0,8 kg vermişsin.Haa tamam geçen hafta 85 .50 bu hafta 84 .70 inşallah yuzdemi doğru bulmuşum dur umarım
Bu hesaba gore yaptiysan dogrudurHaa tamam geçen hafta 85 .50 bu hafta 84 .70 inşallah yuzdemi doğru bulmuşum dur umarım
Çok teşekkür ediyorum delfinia_ bir keresinde Ruh-u Revann_ yine yapamadım işim var bu yuzdeyle hiç aram yok sayıyla
Delfinia_ da 0,935 bulmuşBu hesaba gore yaptiysan dogrudur
Choco nun ornegi
Kilo yüzdesi bulma
65 kilo biri 1,5 kilo vermişse;
1,5 ÷ 65 × 100 = 2,307
Kilosunun %2'sinden fazla vermiş
Eki Görüntüle 3595761 Yüzdem 0.750
Tamam canım düzelttimChocolita_ yuzdem 0,935
Günaydınnn çok iyi vermişsinGünaydın kızlar
Geçen hafta 80.2
Bu hafta 79.5
Yüzdem 0.880
Aylık kiloda istediğim sonucu alamadım ama olsun yapacağım,,
Teşekkür ederim canım öglen diyetisyenle randevum var bakalım 1 aylık sonuc nedir diyetisyenin belirledigi ideal kilo aralıgım 49 54 arası aslında ideala yakın olunca zorluyor galibaHarika eksiler kızlarArrietty_ HuMIsma delfinia tebrikler canlarım
Ruh-u Revann bir şey sende şişkinlik mi yapıyor acaba. Sana yaramayan bir şey var
Ya da sen ideal kilondasın ama farkında değilsin. Çünkü kas kütlen arttı. Belki de sen 50 olamazsın. Yağ kas oranına bakmak lazım
Benimde randevum var cnm bakalım sonuçlar nasılAz evvel diyetisyene giden bir arkadaşım tartı sonucunu paylaştı. Kilosu 0,5 kg azalmış; ama 1,1 kg yağdan vermiş, kas oranı artmış. Senin de bu şekilde bir kas artışın olmuş olabilirRuh-u Revann
Bir de arada ölçü almakta fayda var. Basen-göğüs-bel-kol üstü-üst bacak ölçülerini not edip, haftada bir veya 15 günde bir mukayese edebilirsin. Sıkılaşıyorsan sonuç iyidir.
Dikkat et kiz su çeker battaniye ağır olur maazallah beline yel atar daha kötü olursunŞimdi bir tane küçük bir halım vardı onu yıkadım Bir tane de kocaman bir battaniyem vardı Kuru Temizleme almıyor onu yıkadım balkonda Affedersin ama suyu alınca eşek ölüsü gibi oldu belimi incittim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?