Bir hafta boyunca havuç rendele limon sık yarım saat beklet sık suyunu iç yeminle ödem kalmıyor geçen Alişanın bir programında gördüm deneyeyim dedim gerçekten yaradıGünaydın kızlar ben artı geldim geçen hafta 79,5 bugün 80,0 fark +500
Çok iyi bir şey kalmamış. YaparsınAy çok sevindimBen de omadı bozmadım bugün iki öğün yiyeceğim çünkü eşim evde ama zorlanmadım. Evde olunca ağzım boş durmak istemiyor ama bu haftayı verimli geçirdim inşallah doğum günüme kadar 70 72 bandını görürüm zaten ondan sonra hedefime 4 ile 6 kilo falan kalıyor
E sende haklısın şimdi şu bayram hele bi gelsin 90 dan 84 e fark edilmeyecek gibi değilDur şimdi daha kim gördü seni. Bayrama hazırlıyoruz
Çok iyi bir şey kalmamış. Yaparsınödem insanı çok kabarık gösteriyor ya. O çıktı mı biraz biraz anlıyor insanlar
Olabilir canım.Ödem almış olabilir misin canım sende. Bu hafta çok iyiydin aslında
4 kilo da 1 beden fark ederE sende haklısın şimdi şu bayram hele bi gelsin 90 dan 84 e fark edilmeyecek gibi değil
Bir beden rahat inceldim ben kıyafetlerim yavaş yavaş yukarı çıkıyor azmı bir yılda 25 kg almak 68 den 90a fırladım4 kilo da 1 beden fark eder
Azimlisin yaparsın herkestenn önce kendin için vermelisin tabi sağlık öncelikGerçekten öyle o beni çok motive ediyor 70i görsem gerisi kolay diye düşünüyorum ama ideal kilolara yaklaştıkça da kilo vermek zorlaşıyorNeyse şu an Onu düşünmüyorum
İdeal kilo dedikçe gözlerimden kalpler çıkıyorGerçekten öyle o beni çok motive ediyor 70i görsem gerisi kolay diye düşünüyorum ama ideal kilolara yaklaştıkça da kilo vermek zorlaşıyorNeyse şu an Onu düşünmüyorum
Sağlık için valla. Fizik fizik dedim yıllardır veremedim. Şimdi kolesterolüm tansiyonum tavan yaptı. Sağlık için gerekince işin ciddiyetini anlıyor insanAzimlisin yaparsın herkestenn önce kendin için vermelisin tabi sağlık öncelik
500 çok bir fark değil canını sıkma bunun için. Ne yüzdeler gördük mezun verdik. Bazı haftalar vericez bazı haftalar yerimizde sayıcaz. Dikkat ettiğimiz sürece hallolur bunlarOlabilir canım.
Canım geri döndügümde yeni başlangiç yaparimlila95 izin süresi 1 aya yaklaştı lilacım. İzne devamsa listeden çıkarıp döndüğünde yeni başlangıç yaparız
Hemen deneyeceğim.Bir hafta boyunca havuç rendele limon sık yarım saat beklet sık suyunu iç yeminle ödem kalmıyor geçen Alişanın bir programında gördüm deneyeyim dedim gerçekten yaradı
Mazeret yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam canım mersindesin. Yarın sabahtan atma şansın var mı yoksa izinli mi sayalım nasıl yapalım
Arrim ben süre izinliyim
Canım bugun eklenecek mi adımlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?