• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar,
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
24 Kasım,Cuma günü
Kahvaltı yapmadım.
Öğlen,
*2 dilim taze kaşar
*1 simit yedim
(Öğlen karnım çok açtı. Simidin tamamını yedim maalesef. Cezam neyse çekmeye hazırım:oops:)
Akşam yemeğinde,
*3 ızgara köfte
*3 y.k. zeytinyağlı kereviz
*1 kase yoğurt yiyeceğim.
Su:Gün içinde 3 bardak su içtim.
Gün sonuna kadar 2 lt. ye tamamlayacağım.
*Adımlarımı gün sonunda paylaşacağım Cemoos Cemoos
Sevgiler.:KK200:🌸
Adımlarım 5205 Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
+ 30 dak. bacak ve karın egzersizi yaptım.
Menüde yazdıklarıma ek olarak 3 y.k. patates salatası ve 1 muz yedim.(akşam yemeği için yazdığım 1 kase yoğurdu yemedim.)
Suyumu 2 lt.'ye tamamladım.

Son düzenleme:
24 Kasım Cuma
Kahvaltı

Klasik kahvalti yaptım

Ara
Çayla 1 çay bardağı çekirdek

Ara
2 mandalina
1 avuç karışık kuruyemiş

Akşam
1.5 kepçe kuru fasulye
1 porsiyon p.pilavı
2 minik kornişon turşu

Su 1.5 lt
Spor yok aslinda yapacaktim bugun ama baş ağrım vardı felaket gün boyu yapamadım ya :KK43:
Geçmiş olsun canım benimde baş agrisi tutunca hiçbir şey yapamiyorum

İyi akşamlar millet.
Bugün ilk ogunumu 15 gibi yedim
2 yumurta dan omlet yanında da bir dilim tb ekmegi.
19 gibi de 2 hurma bir avuc çiğ findik yedim
2 lt su içtim.
Cezamı da çektim.
20231124_231418.webp

Kızlar ben regl oldum baya ağrılı başladı
Aksi gibi yarım saate eşim gelecek alışverişe gidicez en az 2 saat sürer
Önceden ve önemli olmasa yatardim da erteleyemiyorum.
Gece çok hasta ve yorgun olmazsam bakayım menülere.
Ayyyy yeminle regl sancisi ile nefes almak bile zor geliyo bazen Allah kolaylik versin gece rahat uyursun insAllah
Geçmiş olsun canım benimde baş agrisi tutunca hiçbir şey yapamiyorum
Saol canim ya evet bi tuhaf agri idi agri kesici ictim ona ragmen kac saat cektim sukur daha iyiyim

İyi geceler kızlar diyete başlayali 2 ay oldu ve ben artik sıkılmaya başladım sanki şu ara durdu kilo vermem motivasyon kaybım da var nedense yeni kan diyorum yeni bi plan oluşturuyorum 15 gun ketojenik diyet yapmak niyetim bkaalim sporla destekleyecegim pazar ya da pazartesi başlıyorum hadi bakalım 2 haftada ne kadar gidecek

24 Kasım menüm

10:00

-1 kupa az sütlü filtre kahve

12:30
-1 kase yoğurt çorbası
-biraz kıtır ekmek
-bol salata
-1 adet muz

13:30
-1 fincan sade türk kahvesi

16:00
-2şer fındık, badem
-biraz leblebi

19:30
-5 kaşık mercimek yemeği
-haşlanmış brokoli ve karnabahar yoğurtlu

bu aralıkta minik bir yeme atağı yaşandı, 80 kcal ile atlatıldı. uzun zamandır olmuyordu. sanırım reglden dolayı canım cıs istiyor sabahtan beri, öğlen ölçülü bir şekilde verseydim bu olmazdı.

22:00
-1 fincan sade türk kahvesi

Su: 1,5 lt

Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika pamela reif abs workout beginner

Adım: 7.422

IMG_0502.webp

Ben de cuma cuma çalışıyorum gecenin bi vakti, saat baslarinda adimlamaya kalkiyorum, daha bitiremedim adimlarimi 🫣

Ha gayret.

İyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ananas

öğle
1 dilim ekmek ve krem peynir

Ara
1 porsiyon meyve

Akşam
Dışarıda maalesef diyet dışı yedim (oğlumun futbol takımından arkadasları ve aileleri ile erken yılbaşı yemeği vardı)

Su: 1lt-1,5lt
Spor yok.

Sabah 10da açtığım bilgisayarı kapatıp şimdi menü bildirimi yapıyorum.
Sabah 1.5 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara yeşil çay 2 gün kurusu
Öğle yarım tabak türlü 1 bardak ayran
Ara 10 badem
Akşam 1 kase domates çorbası 1 dilim ekmek 4 yk fasulye
Ara 1 americano yanına yarım elma
Su 2 lt
Spor iş yoğunluğu yüzünden yapamadım
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Selam kizlar
Bugun kiz ile evdeydim. Grip olmus,birazda naz yapiyordu.
Her aksam mesaisi sonrasi yine migrenim tuttu tabi. 3 gun 4 saat uyuyunca carpiyor.

Neyse spor yok,adim yok

Kiz ile tum gun yattim

Sabah yumurtali sandevic yedim
Ara 2 kucuk muz
Aksam 1 kucuk kase ufak manti
Geçmiş olsun iyi uyumaya çalışın.

İyi geceler kızlar diyete başlayali 2 ay oldu ve ben artik sıkılmaya başladım sanki şu ara durdu kilo vermem motivasyon kaybım da var nedense yeni kan diyorum yeni bi plan oluşturuyorum 15 gun ketojenik diyet yapmak niyetim bkaalim sporla destekleyecegim pazar ya da pazartesi başlıyorum hadi bakalım 2 haftada ne kadar gidecek
İyi geceler, ya ben de veremiyorum sanki ama benden kaynaklı benim kilo vermem için diyete tamamen uymam gerekiyor. Ben de İsveç diyetine başlayayım diyorum. 1 hafta yapıp biraz kilo verirsem motive olurum devam ederim diyete.

İyi geceler, ya ben de veremiyorum sanki ama benden kaynaklı benim kilo vermem için diyete tamamen uymam gerekiyor. Ben de İsveç diyetine başlayayım diyorum. 1 hafta yapıp biraz kilo verirsem motive olurum devam ederim diyete.
İsveç hep gördüm ama hiç denemedim kıza kafana yatıyorsa denemelisin benim de aynı irademi konrrol edemiyotrum o yüzden bi değişikliğe gitmek istiyorum

İsveç hep gördüm ama hiç denemedim kıza kafana yatıyorsa denemelisin benim de aynı irademi konrrol edemiyotrum o yüzden bi değişikliğe gitmek istiyorum
Ben daha önce bir kez 13 gün bir iki kez de 1 hafta yaptım. Aslında çok zor değil mide küçülüyor devamı o yüzden daha kolay oluyor. Onda ne yazıyorsa onu uygulamak gerekiyor. Zorluğu o.

Back
X