GünaydınGünaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
İlkokulda devamsızlıktan kalma olayi yokmuş canım. benimki de sık hastalaniyordu MEB ten öğrenmiştim. 2 yıldır degismediyse tabii.Günaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Sağol delficim
Kesin değişmiştir benim şanslı olmamam lazımİlkokulda devamsızlıktan kalma olayi yokmuş canım. benimki de sık hastalaniyordu MEB ten öğrenmiştim. 2 yıldır degismediyse tabii.
Devamsızlıktan kalmak yok choco. 15 gün özürsüz olursa bazen idare öğretmene sorar neden gelmedi diye o da hastalıktan der yani bir şey olmazGünaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Yaa oyleyse çok iyi. Götürmem bugün dinlensin çocukDevamsızlıktan kalmak yok choco. 15 gün özürsüz olursa bazen idare öğretmene sorar neden gelmedi diye o da hastalıktan der yani bir şey olmaz
Cemos Dut'a ve bana pazartesiye kadar diyet spor düşünmeyin diyerek izin vermişti deprem sonrası. O yüzden bizim pazar menümüz yok.@Tenceresiz kaldim anne bugün teyze oldun menü bildirimini es geçiyorum ama yarın mutlaka menü bekliyorum canım
@Melegimkorusun @LoriIstenmeyentuyy @prensesss016 pazar pazartesi menuleriniz eksik kızlar
Artemissisipi G Goklerce D u t Chocolita pazar menüleriniz eksik kızlar
@yiitee @Ucmelekannesi pazartesi menülerinizi bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım. Hastalık durumunda anlayış gösterirler. Öğretmenine bilgi verin yeterli.Günaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Sağol canım benim ama hiç ağzına sürmüyor böyle seyleri. Ben kendim yapar içerim amaÇok geçmiş olsun canım. Hastalık durumunda anlayış gösterirler. Öğretmenine bilgi verin yeterli.
Zencefil çayını öneririm. Bir cezveye 1 su bardağı su koyup içine 1-2 çay kaşığı toz zencefil ve yıkanmış 2-3 dilim limonu kaynatıp, süzüp biraz ılıyınca içine 1 çay kaşığı bal ekleyip için. Çocuk da içebilir.
Ama bu yolda çok güzel yürünürSogugu bahane etmeyin olur mu
-4 den bildiriyorum. -8 gibi hissediliyormus
MerhabaMerhabalar, nasılsınız?
Herkes iyi mi?
Gününüz güzel geçsin inşallah.
Canım izinliydim diye pazartesi başladım meni yazmaya ama şimdi hatırladığım kadarıyla yazarım@Tenceresiz kaldim anne bugün teyze oldun menü bildirimini es geçiyorum ama yarın mutlaka menü bekliyorum canım
@Melegimkorusun @LoriIstenmeyentuyy @prensesss016 pazar pazartesi menuleriniz eksik kızlar
Artemissisipi G Goklerce D u t Chocolita pazar menüleriniz eksik kızlar
@yiitee @Ucmelekannesi pazartesi menülerinizi bekliyorum
Carpal tunnel sendromu olabilir canım,geçmiş olsunKızlar benim alakasız bir sorum var bir süredir ellerim ağrıyor. Biri daha fazla. Özellikle sabah uyandığımda böyle açıp kapatmak zor oluyor. Neden olur bilen var mı. Topikte başka bir yere yazmıyorum o yüzden buraya sordum valla kusura bakmayın
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?