Çok geçmiş olsun canım choco da yazar sağlık durumu sonuçta en kısa sürede toparlarsin inşAllahİyi akşamlar hanımlar. Valla benim başıma geleni bir bilsenizdün akşam üstü yürüyüşe çıktım kar yağmıştı baya sabahtan. son artık eve gelirken eve 500m falan kala ben bir düştüm nasıl olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum. O an sol ayağımın bileği bir anlık bir döner gibi oldu ve acıdı. O an sıcağı ile anlamadım ama biraz toparlayarak eve geldim. Eve gelince benim bilek şişmeye başladı ve çok fazla ağrım oldu. Bu seferde acaba çatlak mı var ne var diye korktuk üzerine basamaz oldum. Neyse acile gittik hafta sonu akşam saati Almanya da acil bir ölüm. Neyse Röntgen falan çekildi şükür kırık çatlak yokmuş. Burkulmuş doku zedelenmiş. Ama bir 10-15 gün üzerine çok basmayın havada tutun dedi ağrı kesici krem verdi gönderdi. Aman karda soğukta yürüyüşe çıkarken dikkat edin soğuktan donuyor yerler.
Chocolita Fit mutlu anne kızlar ben bu arada izinli olsam inş biran önce toparlar ve daha erken dönerim
İyi akşamlar hanımlar. Valla benim başıma geleni bir bilsenizdün akşam üstü yürüyüşe çıktım kar yağmıştı baya sabahtan. son artık eve gelirken eve 500m falan kala ben bir düştüm nasıl olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum. O an sol ayağımın bileği bir anlık bir döner gibi oldu ve acıdı. O an sıcağı ile anlamadım ama biraz toparlayarak eve geldim. Eve gelince benim bilek şişmeye başladı ve çok fazla ağrım oldu. Bu seferde acaba çatlak mı var ne var diye korktuk üzerine basamaz oldum. Neyse acile gittik hafta sonu akşam saati Almanya da acil bir ölüm. Neyse Röntgen falan çekildi şükür kırık çatlak yokmuş. Burkulmuş doku zedelenmiş. Ama bir 10-15 gün üzerine çok basmayın havada tutun dedi ağrı kesici krem verdi gönderdi. Aman karda soğukta yürüyüşe çıkarken dikkat edin soğuktan donuyor yerler.
Chocolita Fit mutlu anne kızlar ben bu arada izinli olsam inş biran önce toparlar ve daha erken dönerim
Geçmiş olsun.İyi akşamlar hanımlar. Valla benim başıma geleni bir bilsenizdün akşam üstü yürüyüşe çıktım kar yağmıştı baya sabahtan. son artık eve gelirken eve 500m falan kala ben bir düştüm nasıl olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum. O an sol ayağımın bileği bir anlık bir döner gibi oldu ve acıdı. O an sıcağı ile anlamadım ama biraz toparlayarak eve geldim. Eve gelince benim bilek şişmeye başladı ve çok fazla ağrım oldu. Bu seferde acaba çatlak mı var ne var diye korktuk üzerine basamaz oldum. Neyse acile gittik hafta sonu akşam saati Almanya da acil bir ölüm. Neyse Röntgen falan çekildi şükür kırık çatlak yokmuş. Burkulmuş doku zedelenmiş. Ama bir 10-15 gün üzerine çok basmayın havada tutun dedi ağrı kesici krem verdi gönderdi. Aman karda soğukta yürüyüşe çıkarken dikkat edin soğuktan donuyor yerler.
Geçmiş olsun canim çok şükür ki başını vurmamissin. Allah beterinden korusun. Ne zaman iyi olursan gelirsin kendine çok dikkat etİyi akşamlar hanımlar. Valla benim başıma geleni bir bilsenizdün akşam üstü yürüyüşe çıktım kar yağmıştı baya sabahtan. son artık eve gelirken eve 500m falan kala ben bir düştüm nasıl olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum. O an sol ayağımın bileği bir anlık bir döner gibi oldu ve acıdı. O an sıcağı ile anlamadım ama biraz toparlayarak eve geldim. Eve gelince benim bilek şişmeye başladı ve çok fazla ağrım oldu. Bu seferde acaba çatlak mı var ne var diye korktuk üzerine basamaz oldum. Neyse acile gittik hafta sonu akşam saati Almanya da acil bir ölüm. Neyse Röntgen falan çekildi şükür kırık çatlak yokmuş. Burkulmuş doku zedelenmiş. Ama bir 10-15 gün üzerine çok basmayın havada tutun dedi ağrı kesici krem verdi gönderdi. Aman karda soğukta yürüyüşe çıkarken dikkat edin soğuktan donuyor yerler.
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar. Valla benim başıma geleni bir bilsenizdün akşam üstü yürüyüşe çıktım kar yağmıştı baya sabahtan. son artık eve gelirken eve 500m falan kala ben bir düştüm nasıl olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum. O an sol ayağımın bileği bir anlık bir döner gibi oldu ve acıdı. O an sıcağı ile anlamadım ama biraz toparlayarak eve geldim. Eve gelince benim bilek şişmeye başladı ve çok fazla ağrım oldu. Bu seferde acaba çatlak mı var ne var diye korktuk üzerine basamaz oldum. Neyse acile gittik hafta sonu akşam saati Almanya da acil bir ölüm. Neyse Röntgen falan çekildi şükür kırık çatlak yokmuş. Burkulmuş doku zedelenmiş. Ama bir 10-15 gün üzerine çok basmayın havada tutun dedi ağrı kesici krem verdi gönderdi. Aman karda soğukta yürüyüşe çıkarken dikkat edin soğuktan donuyor yerler.
Allah rahmet eylesin canım*Bir arkadaşımın Annesi vefat etmişti, bugün kabristana gittik.
Onun dışında evden çıkamadım. Adımlarım 2373 maalesef.
Allah rahmet eylesin canım
Çok geçmiş olsun canım choco da yazar sağlık durumu sonuçta en kısa sürede toparlarsin inşAllah
ayyy üzüldüm canım, çok geçmiş olsunumarım en kısa zamanda daha iyi olursun
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canim çok şükür ki başını vurmamissin. Allah beterinden korusun. Ne zaman iyi olursan gelirsin kendine çok dikkat et
Çok teşekkür ederim hanımlar
Merhabalar
Chocolita Fit mutlu anne
4 Aralık 2023, Pazartesi
Kilom: 98,5 kg
(Bir önceki hafta da 98,5 kg idim. Yüzdem yerine sabit yazılacak sanırım.)
Üzgünüm.
Bu hafta yediklerime dikkat etmiştim, 3 gün 10000 adım cezamı yaptım, suyumu 2,5 lt. içtim.
Son günler az hareket ettim bir hatam o olabilir, bir de reglime 4 gün var, ondan ödem olur mu bilemiyorum.
Çok moralim bozuldu. Haftaya Pazartesi de regl günlerime denk gelecek.
18 Aralık'ta bir ay daha yeteri kadar kilo verememiş olursam diskalifiye mi olacağımChocolita Fit mutlu anne
Geçmiş olsun.İyi akşamlar hanımlar. Valla benim başıma geleni bir bilsenizdün akşam üstü yürüyüşe çıktım kar yağmıştı baya sabahtan. son artık eve gelirken eve 500m falan kala ben bir düştüm nasıl olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum. O an sol ayağımın bileği bir anlık bir döner gibi oldu ve acıdı. O an sıcağı ile anlamadım ama biraz toparlayarak eve geldim. Eve gelince benim bilek şişmeye başladı ve çok fazla ağrım oldu. Bu seferde acaba çatlak mı var ne var diye korktuk üzerine basamaz oldum. Neyse acile gittik hafta sonu akşam saati Almanya da acil bir ölüm. Neyse Röntgen falan çekildi şükür kırık çatlak yokmuş. Burkulmuş doku zedelenmiş. Ama bir 10-15 gün üzerine çok basmayın havada tutun dedi ağrı kesici krem verdi gönderdi. Aman karda soğukta yürüyüşe çıkarken dikkat edin soğuktan donuyor yerler.
ben aslinda senin sonuclara bir kac haftadir sasiriyorum,
yuruyusun guzel, menulerin de gayet dengeli ve yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?