Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Devamsızlıktan kalmak yok choco. 15 gün özürsüz olursa bazen idare öğretmene sorar neden gelmedi diye o da hastalıktan der yani bir şey olmaz

Cemos Dut'a ve bana pazartesiye kadar diyet spor düşünmeyin diyerek izin vermişti deprem sonrası. O yüzden bizim pazar menümüz yok.

Günaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Çok geçmiş olsun canım. Hastalık durumunda anlayış gösterirler. Öğretmenine bilgi verin yeterli.
Zencefil çayını öneririm. Bir cezveye 1 su bardağı su koyup içine 1-2 çay kaşığı toz zencefil ve yıkanmış 2-3 dilim limonu kaynatıp, süzüp biraz ılıyınca içine 1 çay kaşığı bal ekleyip için. Çocuk da içebilir.

Sağol canım benim ama hiç ağzına sürmüyor böyle seyleri. Ben kendim yapar içerim ama

Canım izinliydim diye pazartesi başladım meni yazmaya ama şimdi hatırladığım kadarıyla yazarım
Carpal tunnel sendromu olabilir canım,geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…