- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Tamam canim daha 1 günde cezam varUcmelekannesi aylık sonuç -0.65
@baltasar aylık sonuç +0.75
5 gün 10.000 adım cezaniz var kızlar. Mazeretiniz varsa kanıtlı 45 dk egzersiz bekliyoruz.
Haftalık kiloda sabit kalan ya da kilo alan kızlar 3 gün 10.000 adım cezamız var.
İlk sayfadan yüzdeleri inceleyebilirsiniz.
+ Olanlar kendini biliyor.
Fit mutlu anne seninde bilgin olsun
Ne güzel, Anne oğul film izleyin birlikte bugün. Dilerim sağlığınız daha iyidir.Merhabaiyiyim sen nasılsın
Oğlum evde bugün film seçtik
Canım izinliydim diye pazartesi başladım meni yazmaya ama şimdi hatırladığım kadarıyla yazarım
Carpal tunnel sendromu olabilir canım,geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar daha iyiyiz şükür
Bisiklet ile gidip gelmeyi birakacagim herhal aralik ayinda. Ocak belli degil. Felaket dondum. Eldiven vs gitmis olsamda parmaklarimi,bacaklarimli hissedemedim ise gelince isinana kadar. Gece babam alacak beni
Burda da don vardi sabah. -10 gibi suan. Allahim ,sogukdan yuzum yandi. Birde vites degisemedim. Herhal dondu. 1 ile yokus yukari suruyorum suruyorum hic gitmiyor sankiBugun acayip soguk ya,
Senin mesafe de az degil.
Ben aracin camlarini kazidim sabah, dondum
Burda da don vardi sabah. -10 gibi suan. Allahim ,sogukdan yuzum yandi. Birde vites degisemedim. Herhal dondu. 1 ile yokus yukari suruyorum suruyorum hic gitmiyor sankiiyiki 14 dk erken ciktim. 35dk geldigim yolu 1 saatde geldim
Çok gecmis olsun canimGünaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Tamamdır listedeki herkesi komple yazinca eksikleri bildirdim hatirliyorum oyle yazmisti ama unuttum o an kusura bakmaCemos Dut'a ve bana pazartesiye kadar diyet spor düşünmeyin diyerek izin vermişti deprem sonrası. O yüzden bizim pazar menümüz yok.
Tamam canım yazmasanda olur başlangıcin pazartesi oldugu icin oyle toplu yazdim herkeseCanım izinliydim diye pazartesi başladım meni yazmaya ama şimdi hatırladığım kadarıyla yazarım
Dünkünü bugünkünü yazdım. Ve 10bin cezayı tamamladım canım@Tenceresiz kaldim anne bugün teyze oldun menü bildirimini es geçiyorum ama yarın mutlaka menü bekliyorum canım
@Melegimkorusun @LoriIstenmeyentuyy @prensesss016 pazar pazartesi menuleriniz eksik kızlar
@Artemissisipi G GoklerceD u t Chocolita pazar menüleriniz eksik kızlar
yiitee Ucmelekannesi pazartesi menülerinizi bekliyorum
Tamamdır canımDünkünü bugünkünü yazdım. Ve 10bin cezayı tamamladım canım
Reformer Pilatese başlayacak olmana çok sevindimİyi akşamlar millet.
Bugün çok soğuktu.
Buzuserek olduğum yerde oturdum.
Sabah menemen
Akşam 2 kasik pilav,barbunya,tavuk yedim.
Yarın
Pilatese başlıyorum reformer pilates daha önce hiç deneyimim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?