- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Ben şu an yapsam 6 -7 kilo veririm sanki. Keşke yapabilsem .4-5 kilo vermiştim canım, 8 kiloya kadar veren varmış. Süreki olduğu için daha rahat yapılıyor bana göre. 6 gün de yapabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şu an yapsam 6 -7 kilo veririm sanki. Keşke yapabilsem .4-5 kilo vermiştim canım, 8 kiloya kadar veren varmış. Süreki olduğu için daha rahat yapılıyor bana göre. 6 gün de yapabilirsin.
Yaa aynen listedeki seyler bana cok uymamisti sanki bakmak lazimBen daha önce bir kez 13 gün bir iki kez de 1 hafta yaptım. Aslında çok zor değil mide küçülüyor devamı o yüzden daha kolay oluyor. Onda ne yazıyorsa onu uygulamak gerekiyor. Zorluğu o.
25 Kasım, CumartesiMerhabalar
Cemoos
Chocolita
Öğlen,
*3 yumurta ile omlet
*1 ince dilim beyaz peynir
*6 zeytin
*2 çeri domates yedim.
*ekmek yemedim.
Ara öğünde,
*cafe latte
Akşam yemeğinde,
*4 ızgara köfte
*fırında patlıcan kızartma
*1 Trabzon hurması
*badem sütü+2 y.k. chia tohumu karışımı
Su: 2 lt
Egzersiz:
30 dak. EMS antrenmanı
30 dak. yürüyüş
Adımlarımı gün sonunda paylaşayım.
İyi haftasonları herkese.![]()
Google’da aratınca çıkan listeler yanlış bu eklediğim siteden bakın doğrusu bu. Ben de o katı listeyi uygulamıştım mesela 1 dilim salam diyor bizim ülkenizde salamlar küçücük mideye ininceye kadar sindirilir bir şey kalmaz. Ben ekran görüntüsünü ekledim diğerlerini siteden bakabilirsiniz. Bu arada ben o katı listeyle bile doyuyordum.Yaa aynen listedeki seyler bana cok uymamisti sanki bakmak lazim
Bu sitedeki listeye göre yapabilirsiniz çok katı değil doğrusu bu liste zaten. Önceki mesajımda ekran görüntüsü ekledim.Ben şu an yapsam 6 -7 kilo veririm sanki. Keşke yapabilsem .
ya ben salam sosis vs tületmiyorum başlı başına sıkıntı benim için bakayım bi siteye teşekkür ederimGoogle’da aratınca çıkan listeler yanlış bu eklediğim siteden bakın doğrusu bu. Ben de o katı listeyi uygulamıştım mesela 1 dilim salam diyor bizim ülkenizde salamlar küçücük mideye ininceye kadar sindirilir bir şey kalmaz. Ben ekran görüntüsünü ekledim diğerlerini siteden bakabilirsiniz. Bu arada ben o katı listeyle bile doyuyordum.
Bomba gibi bir dönüş yapmanı bekliyoruz. ❤Günaydın kızlar
Bir süre ara vermek bana iyi gelecek umarım ek kısa zamanda aranıza dönerim.
Fit mutlu anne kolaylıklar dilerim canım
Topikten temelli gitmiyorum her zaman yaninizdayim biraz zamana ihtiyacım var sağolsun choda destek oldu.
Üzüldüm ama daha fazla motive olup geri donucem![]()
Günaydın kızlar
Topikten temelli gitmiyorum her zaman yaninizdayim biraz zamana ihtiyacım var sağolsun choda destek oldu.
dilerim bu ara sana çok iyi gelirGünaydın kızlar