- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Havalardan mi bilmiyorjm oyle oldu gibi biraz ama inis cikis normal pes etmiypruz devamGünaydınlar
Herkese bir durgunluk mu çöktü yoksa sadece bana mı öyle oldu
Günaydınlar
Herkese bir durgunluk mu çöktü yoksa sadece bana mı öyle oldu
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar ben bir kaç gün izin istiyorum. Dün ateşim çıktı dusmedi bi turlu acilde geçirdim. Telefonu elime almaya bile halim yok maalesef yutkunamıyorum bir sey yiyemiyorum. Toparlaninca doneyim.Chocolita Fit mutlu anne
Demi bende merak ediyorum eger diğer ogunleri dusuk kalorili ise kurtarabilir ama dengeleme olmadiysa tek oğün bile ya arti ya sabit olmaya sebep oluyo geneldeGunaydin,
Fit mutlu anne Chocolita
ya ben diyet disi beslendim yazilinca cok merak ediyorum, ha ha
yani ne kadar diyet disi,
az mi, normal mi,
ne bileyim bir haftalik tum diyeti goturdun mu
siz merak etmiyonuz mu
bir de en buyuk tehlike bence,
atiyorum sabah diyet disi beslendin, nasilsa bugun boyle basladi, oglen aksam da bosvereyim gitsin demek.
bir ogunde diyet disi beslenmek normal.
Geçmiş olsun canım
Demi bende merak ediyorum eger diğer ogunleri dusuk kalorili ise kurtarabilir ama dengeleme olmadiysa tek oğün bile ya arti ya sabit olmaya sebep oluyo genelde
Tamam canım çok geçmiş olsun. Nasıl istersen iyi hissedince görüşürüz inşallahMerhaba kızlar ben bir kaç gün izin istiyorum. Dün ateşim çıktı dusmedi bi turlu acilde geçirdim. Telefonu elime almaya bile halim yok maalesef yutkunamıyorum bir sey yiyemiyorum. Toparlaninca doneyim.Chocolita Fit mutlu anne
Selam kizlar,
Bisey diyecem:
2 haftadir 1.yim ama cok skldim bu 1.likten
Kimse benide gecemiyor
Beni 1.likten alin noluuurr
Bu gibi yazılar gazlayici etki yapıyorNasilmi yetisek? Nen 400 gram atarak 1. Oldum
Zaten kizlara gaz vermek icin soyledimBu gibi yazılar gazlayici etki yapıyorah burayi ilk açtigimiz da nasıl bir mücadele vardı. Tekrar yakalamayi çok istiyorum
Geçmiş olsunMerhaba kızlar ben bir kaç gün izin istiyorum. Dün ateşim çıktı dusmedi bi turlu acilde geçirdim. Telefonu elime almaya bile halim yok maalesef yutkunamıyorum bir sey yiyemiyorum. Toparlaninca doneyim.Chocolita Fit mutlu anne
Gecmis olsun cicegimMerhaba kızlar ben bir kaç gün izin istiyorum. Dün ateşim çıktı dusmedi bi turlu acilde geçirdim. Telefonu elime almaya bile halim yok maalesef yutkunamıyorum bir sey yiyemiyorum. Toparlaninca doneyim.Chocolita Fit mutlu anne
Ay evet ya kalori hesaplayinca insan goruyo cidden bende rahat 3000-3500 yiyordum da fazlasinj bilemiycemha ha,
eskiden ben pazartesi diyete baslicam deyip haftasonu gunluk 5000 kaloriyi gomerdim
Afiyet olsun delfiMerhabalarFit mutlu anne
Chocolita
30 Kasım,Perşembe günü
Menüm:
Sabah:
*1 simit
*2 üçgen krem peynir
Ara öğün:
*sade Türk kahvesi
*1 yerli muz
Öğle yemeği:
*domates çorbası
*hünkar beğendi
*ayran
Ara öğün:
*1 bardak süt
*1 galeta
Akşam yemeği:
*mercimek çorbası
*kuzu şiş
*salata
Su: 2,5 lt
Adım: 4690 adım
öğlen 20 dak. yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?