Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Haraka ben peki topigin yüz karası yöneticiyy? Komşularla lak lak edip hiçbir şey yapmadım. Çok şükür ki menü yazacağım. Ama yarın efsane geri dönüyor
Efsane: Ben ne alaka

Merhaba Chocolita ile görüşüp ayrılma kararı almıştım ama bugün çok güzel geçince gelip bir bildirim yapmak istedim.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 1 köz biber 1 bardak badem sütlü latte
Ara 2 gün kurusu 1 fincan yeşil çay
Öğle 3 yk yoğurt ton balıklı salata 1 dilim ekmek
Ara 12 badem
Akşam fırında karnabahar salata 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Su 2 lt
Spor 2 pilates videosu +10 dk esneme videosu

Döndün mü aşko

İyi akşamlar kızlar nasılsınız neler var menüde ben öğle annemdeydim fena degildi kurtardım gibi akşama tavuk ve salata yiyecem inşAllah 10bin adım tamam baya hareketli idim otur kalk iyi oldu

Kisi firsat bilip bolca kuru baklagil yapıyorum ben bu ara
Cok severim

Yanina yogurt ve az tursu tamamdir

Döndün mü aşko
Tam olarak döndüm diyemem ama günlerim güzel geçtikte moral motivasyon olsun birlikte kilo verelim sağlıklı beslenelim diye bildirim yaparım. Beni listelere alma ama chocom önümüzdeki hafta bir tatil planım var sonra bakalım duruma göre.

Hayırlı akşamlar
Diyet motivasyonumu kaybediyorum ya ben bi türlü tam motive olamıyom
Bugünkü menüm
Sabah yulaf lapası
Ara kahve
Öğlen çeyrek kepekli tost
Ara elma
Akşam kabak salata
2 lt su
8000 adım
Chocolita Fit mutlu anne

Tamam canım tatil kulağa ne hoş geliyor ya. Tadını çıkar

Cok zorluyorsun da ondan,
Biraz rahatla, kabak detoksuyla hayat gecmez.

Menun guzel bence
Belki bir ogunde protein agirlikli beslenebilirmissin. Aksam mesela yogurt ekleyebilirsin bu menuye yakisir.

Halledicez dutum. Bir domino etkisi oldu şu an hepimize yayıldı. Bir yanımız gidenlerle gitti. Bu havalarda biraz meyilliyiz de. Bırakmayalım ama

Afiyet olsun delfi
Topigin hakkini veren yegane uyelerdensin çokta dikkatli. Listede bir şeyi yanlış yazayım hemen uyarır. En ufak bir sayı kaymasından haberi olur. Seviyorum seni
Canım, sağolasın Chocolita

Ben de seni çok seviyorum, iyi ki varsın.
Sayende motivasyon kazanıp kilo vermeye başladık.
Katkımızın olabileceği herhangi bir durum olursa, lütfen yaz emi? Emeklerinizin hakkını ödeyemeyiz
Chocolita Fit mutlu anne Cemoos

Cok zorluyorsun da ondan,
Biraz rahatla, kabak detoksuyla hayat gecmez.

Menun guzel bence
Belki bir ogunde protein agirlikli beslenebilirmissin. Aksam mesela yogurt ekleyebilirsin bu menuye yakisir.
Yoğurtluydu salata

Aslında günün çok güzel geçmiş neden motivasyonunu kaybediyorsun ki? Bunu şöyle düşün kendini sağlıklıksız besinlerde dengesiz besleyerek şişirip hantal bir hale getirmek mi yoksa olabildiğin ve hissettiğin en hafif halinle mi görmek istersin? Youtube instagram gibi sosyal mecralarda akımlar var project 50,that girl vs vs. Ben bunları takip ediyorum temiz beslenme ile kızlar ne kadar güzeller. Bende böyle bir güzelliği hak ediyorum diyorum. Tavsiye ederim.

Almazsın inşallah. Çok bir kilon yok zaten lady kasma o kadar kendini
Gittiğim yerlerde sürekli yemek yiyen biri değilim. Ara öğün ve ana öğün düzenimi hep korurum şuan direnç kilodayım ve bir önceli 63 kg direnç kilom 6 ayda kırılmıştı. Hiç acelem yok sabırlıyım. Sporumu yapıyorum zaten. Ama ana ara öğün dengesi bozulunca vücut çok çabuk kendini kaybediyor. O dengeyi korumayı başarırsam mis gibi geri döner direnç kilom kırılana kadar savaşırım

Bakarım canım . Ya diyetten sıkılıyorum ben aslında

Bakarım canım . Ya diyetten sıkılıyorum ben aslında
Diyet diye düşünme ki. Benim sağlıklı besinlerden başka seçeneğim yok çünkü cildime bedenime trans yağı basmak istemiyorum. Şöyle düşün bir bebeğin var ve ona hamburger yedirmek yerine brokoli yedirmeyi tercih ediyorsun. Neden? Çünkü vücuduna yazık o daha bebek diyorsun değil mi? Ama sende öylesin. Sana da yazık. Mükemmel bir beslenme düzeni oturtursan kendine zaten onun dışına çıkınca artık rahatsız olursun. Ben 3 seneyi devirdim diyet sürecinde. Benimki artık rutin oldu. Yoldan çıktığım dönemlerden sonra kilo alırım korkusu ile sağlıklı beslenmeye dönmüyorum gerçekten rahatsız oluyorum, şişiyorum.

Aynen benim ya da benim gibilerin sorunu da bu zaten. Sağlıklı beslenmek değil kilo vermek. Geçen sene 69 kiloya kolay düşmedim bu şekilde beslenerek zorlandım ağladım hatta. Ama biraz zayıflayınca eski yeme düzenine döndüm ve hooop herşey sil baştan. Canımı sıkan bu. Bile bile değiştiremiyorum . Olduramıyorum . Kendimi bildim bileli hep diyet hep kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…