Ara ara görüyorum ama yazamadım tatlı ekmek ne oluyorSabah
Yarım avuç kaju
Ara kahve 1 kare
Akşam
2 dilim ekmek artı menemen
1 dilim tatlı ekmek
Çay
Adım 10bin
Su 1 1. 5 lt aylık sonuç ceza 1.günChocolita Fit mutlu anne
Tamamdır canımUcmelekannesi aylık sonuç -0.65
baltasar aylık sonuç +0.75
5 gün 10.000 adım cezaniz var kızlar. Mazeretiniz varsa kanıtlı 45 dk egzersiz bekliyoruz.
Haftalık kiloda sabit kalan ya da kilo alan kızlar 3 gün 10.000 adım cezamız var.
İlk sayfadan yüzdeleri inceleyebilirsiniz.
+ Olanlar kendini biliyor.
Fit mutlu anne seninde bilgin olsun
Tahin pekmezli yedim ya da labne ballı yiyince öyle yazıyorumAra ara görüyorum ama yazamadım tatlı ekmek ne oluyor☺
Ellerine sağlıkMinik Duduklu Tencere bugün teyze oldun menü bildirimini es geçiyorum ama yarın mutlaka menü bekliyorum canım
Melegimkorusun Lori Istenmeyentuyy prensesss016 pazar pazartesi menuleriniz eksik kızlar
Artemissisipi G Goklerce D u t Chocolita pazar menüleriniz eksik kızlar
yiitee Ucmelekannesi pazartesi menülerinizi bekliyorum
Benim menu yazmama gerek yok canimMinik Duduklu Tencere bugün teyze oldun menü bildirimini es geçiyorum ama yarın mutlaka menü bekliyorum canım
Melegimkorusun Lori Istenmeyentuyy prensesss016 pazar pazartesi menuleriniz eksik kızlar
Artemissisipi G Goklerce D u t Chocolita pazar menüleriniz eksik kızlar
yiitee Ucmelekannesi pazartesi menülerinizi bekliyorum
Tamamdır canım işaretliyorum seni gözden kaçırdım sorry ☺Benim menu yazmama gerek yok canim
Tamamdır canım1. Olanlar 1 hafta menü bildiriminden muaf canımFit mutlu anne
Hadi bakalım inşallah çokomSen yaparsınnn
Geçmiş olsun canım birçok nedeni olabilir.Kızlar benim alakasız bir sorum var bir süredir ellerim ağrıyor. Biri daha fazla. Özellikle sabah uyandığımda böyle açıp kapatmak zor oluyor. Neden olur bilen var mı. Topikte başka bir yere yazmıyorum o yüzden buraya sordum valla kusura bakmayın
Ben yazdımKızlar Bugün kendimi çok simarttim.
Sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım bir suru ciss vardı.
Akşam yemeği de iyiydi.
Hakkettiğimi düşündüm.
Cezamı çektim.
Eki Görüntüle 3342315
Uyuşma oluyor mu bende karpal tünel sendromu halk dili ile sinir sıkışması mevcut sabah uyanınca bi iş yapmak işkence gibi okul için kızımın saçını yaparken bazen hissetmiyorumKızlar benim alakasız bir sorum var bir süredir ellerim ağrıyor. Biri daha fazla. Özellikle sabah uyandığımda böyle açıp kapatmak zor oluyor. Neden olur bilen var mı. Topikte başka bir yere yazmıyorum o yüzden buraya sordum valla kusura bakmayın
Tamamdır pardon gözden kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?