne göre 4.5 kg yag dan verip 2 kg kas kütlesi kazanmısım suan ödem var vucudunda dedi ( muhtemelen ilaçlardan ve bosalan yag hücrelerinin yerini korumak için depolanmıs sudan dolayı ) 1 ayda 18 cm incelme olmus buda güzel devam bakalım tartı bir anda düşecek dedi
Chocolita

Eklentiler

• 1000086572.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000086571.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…