Canım beni artı yazMerhaba hoş geldiniz ⚘️
Tartı günümüz cumartesi
İsterseniz cumartesi isterseniz bugün tartı fotoğrafıyla katılabilirsiniz
Birer uyarı geldi kızlar. Tartıları bugün aç karnına bekliyorum. Toksanız yarın sabahtan beklerim. Ne kadar önce atarsanız o kadar iyi. Çünkü biliyorsunuz yüzdeler bu haftaki kilomuza göre alınıyor.
TheDandelion tatildesin neden izin almıyorsun canım. İzin almak istemezsen mecbur tartıyı beklemek zorundayım
Aylık sonuçlar
delfinia -0.75 sınırda ve güzel. Tebrikler delficim
Ruh-u Revann +1.2 tartı güzel olsa da aylık sonuçta 1 uyarı geldi canım. Grup yıldızı olarak veya ilk 3 e girerek sildirebilirsin
300 gram + tatil de hiçbir şey canım. Dönünce bunu halledersin. Tatilde evde durulmaz zaten hep deniz hep yürüyüş. İyi gelir sanaCanım beni artı yaz73.500 siz bana iyi geliyorsunuz o yüzden izin almıyorum zaten bir hafta kaldı
Merhaba hoş geldiniz ⚘️
Tartı günümüz cumartesi
İsterseniz cumartesi isterseniz bugün tartı fotoğrafıyla katılabilirsiniz
Birer uyarı geldi kızlar. Tartıları bugün aç karnına bekliyorum. Toksanız yarın sabahtan beklerim. Ne kadar önce atarsanız o kadar iyi. Çünkü biliyorsunuz yüzdeler bu haftaki kilomuza göre alınıyor.
TheDandelion tatildesin neden izin almıyorsun canım. İzin almak istemezsen mecbur tartıyı beklemek zorundayım
Pedometre adım sayacını kullanıyorum benAdım sayacı hangi uygulama kullaniyorsunuz
Mesajini yeni aldım kusura bakmayınMerhabaçok iyi vermişsin maşallah
Katılmak istersen bugün tartı günümüz. Seni gördükçe biz de motive oluruz
Oda güzel olurMesajini yeni aldım kusura bakmayınbende kadınlar wp grubuyla yapıyoruz ücretsiz .. motivasyonlu grup :)
Ne için gideceksin canım hastaneyeİyi akşamlar hanımlar
Sabah
Omlet 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı Nutella 3 dilim kadar jambon Bir dilim peynir biraz da domates
Akşam
Kabak tarator yoğurtlu bir kase erişteli mercimek yemeği salata
Su miktarı bir buçuk litre
Adım 2K
Chocolita
Bugün oğlanla bayağı koşuşturduk eşimle evde olduğu için spor falan hak getire tabii. Ben de birazcık bugün bakım günü yaptım günü bitirirken 20 dakika lessie yapacağım. Yarın bayağı tempolu spor yapmayı düşünüyorum Salı günü hastaneye gideceğim yine
Geçmiş olsun canım. Yine de leslie yapmışsın bu şekilde. Biraz dinlensen belki daha çabuk toplarsınKızlar daha rahatsızım halsizlik falan var pek giremiyorum buraya kusura bakmayın
Ne için gideceksin canım hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?