Tebrikler3. ETAP ADIM YARIŞI SONUCLARI
Ruh-u Revann 60036 adim
HuMIsma 32722 adim
Chocolita 74381 adim
labellevie 55400 adim
Arrietty_ 48610 adim
yiitee 50774 adim
1.Chocolita
2.Ruh-u Revann
3.labellevie
Tebrik ederim sizleri kizlar
Hoş geldinBende katılmak istoyorum
Çok motive edici bir ortam ben yaklaşık 7 kilo falan verdiimBende katılmak istoyorum
Çok motive edici bir ortam ben yaklaşık 7 kilo falan verdii
Tarcın kullanın geceden 1 lt suya 1 kabuk tarcın ekleyin gün boyu için yada canınız tatlı çektiginde elma muz gibi meyvelerin üzerine tarcın ekleyin ( meyve yanında 1 porsıyon mutlaka süt ürünü tüketin süt kefir yogurt) tarcınlı kahve içebilirsinizBen tatlı yedim iki gündür .nasıl engel olurum kendime
İnsülin yok normalde kanda çıkmadı birşey sadece biran da çıkıyor bir kaç poliklinikte sıra aldım inşallah sıkıntı yokturHuMIsma
Canım geçmiş olsun yeni okudum mesajları dikkat et kendine insulin vs baktırdın mı bazen oda yapıyor böyle
Tarcın kullanın geceden 1 lt suya 1 kabuk tarcın ekleyin gün boyu için yada canınız tatlı çektiginde elma muz gibi meyvelerin üzerine tarcın ekleyin ( meyve yanında 1 porsıyon mutlaka süt ürünü tüketin süt kefir yogurt) tarcınlı kahve içebilirsiniz
ZÜberin protein barları var tatlı istegine iyi geliyor deneyin derim
Alıç sirkesi 1 YK sabah bir bardak ılık suyun içine koy iç ama Ruh-u Revan_dediginide yap oda güzel oluyor iyi gelirBen tatlı yedim iki gündür .nasıl engel olurum kendime
elma kulan elmayı rendele suyu çekilinceye denk pişir tarçın dök tüketBen tatlı yedim iki gündür .nasıl engel olurum kendime
İnşallah sende faydalanirsinBende onu gördüm ve geldim
Merhaba hoş geldiniz ⚘️Bende katılmak istoyorum
İyi geceler, kaptanım ben tartıyı unuttum daha doğrusu koşuşturmadan ha şimdi ha birazdan bir baktım saat 15’i geçmiş. Bir uyarı aldım. Cumartesi günü menüm;
Kahvaltı; küçük bir dilim börek, domates biber, avokado, peynir, 1 parça ekmek.
Kahve
Akşam ; makarna, salata, tatlı patates
Çay yanında 3 hurma
Saatimi şarj etmedim evde rahat 10 bin sayardıyarın temizlik var o yüzden bugün düzenleme vardı.
Kızlar ben yazamadım dün , coook zor ve stresli bir gündü . 4 çocukla denize gittim kafam şişti ev baktık . Tartı aldığım Komşuyu göremedim . İnternetim bitti. adımım çok az .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?